3. juli 2014.12 god. comment_179655 ma nije sve soton uzeo za lalanu,25 % ,što niije malo ide bivsem klubu a i onaj lovren je još malo pa ćao Prijavi
3. juli 2014.12 god. comment_179701 Arsenal have a personal agreement with Alexis Sanchez but have made a smaller offer thanLiverpool for the Barcelona superstar, according to Sky Sports journalist Guillem Balague. Prijavi
7. juli 2014.12 god. comment_180036 Suarez clause: €94.6m http://www.football-espana.net/43103/suarez-clause-%E2%82%AC946m [spoiler][/spoiler] Prandelli novi trener Galate. Prijavi
7. juli 2014.12 god. comment_180043 Trebamo se ugledati na Barcelonu, pogledajte kakvu školu imaju svake godine neki novi mladi igrač postane zvjezda a ne ko što mi radimo stalno kupujemo nove igrače za ogromne pare. Logika ovog foruma since 2012... A barca od te 2012 potroši pola milijarde na transfere Prijavi
7. juli 2014.12 god. comment_180053 Kune, tako će uvijek biti što se transfera i kupovine tiče. Chelsea će uvijek biti na udaru čim dođe do nekog većeg transfera jer su ljudi navikli koga da blate i omalovažavaju a navike je teško mijenjat. Sada da pitaš nekog navijača Uniteda za komentar o tome kako je United dao za dva igrača preko 60 miliona funti ili da pitaš navijača Barcelone o ovom tansferu Suareza, vjerovatno ćeš dobit odgovor koji se poziva na neku istoriju i slična sranja. Problem je što vlada mišljenje da igrači u Chelseaju,Cityu,PSG igraju za velike novce a da igrači u Unitedu,Arsenalu,Barceloni,Realu,Bayernu itd igraju za kruške i jabuke. Prijavi
7. juli 2014.12 god. comment_180073 Chelsea se stabilizije, ne trošimo ni blizu kao nekada... Sada smo puno bolji i stabilniji klub i bićemo još više. Ovakvi su i bili ciljevi da osvojimo par najvećih trofeja za desetak godina da nam akadmija postane jaća i sve tako. Ja sam baš zadovoljan napretkom a dok je tu Jose ma da ne pričam više. Prijavi
7. juli 2014.12 god. Autor comment_180102 Ovo je skoro gotova stvar. Ovo je skoro gotova stvar. Prijavi
7. juli 2014.12 god. comment_180122 Kune, tako će uvijek biti što se transfera i kupovine tiče. Chelsea će uvijek biti na udaru čim dođe do nekog većeg transfera jer su ljudi navikli koga da blate i omalovažavaju a navike je teško mijenjat. Sada da pitaš nekog navijača Uniteda za komentar o tome kako je United dao za dva igrača preko 60 miliona funti ili da pitaš navijača Barcelone o ovom tansferu Suareza, vjerovatno ćeš dobit odgovor koji se poziva na neku istoriju i slična sranja. Problem je što vlada mišljenje da igrači u Chelseaju,Cityu,PSG igraju za velike novce a da igrači u Unitedu,Arsenalu,Barceloni,Realu,Bayernu itd igraju za kruške i jabuke. uvijek sam se divio i još uvijek se divim ljudskoj ograničenosti Prijavi
7. juli 2014.12 god. comment_180125 Bas sam se nadao okrsaju Coste i Suareza. Ode nam Suarez u mozda najmrzi klub. Kakav li ce biti tek onda okrsaj ukoliko se sretnemo u LP Prijavi
7. juli 2014.12 god. comment_180156 Izgleda da bi Ronaldinho trebao u premier ligi zaigrat sljedece sezone i to u QPR Prijavi
