Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Transferi

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5,1 hilj.
  • Pregledi 272 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Samo jedan od najboljih napadaca svih vremena. Puno para zbog zadnje godine ugovora, ali nema veze, isplatit ce se Bayernu, tamo moze igrati jos 4, 5 godina na visokom nivou. A ovo sam mislio da p

• Ja na teletextu preko BHT1 pratio transfer Robinha u Chelsea. 

Objavljene slike

https://www.youtube.com/watch?v=k416tlxmBGg

Nisam znao gde drugde,pa evo ovde kakva je ovo igracina.Bas me zadivio momak na utakmici protiv Spanije.Nisam siguran koju poziciju igra,ali sve vuce da moze i nekog levog beka mislim da bi ga voleo videti u ekipi pre Luisa.

Isuse, video si ga u jednoj utakmici, odgledao klip na YT-u i odmah je bolji od Luisa. Isto se pitam koliko su ljudi kojima je već sad Šo bolji od Luisa gledali Sotonu ove sezone...

Isuse, video si ga u jednoj utakmici, odgledao klip na YT-u i odmah je bolji od Luisa. Isto se pitam koliko su ljudi kojima je već sad Šo bolji od Luisa gledali Sotonu ove sezone...

Druze ako ne znas da citas nemoj se onda ni praviti pametan gde sam ja reko da je bolji od Luisa,reko sam samo da bi ga voleo videti u ekipi pre njega jedino zbog godina.Taman ne bi prvu sezonu igrao dok se navikne na PM,a sledecu ce Terry verovatno u penziju i Bane na stopera konacno bi imali napadacki orijentisanog levog beka/vezni levi.

Vidi se iz posta da očekuješ da će mladi igrač kog prvi put u životu gledaš, i nisi ni siguran koju poziciju igra, biti ono što Čelsi nema. :| Manite se tih godina, najbolje bi bilo da u prvi tim Murinjo stavi igrača iz akademije od tipa 12 godina, em domaći igrač, em ćeš rešiti poziciju za narednih 20 godina...

Scum nudi 34 miliona FUNTI za Shawa i €36m za Andera Herreru. Opet sami sebe mažu govnima. #tradicija #FFP #ljubav

Suarez bira između Reala i Barcelone.

Wenger se juče sastao sa Sanchezovim agentom.

Dva najskuplja tinejdzera u istoriji fudbala su Shaw i Rooney. 

Mediji pišu da je Kroos jako blizu transferu u Real Madrid.

Fakat nzm šta će s tolikim veznjacima jedino ako Khedira ode,

Mediji pišu da je Kroos jako blizu transferu u Real Madrid.

Fakat nzm šta će s tolikim veznjacima jedino ako Khedira ode,

Khedira u Arsenal ode 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.