Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Transferi

Istaknuti odgovori

Eto, sada je i Aspas zvanicno predstavljen sa dresom u ruci. Cijena €8m. Znaci Aspas i Alberto za €16m, Mignolet za oko 12 i to je ukupno €28m. Uskoro bi trebali potpisati jos 2 igraca. LFC najaktivniji u Engleskoj ovog ljeta dok sam to ocekivao od Tottenhama koji zasad jos nista ne cini.

Ja ipak mislim ca ce Kokoske cekati da se Blae odluci zeli li da napusti klub. Jer ako ujedine novac koji dobiju za njega sa ovim kojim trenutno raspolazu, moci ce da dovedu par odlicnih igraca. 

• Odgovori 5,1 hilj.
  • Pregledi 272 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Samo jedan od najboljih napadaca svih vremena. Puno para zbog zadnje godine ugovora, ali nema veze, isplatit ce se Bayernu, tamo moze igrati jos 4, 5 godina na visokom nivou. A ovo sam mislio da p

• Ja na teletextu preko BHT1 pratio transfer Robinha u Chelsea. 

Objavljene slike

Ne valja ti link :D

Juce moglo kad sam probavao, ko ga jebe. A nisam mogao okaciti sliku, izbacuje mi neke errore, inace citav forum je pun tih sranja. Vijest je bila za Mertensa.

Malaga ce povuci broj 22 u cast Isca.

Na Ostrvu se vodi pravi rat za potpis Viteseovog napadača Vilfrida Bonija! Prvi strelac holandske lige je na meti Njukasla, Fulama, Evertona, Vest Hema i Svonsija, a izgleda da ovi poslednje pomenuti vode u toj trci. Navodno je Svonsi ponudio 14 miliona evra za sjajnog napadača iz Obale Slonovače i najbliži je njegovom angažmanu. Možda to znači i da će Miću biti prodat... Viteseovog golgetera hoće i Anži, ali je sam igrač rekao da mu je ambicija da se preseli u Premijer ligu.

[media] http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=p0hNxcv3G8g [/media]

Navodno ovo ljeto neće nigdje jer mu je klub obećao pustiti ga kad je imao ponudu Chelsea, ali ga nisu pustili, pa će čekati nagodinu jer mu ističe ugovor ili mut ad ostaje još samo godina nešto tako

Potvrđeni jučerašnji transferi:

Simon Mignolet (Sunderland -> Liverpool)

Curties Davies (Birmingham -> Hull)

Carlo Ancelotti (PSG -> Real Madrid)

Laurent Blanc (Francuska -> PSG)

Shinji Okazaki (Stuttgart -> Mainz)

Danny Wiliams (Hoffenheim -> Reading)

Benat (Betis -> Bilbao)

Jacques Zoua (Basel -> Hamburg)

Marvin Honer (Bielefeld -> Ajax)

Da, Tevezov transfer iznosi 9m +3m na bonuse. A Cityjev budzet ce ovom prodajom biti oslobodjen za 17m funti na godisnjem nivou.

U Cityu je nekome konačno došlo iz guzice u glavu. Potjerali su ovog majmuna nakon što ih je već jednom osramotio, a riješili su se i Balonje koji je isto tako pravio više štete nego koristi. Ovo će ih učiniti samo jačim, a po meni su trenutno favorit broj 1 za sljedeću sezonu Premiershipa.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.