9. juli 2014.12 god. comment_180412 Barry potpis'o za Everton na 3 godine i kazao kako mu je sve do jaja tamo. Vrlo bitan igrač za njih, bravo da se kaže. Sanchez stao na ludi kamen i otišao u Arsenal za €35m. Debuchy blizu iste gluposti. (Sky) Michu išće transfer u Napoli. Morata (inače, momak trči ko najgrđa štreberčina) treba da potpiše za Juventus. Transfer je u visini €22m (kikot). Imaginarni gigant iz Torina bi još i Evru i Iturbea, javlja La Gazzetta. Mandžukić u Atleticu, samo da se potvrdi još jednoč. Prijavi
9. juli 2014.12 god. Autor comment_180413 Evo potvrde i za Sanchezov prelazak u Arsenal. http://www.mozzartsport.com/vesti/pao-dogovor-sancez-u-londonu-narednih-pet-godina-postaje-najplaceniji-igrac-arsenala/80255 Prijavi
11. juli 2014.12 god. comment_180573 LFC zeli Bonyja. Cijena 19 miliona funti. Ochoa ce za dz u Atletico Khedira odbio ugovor Reala a Wengeru se dig'o. Cijena koju Real trazi je 16 m funti. Debuchy u ponedeljak u Arsenalu za 10 m funti Sneijder bi mogao u United Prijavi
11. juli 2014.12 god. comment_180589 Suarez otišao za 66M funti... To im je jedini transfer out ove sezone, dakle prihod od transfera im je 66M, a potrošili su dosad 42M na Lallanu, Lamberta i Cana... Jako loše za njih Prijavi
11. juli 2014.12 god. Autor comment_180611 Ne vjerujem nista dok bet live ne potvrdi. Potvrdili i oni. A i Arsenal Bogme. Prijavi
11. juli 2014.12 god. comment_180624 Suarez otišao za 66M funti... To im je jedini transfer out ove sezone, dakle prihod od transfera im je 66M, a potrošili su dosad 42M na Lallanu, Lamberta i Cana... Jako loše za njih http://www.bbc.com/sport/0/football/28180600 http://www.telegraph.co.uk/sport/football/teams/liverpool/10961548/Luis-Suarez-poised-for-Barcelona-move-after-Liverpool-agree-75-million-fee-for-Uruguay-striker.html Htjeli bi oni da javnost popuši tu cifru kao za Neymarov transfer ali stvarna cijena transfera je između 70-75 miliona funti. Španskim medijima ne treba vjerovati ama baš ništa, naročito kada su transferi ponosa Katalunje u pitanju. Nakon one skandalčine s Neymarom, sumnjam i da im je godina osnivanja kluba validna. Za Uefino mezimče se ne objavljuju transparentno cijene transfera. Tih 66m je vjerovatno podvalio onaj feget Balague kojem jezik iz Guardiolinog dupeta ne izlazi godinama. Kad je Bayern uništen protiv Reala i kad je čitav svijet pišao po dosadnom tikanaću, Balague je vjerujem pustio i suzu ispred laptopa. Branio Pepa i tikanaćo nekim pubertetskim izgovorima. Sve u vezi sa tim čovjekom i Barcelonom je kod njega filovano i obojeno veselim bojama. Balague je koristan jedino kad provali koji igrač će otići u koji klub a o cijeni transfera i fudbalskim stvarima generalno je na nivou sultanije Hurem recimo. Jeftini bloger. Evo kako ovaj ekspert s taktičke tačke gledišta tumači dolazak Suareza. "It’s quite clear that Luis Enrique came in with the idea that, alongside Neymar and alongside Messi, he wanted a no. 9" Wow. Prijavi
