Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Predsezona

Istaknuti odgovori

Šta reći? koju posluku porati? Kome? Šaljem poruku onima koji igraju a ne zaslužuju to. šaljem poruku onima koji ne igraju a zaslužuju igrat. Izvinite ali ovo morate rasprodat! :D
  • Odgovori 1,9 hilj.
  • Pregledi 118,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kakve su sve prevare i amateri vodili na pripreme, da ovako odstrane Chalobaha je sramotno i bezobrazno. Na stranu jel ga neko voli ili ne, ipak je dijete kluba i uvijek je sluzio ekipi bez pogovora.

• Razlozi su višestruki: 1. Kako će procijeniti na koje igrače može / želi računati ako ih ne vidi na terenu na utakmicama. Sami treninzi nisu mjerilo, o Mudryku na treninzima saigrači govore sve n

• Možda Odoi zablista, sad će godišnjica kako je dominirao protiv Arsenala. Prema jednoj legendi tad je zadnji put predriblao igrača.

Objavljene slike

Ashley se zahvaljuje navijačima na potpori tokom USA Turneje.

[url="http://www.youtube.com/watch?v=52cNWzOPK0g&list=UUU2PacFf99vhb3hNiYDmxww&index=1&feature=plcp"]http://www.youtube.com/watch?v=52cNWzOPK0g&list=UUU2PacFf99vhb3hNiYDmxww&index=1&feature=plcp[/url]
Sto se ove turneje tice, dovoljno je reci bilo o igri... Ja cu izneti samo meni pozitivne strane.

1. Bane nosio kapitensku traku Chelsea-ja ! Nesto sto zelim da vidim jos odkad je potpisao za Plavce.
2. Moj ljubimac Piazon dobio sansu da pokaze svoj raskosan talenat - i istu iskoristio !
3. Nate i Josh takodje zaigrali na turneji, i kao i Lucas opravdali poverenje. Po prikazanim partijama 'ladno su obojica mogli da igraju na OI, ali to je vec neka druga tema.
4. Marko Marin odlicno odmenio Matu, i pokazao da ce biti odlicna konkurencija u nadolazecoj sezoni.
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1343904333' post='68470']
Brighton je u subotu u 13:30?
[/quote]

Na službenoj stranici piše da se igra u subotu u 15:00h po njihovom vremenu. To bi značilo da je utakmica u 16:00h po našem vremenu. Mislim da je tako.
Čitam sve ove komentare i pojedini me pošteno nasmijaše koliko su ozbiljno shvatili ove prethodne utakmice. Kao da se igrao Play Offf u LP.

Prve dvije tekme sam gledao, druge dvije, ne. Neću to ni komentarisati, jer stvarno ne vidim potrebu.

Šta sam htio reći, previše se sere (oprostite na izrazu) po nekima (koji nisu simpatični nekome), a također i previše se hvale neki (koji su simpatični nekome). I na osnovu toga se većinom daju komentari. No, svako svoje zna.

Recimo po Lukakuu, Kakuti, Benayounu, Maloudi se pljuje, aman zaman, od prve utakmice (doduše Lukakua su hvalili nakon Seattlea), dok se recimo Ivanovic, Ramires, Cahill često hvale, a bgm u one prve dvije utakmice, nisu oni ništa bolji bili. Ivanovic je recimo bio kriminalan protiv Amera, dok je Gary protiv Parižana u nekim situacijama smiješan bio. Al oni su dragi igrači, odmah je druga priča.

Dalje, neko u jednom postu kaže kako nisu bitne pripremne utakmice, a kasnije kudi pojedine igrače, npr. Luiza kako se zajebava. Izvini molim te, ako nisu važne tekme, onda nek se zajebava, i ja bih. Što se recimo nije zajebavao u finalu LP?? Normala, jer je bilo izuzetno važna tekma, al hajd nejse.

Uglavnom, pojedini su se previše uživili, previše se sikiraju... Opušteno samo ;)
[quote name='how yes no' timestamp='1343927269' post='68538']
Čitam sve ove komentare i pojedini me pošteno nasmijaše koliko su ozbiljno shvatili ove prethodne utakmice. Kao da se igrao Play Offf u LP.

Prve dvije tekme sam gledao, druge dvije, ne. Neću to ni komentarisati, jer stvarno ne vidim potrebu.

Šta sam htio reći, previše se sere (oprostite na izrazu) po nekima (koji nisu simpatični nekome), a također i previše se hvale neki (koji su simpatični nekome). I na osnovu toga se većinom daju komentari. No, svako svoje zna.

Recimo po Lukakuu, Kakuti, Benayounu, Maloudi se pljuje, aman zaman, od prve utakmice (doduše Lukakua su hvalili nakon Seattlea), dok se recimo Ivanovic, Ramires, Cahill često hvale, a bgm u one prve dvije utakmice, nisu oni ništa bolji bili. Ivanovic je recimo bio kriminalan protiv Amera, dok je Gary protiv Parižana u nekim situacijama smiješan bio. Al oni su dragi igrači, odmah je druga priča.

