Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Predsezona

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,9 hilj.
  • Pregledi 118,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kakve su sve prevare i amateri vodili na pripreme, da ovako odstrane Chalobaha je sramotno i bezobrazno. Na stranu jel ga neko voli ili ne, ipak je dijete kluba i uvijek je sluzio ekipi bez pogovora.

• Razlozi su višestruki: 1. Kako će procijeniti na koje igrače može / želi računati ako ih ne vidi na terenu na utakmicama. Sami treninzi nisu mjerilo, o Mudryku na treninzima saigrači govore sve n

• Možda Odoi zablista, sad će godišnjica kako je dominirao protiv Arsenala. Prema jednoj legendi tad je zadnji put predriblao igrača.

Objavljene slike

Kad kazem potez igrac, mislim na Drogbu.( koliko nas je samo puta izvukao kad nije islo) Tj, neki prekid, neki blef, neki dribling, bomba sa 25 m........... Nisam mislio da ce samo taj igrac resavati sve tekme, al bice mnogo situacija gde je pobeda neophodna za samopouzdanje, pa kad nemas 10 sansi na tekmi nego jednu ili dve, nema veze kako dolazis do 3 boda, bitno je da dodjes. A kad u timu imas vise takvih igraca onda je veca verovatnoca da neki od njih iskoci kad ne ide. Imamo mi i sada tih igraca (Teri, Lamps, Hazard) ali treba vise igraca koji pokrecu "fransizu". Takav igrac daje duplu korist, to sto daje kvalitet normalno, ali i saigracima je lakse, a protivnik ima vise razloga za strah. To ti je kao kad igras protiv Cavija, Mesija, Inieste. Veci ti je strah da se ne otvoris previse nego zelja da das gol. Jaka psihologija tima je velika prednost na terenu. Treba naterati protivnika da vise misli na svoj gol nego da ga da. Pitajte velikog Murinha pa ce vam reci :) Samo zamislite Hulka u timu protiv Man Utd a. Da li bi Evra mogao bezbedno da ima toliko ponavljanja na nasoj polovini?
[quote name='Whisper#2' timestamp='1344388051' post='69351']
Posteno me iznenadjuje sto pojedinci ovde misle da je igra u poslednjoj utakmici sve sto Plavci imaju da ponude...
[/quote]
al zamisli da je, pa ja bi puka
ja mislim da bi me prijatelj(realovac) psihicki zlostavlja :P
Mislim da cemo ove sezone vidjeti mnogo lijepih golova plavaca. :) Mata je zabijao arsenalu i unitedu prejake.. Nmg se sjetit ima sigurno jos tu njih :D sad hazard oscar kad pocnu bombardovati.. pa mozda i meireles nekad nesto ubode kad dobije priliku xD
[quote name='soxx' timestamp='1344445057' post='69441']
pa mozda i meireles nekad nesto ubode kad dobije priliku xD
[/quote]
prije će si on ubost još koju tetovažu nego gol.
[quote name='razbijach' timestamp='1344448972' post='69454']
prije će si on ubost još koju tetovažu nego gol.
[/quote]
Zaboravio si projektil protiv Benfike.
[quote name='Whisper#2' timestamp='1344388051' post='69351']
Posteno me iznenadjuje sto pojedinci ovde misle da je igra u poslednjoj utakmici sve sto Plavci imaju da ponude...
[/quote]

prijatelju... nije to samo posljednja, predposljednja i sve pripremne tekme ove predsezone... nego je to i citava prosla sezona... kada smo bili preocajni u vezi sto jos uvijek jesmo... mada prijateljske tekme nisu ogledalo pravog stanja... ali posto se nismo previse pojacali u tom segmentu mislim da nece to nista bolje izgledat... dao Bog da me razuvjere ali ne vjerujem previse u to...
  • 9 mjeseci kasnije...