11. juli 2014.12 god. Autor comment_180672 Barcelona potvrdila: ''Luisa Suareza smo platili nešto malo više od 94 mil eura.'' To je ta brojka od 75 mil funti. E sad pitanja: 1. Kako se to uklapa u financijski fair play kojeg promovira UEFA? 2. Odakle im skoro 100 mil eura (bez obzira na prodaje ovog ljeta) kad su u dugu od 500 mil eura? 3. Kako je moguće da im je ona kazna o zabrani kupovanja igrača suspendirana, na koji period im je suspendirana, kad će se donijeti konačna odluka o kažnjavanju Barce ili će se sve to tek tako ''razvući'', ''zagubiti u ladicama'' ili ''zaboraviti''??? Usput pismo Suareza upućeno navijačima Liverpoola: Pozdrav svima Prošlo je više od tri godine otkako sam došao u Liverpool, klub koji oduvijek obožavam. Od trenutka otkako sam potpisao moj jedini cilj, moja glavna želja je bila da Liverpool raste i postane još veći klub nego što trenutno je. U ovih nekoliko godina prošao sam brojne divne, ali i one loše trenutke. Ali i u dobrim i lošim vremenima osjećao sam stalnu potporu fantastičnih navijača tog fantastičnog kluba. Ja i moja obitelj ćemo zauvijek ostati privrženi Liverpoolu kao gradu: ponosni smo na to da je naša kćerka, koja će uskoro navršiti četiri godine, odrasla u ovom gradu, a sin nam je rođen baš u Liverpoolu. Ja i moja obitelj smo se ovdje od početka osjećali kao kod kuće i to nikad nećemo zaboraviti. U teškim trenucima, znao sam da imam vašu podršku i to su stvari koje se ne zaboravljaju, koje će mi uvijek biti u srcu. Čast je bila igrati, uživati, smijati se i zabijati na jedinstvenom Anfieldu uz vašu podršku. Također, ovom prilikom želim se zahvaliti i svim suigračima i trenerima, koji su vjerovali u mene cijelo vrijeme. Naši putevi se sada prekidaju, no ja ću Liverpool nositi u srcu cijeli život. Kao što ćemo nositi u srcu mnoge divne ljude koje smo upoznali. VOLIMO VAS! Od danas u nama imate najveće Liverpoolove navijače. You'll Never Walk Alone Obitelj Suarez Balbi Prijavi
12. juli 2014.12 god. comment_180685 http://www.mozzartsport.com/vesti/premijerligaska-moc-samo-do-onog-trenutka-kada-padnu-na-kolena-pred-realom-i-barsom/80437 Opet velicanje spanskih gmizavaca,tj blizanaca,pardon. Prijavi
12. juli 2014.12 god. comment_180686 3. Kako je moguće da im je ona kazna o zabrani kupovanja igrača suspendirana, na koji period im je suspendirana, kad će se donijeti konačna odluka o kažnjavanju Barce ili će se sve to tek tako ''razvući'', ''zagubiti u ladicama'' ili ''zaboraviti''??? Odluka o zabrani kupovine igrača im je suspendirana na period dok Barcelona sredi pozicije na kojima su im potrebna pojačanja tj. dok ne završe prelazni rok, a onda kada se zatvori prelazni onda će Barceloni biti vraćena suspenzija, drugim riječima kada je za sve ostale zabrana dovođenja igrača tada na snagu stupa odluka o zabrani dovođenja i za Barcelonu. Prijavi
12. juli 2014.12 god. comment_180690 http://www.mozzartsport.com/vesti/premijerligaska-moc-samo-do-onog-trenutka-kada-padnu-na-kolena-pred-realom-i-barsom/80437 Opet velicanje spanskih gmizavaca,tj blizanaca,pardon. Jedan od najdebilnijih tekstova koje sam ikad čitao. Španski giganti kada nešto hoće - oni to i dobiju. I plate za to koliko god je potrebno. Onoliko koliko ne mogu ni prebogati Ostvrljani. Nema te cifre kojom premijerligaši mogu da se odbrane od kandži iz Madrida i Barselone. Čuj ne mogu, kao ne bi mogli da pljunu 100 miliona na jednog igrača, ali to niko normalan neće da uradi. I u jednom trenutku spominju da DŽERARD i LAMPARD nisu kalibar mega zvezda njima potrebne??!?!?!?! Mata, Silva i Kosta nisu dovoljno dobri igrači za njih. Isuse, koliko treba biti retardiran da bi ovo sve napisao. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.