Dalje, neko u jednom postu kaže kako nisu bitne pripremne utakmice, a kasnije kudi pojedine igrače, npr. Luiza kako se zajebava. Izvini molim te, ako nisu važne tekme, onda nek se zajebava, i ja bih. Što se recimo nije zajebavao u finalu LP?? Normala, jer je bilo izuzetno važna tekma, al hajd nejse.

Uglavnom, pojedini su se previše uživili, previše se sikiraju... Opušteno samo ;)
[/quote]

Zaboravio si da pohvalis moj komentar :D
Poslije Branetovog posta više ništa na temu turneje nije trebalo dodati. Ostaje nam još ova sa Brightonom gdje ćemo sigurno odigrati ozbiljnije i započeti s ekipom koja bi trebala krenuti i protiv Citya.
Al je ovo mrsavo, sad vec pocinje da me zabrinjava igra, a i RDM sa pojedinim igracima koje drzi u timu. Meirales mora pod hitno da ode, a sta ce mu ovaj Benayun na klupi, pojma nemam. U ovoj formaciji, pola tima deluje zbunjeno i ne zna koja im je uloga. Jedino sto me raduje je da se Esien vraca u staru formu, najmanje greske u predaji lopte, ne kompliuje ne mrsi, konretan. Tores isto, sve akcije u kojima on ucestvuje su toliko providne da bi ga prosecna odbrana jelen super lige zaustavila. Nema brzog i inteligentnog dodavanja na 20 m od gola, jedino ako Haz predje u sredini to kud i kamo deluje malo bolje. Kad se ekipa povuce u 16 m mi nemamo resenja za to nikako, mozemo samo da centriramo, ali nemamo glavonju u 16 m. Bojim se da cemo sa ovakvom igrom opet da tavorimo na 3 4 5 mestu PL a. Brizna i prodornost po desnom krilu i kreacija na sredini terena nam fali kao lebac.
Može li neko da mi prepriča šta se dešavalo pošto nisam bio u mogućnosti da gledam tekmu ? Jel isto ko i dosad bilo ?
Jedino što sam vidio je ovaj treći Brightonov gol i mogu reći da odavno glupljeg gola nismo primili. Ne pamtim fakat.
[quote name='Wisey' timestamp='1344095476' post='68823']
Može li neko da mi prepriča šta se dešavalo pošto nisam bio u mogućnosti da gledam tekmu ? Jel isto ko i dosad bilo ?
Jedino što sam vidio je ovaj treći Brightonov gol i mogu reći da odavno glupljeg gola nismo primili. Ne pamtim fakat.
[/quote]
Sta ja znam, nemamo krila, nemamo sredine, pokusavali nesto preko torresa koji solidno odigrao, jer nije imao skoro nikakve podrske, urodilo plodom za prvi gol sjajnim pregledom igre istog. Onda odbrana mrtva sa ivanovicem na celu primamo gol identican nasem. Ivanovic kad god je ubacio, lose je ubacio u najmanju ruku, mozda cak i gore od bosingwe. Ramires ne zna ubaciti i boji se da krene u neki trk, dribling, nesto. Mikel i essien su radili svoj posao, ali nisu oni za ovu taktiku gdje moramo davati golove :S Odbrana razocaravajuce je odigrala, kao i krila, a sredina nikakve kreativnosti u njima nema.
Ivanovic jee dramaa los. Uopste se ne borii fra'er, hoda ko maneken. Podhitno dovesti Azplicuetu paa kad mu momak preuzme mjesto u 1. sastavu onda ce da igra kako treba. Hazard mora igrati iza napadaca, na krilu mi se nekako gubi. Hoce da ucestvuje u svakoj akciji a onda ostavlja previse prostora za kontre. Ako ne dovedemo desno krilo onda bi najbolja opcija po meni bilo ovako :

[color=#333333][font='Lucida Grande', 'Trebuchet MS', Verdana, Helvetica, Arial, sans-serif][size=3][background=rgb(236, 236, 236)]...........cech.............[/background][/size][/font][/color]
[color=#333333][font='Lucida Grande', 'Trebuchet MS', Verdana, Helvetica, Arial, sans-serif][size=3][background=rgb(236, 236, 236)]Azplic..Luiz..Terry...cole[/background][/size][/font][/color]
[color=#333333][font='Lucida Grande', 'Trebuchet MS', Verdana, Helvetica, Arial, sans-serif][size=3][background=rgb(236, 236, 236)].....Essien....Oscar......[/background][/size][/font][/color]
[color=#333333][font='Lucida Grande', 'Trebuchet MS', Verdana, Helvetica, Arial, sans-serif][size=3][background=rgb(236, 236, 236)]Sturridge..Hazard..mata[/background][/size][/font][/color]
[color=#333333][font='Lucida Grande', 'Trebuchet MS', Verdana, Helvetica, Arial, sans-serif][size=3][background=rgb(236, 236, 236)]............Torres.........[/background][/size][/font][/color]
[quote name='Zero-cooL' timestamp='1344098481' post='68832']
[b]Ivanovic jee dramaa los. Uopste se ne borii fra'er, hoda ko maneken.[/b]
[/quote]
you say not.
[quote name='Elao' timestamp='1344103604' post='68839']
Nema veze, sve ce to biti u redu kad pocne sezona :)
[/quote]
Svi se tome nadamo jer bude li ovako onda nek ide sve u 3 lijepe...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.