Prije svega prisjetimo se prošlogodišnje teme:

Predsezona i USA turneja (2012)

Predsezona je bila, ruku na srce, poprilično neuspješna rezultatski, a i igrački nije ništa posebno pokazala.

Ova predsezona se sastoji od dvije utakmice u Sjedinjenim državama (St. Louis i NYC) i azijske turneje u Bangkoku, Kuala Lumpuru i Jakarti.

Službeni poster:

0,,10268~11633705,00.jpg

Predsezona će biti jako zanimljiva, jer počinje veoma rano - za svega tri dana! Zato sam temu otvorio ovako rano. Pošto ni prošle godine za svaku tekmu posebno nismo otvarali temu, nema potrebe ni ove godine, nego sve utakmice u predsezoni ćemo po običaju komentirati ovdje.

Ono što je još zanimljivije u ovoj predsezoni dvije utakmice će nas voditi trenutni privremeni menadžer Rafale Benitez, a preostale tri u Aziji novi trener. Tko će biti novi trener, još ništa nije potvrđeno, ali javno se nagađa da je to Jose Mourinho i to mnogi ozbiljni mediji sa 99%-tnom sigurnošću tvrde. Sve ukazuje i da je tako, ali ajde da ne ureknemo k'o sa Huikom pričekajmo službenu potvrdu kluba.

Do azijske turneje napustit će nas mnogi igrači, a prije svega koliko sam ja shvatio oba pomoćna vratara Henrique Hilario i Ross Turnbull, izbjeglica iz Liverpoola Yossi Benayoun, polulegenda Paulo Ferriera, nekad veliki Florent Malouda i još možda koji igrač.

S druge strane u ovoj sezoni se mnogo očekuje od Lucasa Piazona, Josha McEachrana, Romelua Lukakua, možda Kevina De Bruynea, Nathana Akea, Nathaniela Chalobaha i mnogih drugih mladih igrača, a bilo bi lijepo da bar u Aziju otputuje s našim timom i Tibo Courtois i pokaže malo svoje čarolije.

Raspored predsezonskih utakmica:

205504_508353962564079_892616847_n.jpg

Šta vi očekujete od ove turneje?

Jel ovo vrijeme po nasem ? Ako jest super dodje.

Od prve dvije tekme ne ocekujem skoro pa nista. zadnje 3 ce mi biti zanimljivije, nakon 2 mjeseca opet da ih vidimo, da vidimo te nove igrace(ako dodju do tad a trebali bit ), i novog trenera( aBd Mourinha.)

Jel ovo vrijeme po nasem ? Ako jest super dodje.

Od prve dvije tekme ne ocekujem skoro pa nista. zadnje 3 ce mi biti zanimljivije, nakon 2 mjeseca opet da ih vidimo, da vidimo te nove igrace(ako dodju do tad a trebali bit ), i novog trenera( aBd Mourinha.)

Pa fino ti piše lokalno vrijeme (to nas ne zanima) i UK vrijeme. Orijentiraš se po ovom UK vremenu, samo dodaš sat vremena na to. Prva tekma se igra u 2:30h po našem vremenu (SCET), a druga u 23:30h.

Ovo protiv City-a glupost . Nista novo , ni trener , igraci , obicna "prijateljska" utakmica . 

Hoce li se vratiti igraci sa posudbe do 23. Maja ? 

ove utakmice protiv Mancester Citya su cista glupost,nije se sezona kako treba ni zavrsila a vec se igraju prijateljske utakmice a oba tima ce dobiti nove trenere.

to je samo marketing i nacin da se zaradi lova,od ulaznica,tv prava,prodaje dresova itd...nema to veze sa pripremnim periodom. 

Ne kontam zasto ove dvije utakmice odmah nakon zavrsetka sezone a sa novim igracima i novim trenerom samo tri utakmice.

Mislim da su igraci ionako preumorni, ove sezone su odigrali utakmica vise nego ikada.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.