27. maj 2014.12 god. comment_175863 Real Madrid nudi 65 miliona evra, Koentraa i Moratu za Pogbu??? Prijavi
27. maj 2014.12 god. comment_175874 Real Madrid nudi 65 miliona evra, Koentraa i Moratu za Pogbu??? Zaboravio si nadodat' da nude i puno tradicije uz ovo sve. Te mašnu kojom će zavezati jebenom licemjeru PlatiMiju oči da ih ne "vidi" dok prekomjerno troše. Prijavi
27. maj 2014.12 god. comment_175883 Angel Correa, doskorašnji napadač San Lorenca, je potpisao petogodišnji ugovor sa Atletikom iz Madrida. Kosta odlazi? Prijavi
29. maj 2014.12 god. comment_175961 Mančesterovci pazare u Rimu: Roma Junajtedu ne želi da prodam Strootmana, a Siti pokušava da postigne dogovor oko Benatije. Junajted želi i Kokea iz Atletika za 48 milki. Liverpul traži levog beka Sevilje, Alberta Morena. Priča se da će Atletiko dovesti Soldada u slučaju da Kosta ode. Bešiktaš, Galatasaraj i Fenerbahče se bore za Dembin potpis. Bešiktaš već pregovara. Šaćiri bi mogao da napusti Bajern. Prijavi
29. maj 2014.12 god. comment_175962 Pandurovic pojacava Novi Pazar Jedinstvo dovodi Sekularca za 500 eura mjesecno Sutjeska ako osvoji trofej dovodi Al Alhahal za 2 500 eura Mandarinic pojacava Kolubaru za pet eura nedeljno Berane dovodi Gorana Paskaljevica za 850 eura Uzubdljiv prelazni rok na Balkanu . Prijavi
2. juni 2014.12 god. comment_176258 Nepokretni potpisao za Dortmund. Piše se da je Alberto Moreno dogovorio sve sa Liverpulom, 18 miliona funti. Vilja prešao u Njujork. Prijavi
5. juni 2014.12 god. comment_176697 Sky: Liverpul je sve dogovorio sa Leverkuzenom oko Emrea Kana. Glasina: Liverpul bi mogao da odustane od Lalane i dovesti Lazara Markovića! Atletiko tvrdi da Koke nije na prodaju. Vilja će igrati na pozajmici za Melburn Siti dok ne počne MLS. Bomba: Hulk ide u Arsenal?! Prijavi
5. juni 2014.12 god. comment_176758 Sky: Liverpul je sve dogovorio sa Leverkuzenom oko Emrea Kana. Ovo ne može bit istina jer Emre Can je igrač Bayerna na pozajmici u Bayeru, bio nez dal je još. Prijavi
5. juni 2014.12 god. comment_176764 Ja mislim da je on bio na posudbi u Leverkusenu i koliko sam čitao oni i Liverpool su se borili za otkup ugovora i evo kako je završilo Prijavi
6. juni 2014.12 god. comment_176784 Nije Can bio na posudbi, prodat bayeru bio sa klauzulom o otkupu (carvajal, negredo i sl. Slucaj) ;) Prijavi
6. juni 2014.12 god. Autor comment_176785 Dobro L'Pool radi svoj posao. Već dva pojačanja, a i prelazak Morena se sprema. Prijavi
10. juni 2014.12 god. comment_177142 Moze li neko da mi ukratko napise odradjene transfere i tumbanja sto se trenera tice, ovce mu se ojagnjile Prijavi
10. juni 2014.12 god. comment_177224 Moze li neko da mi ukratko napise odradjene transfere i tumbanja sto se trenera tice, ovce mu se ojagnjile Lambert prešo u Liverpool Onaj nepokretni (Immobile) pojačo Dortmund Van Gaal odavno službeno Unitedov trener Luiz -> Paris St. Germain Lampsu istekao ugovor i objavio da ga neće produžiti Ista sudbina i sa Coleom, Eto'om najvjerovatnije Joe Cole na free u Villu (danas) Fabianski iz Arsenala u Swansea City Colback iz Sunderlanda na free u Newastle (hinjski potez s obzirom koliko su ga voljeli navijači) Prijavi
11. juni 2014.12 god. comment_177246 Hahaha vidi Barcin grb xD hahahahahaha ja tek sad skontao :D Prijavi
11. juni 2014.12 god. comment_177304 Lambert prešo u Liverpool Onaj nepokretni (Immobile) pojačo Dortmund Van Gaal odavno službeno Unitedov trener Luiz -> Paris St. Germain Lampsu istekao ugovor i objavio da ga neće produžiti Ista sudbina i sa Coleom, Eto'om najvjerovatnije Joe Cole na free u Villu (danas) Fabianski iz Arsenala u Swansea City Colback iz Sunderlanda na free u Newastle (hinjski potez s obzirom koliko su ga voljeli navijači) Šta je ovo, kucam u Guglu "Luiz to PSG" i iskaču neke cifre od 50 miliona funti, dobro jel moguće da smo im ga uvalili za te pare? I vidim Pochettino trener živine. Nea šta. Prijavi
11. juni 2014.12 god. comment_177307 A ti Twelth prespavao zadnjih par nedelja :D Twelfth je iz Doboja, ja mislim, a svi znamo šta je tamo bilo nedavno. Dakle umjesto sprdnje bolje napisati šta korisno ili ništa ne napisati. Jeste, zaboravio sam da je Pocchetino u Tottenhamu. Za Luiza neki spominju 50 miliona eura, neki u funtama. Uglavnom, velika je cifra bila u pitanju. Prijavi
11. juni 2014.12 god. comment_177308 Nek ti ALlah podari pameti i smisla za humor dragi WIsey Prijavi
12. juni 2014.12 god. comment_177369 Šta je ovo, kucam u Guglu "Luiz to PSG" i iskaču neke cifre od 50 miliona funti, dobro jel moguće da smo im ga uvalili za te pare? Nije humano, zna i Chelsea nekog zajebati :D Prijavi
12. juni 2014.12 god. comment_177372 od Mate,Luiza i de Brujna zaradil oko 103 miliona funti(grupa procena) plus imamo ogroman napredak na ostalim poljima,zarada od sponzora,dresova i ostalih gluposti finansijski gledano imamo fantastičnu godinu iza nas Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.