Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

CHELSEA BiH (generalna diskusija)

Istaknuti odgovori

• Autor
[quote name='Luiz' timestamp='1338719698' post='55477']
reLo mogul ja iz Slovenije uplatiti? :)
[/quote]

Ne možeš, već smo pričali o tome... Nemam ja devizni račun na koji bi mogao poslati, a Western Union bi te ogulio provizijom... Pokušat ću do kraja mjeseca otvoriti devizni račun pa će sve lakše ići.
  • Odgovori 483
  • Pregledi 22,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

ReLo, pa otvori Paypal. Taj ziro koji imas povezi s Paypalom.

I koliko ti je isplativo otvarat devizni kad ljido iz inozemstva ne mogu biti clanovi u BiH(osim ako imaji putovnicu).
Svi koji nemaju BiH putovnicu neka pricekaju kad se krene s HR jer u HR je nebitno to.
  • Autor
[quote name='stifmeister' timestamp='1338726916' post='55529']
ReLo, pa otvori Paypal. Taj ziro koji imas povezi s Paypalom.

I koliko ti je isplativo otvarat devizni kad ljido iz inozemstva ne mogu biti clanovi u BiH(osim ako imaji putovnicu).
Svi koji nemaju BiH putovnicu neka pricekaju kad se krene s HR jer u HR je nebitno to.
[/quote]

Treba mi devizni zbog otvaranja kartice i samim tim paypala... A u BiH ne možeš povući pare sa paypala na karticu i samim tim ih podići, tako da paypal nema neku veliku funkciju sem plaćanja.
Ovako....uplacujem 20KM oko 20.6 RAcunajte na mene :D Neznam nista o ovim bankama i postama i to...ali snaci cu se ...za CHELSEA sve!
[quote name='lamps82' timestamp='1338715657' post='55461']
Da li ovdje ima neko iz Banja Luke? :)
[/quote] Ja sam iz Knezeva, to je relativno blizu. :)
ja se nadam da ću to što prije uplatit'.. najkasnije bi trba kad budem iša u mostar na prijave za fakultet.. :D nego neki ovdje govore da da bi se registrirali u BiH treba BiH putovnica.. je li može osobna ili baš putovnica? (malo tupavo pitanje :D )
  • Autor
[quote name='CFC1905' timestamp='1338759501' post='55766']
ja se nadam da ću to što prije uplatit'.. najkasnije bi trba kad budem iša u mostar na prijave za fakultet.. :D nego neki ovdje govore da da bi se registrirali u BiH treba BiH putovnica.. je li može osobna ili baš putovnica? (malo tupavo pitanje :D )
[/quote]

Bitno je samo da si državljanin BiH.
To sam i mislio ali eto zbuniše me s putovnicom.. ;) eto nadam se što skorijoj uplati i nadam se da će ovaj projekt zaživjet što skorije.. :)
[quote name='dubro-nemamphotoshop' timestamp='1338759997' post='55772']
Moraš iz BiH.
[/quote]
Onda cu tako i uraditi sledece sedmice cim budem isao u Priboj ili B.Bastu,posto su to pogranicna mesta.
Ja sam zainteresovan i cim budem imao pare uplacujem,jbg sada sam potrosio i previse para sto se tice svega,bila ludnica zadnji mjesec
[quote name='Didier' timestamp='1338744012' post='55630']
Ja sam iz Knezeva, to je relativno blizu. :smile:
[/quote]

Ja sam iz Gradiske... Ali sam vas htio pitati posto vec godinu dana fakticki pratim i site, pa i forum samo sto nisam mnogo pisao... Ja studiram u Novom Sadu ali ne znam te likove iz Srbije koji imaju oficijalnu navijacku grupu, jel moguce da ja iz novog sada uplatim cvaju vama u Sarajevo ili gdje vec? :P

Vidim sada da ste vec odgovorili ovom momku iz Uzicu... Iskombinovacemo onda nesto da se uplati...
Možeš uplatiti u banci, samo ti je onda provizija velika jer je međunarodni transfer novaca.
Ti si iz Bosanske Gradiške? Onda je bolje da svojima doma pošalješ podatke o računu i oni uplate, tako nema provizije.
[quote name='stifmeister' timestamp='1338804870' post='55895']
Možeš uplatiti u banci, samo ti je onda provizija velika jer je međunarodni transfer novaca.
Ti si iz Bosanske Gradiške? Onda je bolje da svojima doma pošalješ podatke o računu i oni uplate, tako nema provizije.
[/quote]

Ok hvala, bice odradjeno u iducih par dana :)
Pozdrav ljudi
Evo samo da javim da sam vec uplatio na onaj racun,i vjerujem da cemo to skupiti u sto kracem roku.
Mislim da nas ima dovoljno da to razrijesimo sto prije.
Ako treba jos kakva pomoc oko ovoga,voljan sam pomoci.
  • Autor
Hvala lamps.
Isto mi se danas jedan momak javio i kazao kako je uplatio. Trenutno smo već skupili 70 KM od vaših donacija... Čim skupimo 200 (ili 180, ja ću dodati 20) pristupit ćemo predaji papira za registraciju udruženja, a nakon toga ćemo imati otprilike još mjesec dana da skupimo ostatak... Ide ovo jako dobro, zadovoljan sam hvala Bogu.

Da se ispravim... Ne donacija već članarina.
[quote name='reLo' timestamp='1338824100' post='56017']
Hvala lamps.
Isto mi se danas jedan momak javio i kazao kako je uplatio. Trenutno smo već skupili 70 KM od vaših donacija... Čim skupimo 200 (ili 180, ja ću dodati 20) pristupit ćemo predaji papira za registraciju udruženja, a nakon toga ćemo imati otprilike još mjesec dana da skupimo ostatak... Ide ovo jako dobro, zadovoljan sam hvala Bogu.
[/quote]
Nema na cemu starac
Sve za nas voljeni klub.!
  • Autor
[quote name='Wisey' timestamp='1338824294' post='56019']
Prvih 20KM nije članarina ili jest odmah za ovu godinu ?

Inače u velikoj sam strci zadnjih dana tako da čim uhvatim sekund znaš da ću slati. :>
[/quote]

Od ovih para članarina stupa na snagu odmah po osnivanju udruženja i traje godinu dana od tog datuma.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.