18. juni 2013.13 god. comment_130223 Ne znam sto bi ga Valencia uopste prodavala, posebno za tako mali novac... A i ne vidim neki napredak u prelasku iz Valencie u Southampton. Prijavi
18. juni 2013.13 god. comment_130259 Siguran sam da ce Eriksen napustiti Ajax , mozda u Borrusiju kao zamjena za Gotzea . Prijavi
20. juni 2013.13 god. comment_130468 Staying on the subject of Arsenal, the Daily Mirror reports that Real Madrid strikerGonzalo Higuain has agreed to come to the Gunners in a £22million record deal that is nearing a conclusion. It is said that he and his father have agreed personal terms in excess of £130,000 a week. Prijavi
20. juni 2013.13 god. comment_130509 Herrera iz Pachuce u Porto za 8,8 mil Sakhtar nakon Fernanda doveo jos jednog Brazilca (bas me iznenadilo) Wellingtona Prijavi
20. juni 2013.13 god. comment_130512 Alcantara je bas blizu prelaska u United. Moguce da se transfer objavi vec sutra. Prijavi
20. juni 2013.13 god. comment_130520 Zamjena za Thiaga u Barci bi trebao biti Miralem Pjanic . Prijavi
20. juni 2013.13 god. comment_130522 Zamjena za Thiaga u Barci bi trebao biti Miralem Pjanic . Hahahahahah. Nema šanse. Čak i u Romi ga ne žele. Svaka njemu čast, ali vrh vrhova Tottenham. Prijavi
20. juni 2013.13 god. comment_130527 Čak i u Romi ga ne žele. Svaka njemu čast, ali vrh vrhova Tottenham. Prijavi
20. juni 2013.13 god. comment_130532 A sad i ti Tore pretjera, nije za Barcu, al brate mili, jedan od glavnih je u Romi, a kao neće ga, nemoj zahebavat Prijavi
21. juni 2013.13 god. comment_130639 Inače, kako piše Bild, Borussija Dortmund je zainteresirana za njegov transfer. To je već relevantna vijest. Inače, trener Rome je rekao da ne računa s Pjanićem sljedeće sezone tako da ne znam zašto se neki "sablažnjavaju" na moj upis :D :D :D . Prijavi
21. juni 2013.13 god. comment_130647 Ja se nadam da neće biti s njim kao sa Lovrenom. Pisali Chelsea, Barcelona, Milan, pa ode u Southampton. Prijavi
21. juni 2013.13 god. comment_130648 Inače, kako piše Bild, Borussija Dortmund je zainteresirana za njegov transfer. To je već relevantna vijest. Inače, trener Rome je rekao da ne računa s Pjanićem sljedeće sezone tako da ne znam zašto se neki "sablažnjavaju" na moj upis :D :D :D . Dok ne postavis neki dokaz za svoje tvrdnje, uvek ce te razapinjati na krst, posebno jer je Bosanac u pitanju ;) Recimo, Sky prenosi suprotno od onoga sto ti pricas ;) Miralem Pjanic is not attracting interest from Barcelona and plans to stay at Roma, according to the midfielder's agent. The Bosnia international has been strongly linked with a move away from Italy this summer, with Tottenham Hotspur among those reported to have been monitoring his situation for some time. Liverpool dovodi novo pojacanje. BREAKING NEWS: Sky sources understand Sevilla forward Luis Alberto will undergo a medical at Liverpool this afternoon ahead of his proposed move to Anfield. Isco ce izgleda biti najtrazenija roba ovog leta. Local Malaga newspaper SUR claims Paris Saint Germain and Borussia Dortmundhave joined the chase for in-demand Malaga playmaker Isco. Manchester City andReal Madrid have both made offers for Isco, but now big-spending PSG and Dortmund are reported to have entered the race for the Spain Under 21 star. Evo i jedna za komsije And reports in The Sun claim that Arsenal manager Arsene Wenger is hoping to sign teenage Dinamo Zagreb defender Tin Jedvaj, with Roma already having seen a £6million bid rejected. Prijavi
21. juni 2013.13 god. comment_130652 Southampton je poslao zvaničnu ponudu Celticu u vrednosti od 14 miliona evra za Viktora Wanyamu. Prijavi
21. juni 2013.13 god. comment_130654 Kad je South dobio svog milijardera, ja se ne secam tog momenta :-? Prijavi
21. juni 2013.13 god. comment_130662 Isco je stvarno vruća roba, neće previše koštat jer su "prisiljeni" krpat dugove u Malagi, rekao bih best buy ovog ljeta. Volio bih da ode u Real (ne daj bože u City heheh) jer im fali jedan ovakav igrač, Ozil je vrlo promjenjiv. Može također igrati bilo koju poziciju na polušpici C, L ili R. Prijavi
21. juni 2013.13 god. comment_130663 Hahahahahah. Nema šanse. Čak i u Romi ga ne žele. Svaka njemu čast, ali vrh vrhova Tottenham. U Romi je bio glavni igrac dok nije dosao novi trener on ga je bez ikakvog razloga izbacio iz prvih 11 a on im je uz Lamelu,Tottija i De Rosija kljucni igrac... Southampton je poslao zvaničnu ponudu Seltiku u vrednosti od 14 miliona evra za Viktora Wanyamu. Odlican posao ako transfer prodje Prijavi
21. juni 2013.13 god. comment_130664 Kad je South dobio svog milijardera, ja se ne secam tog momenta :-? Southampton je prosle sezone potrosio 43Mil na pojacanja i njih poseduje neka svajcarska firma Prijavi
21. juni 2013.13 god. comment_130667 Sluzbeno:Royston Drenthe potpisao za Reading. Da li se neko sjeca Ryana Babela???Eh on je potpisao za turski klub Kasimpasa. Babel od Liverpoola do Kasimpase a Drenthe od Real Madrida do Readinga...jbg momci takav je zivot. Prijavi
21. juni 2013.13 god. comment_130669 Sve su to momci koji su osvojili sa holandijom 2007 u21 SP. Eto koliko je mjerilo za Thiaga, Isca, Moratu to prvenstvo.. Prijavi
21. juni 2013.13 god. comment_130674 Isco je blistao i u LS, ne moze on u isti kos sa preostalom dvojicom. Moratu je "izmislio" Mou, uveo ga u prvi tim Reala, pored onakve konkurencije. A Thiagu je odlazak iz Farcelone preko potreban, ako zeli da dokaze svoj potencijal. Prijavi
21. juni 2013.13 god. comment_130679 pise se da je on dogovorio s Manchester Utd Sluzbeno:Royston Drenthe potpisao za Reading. Da li se neko sjeca Ryana Babela???Eh on je potpisao za turski klub Kasimpasa. Babel od Liverpoola do Kasimpase a Drenthe od Real Madrida do Readinga...jbg momci takav je zivot. proslu sezonu je igrao u Ajaxu a prije toga ako se nevaram u Hofenhaimu ali je tamo bio kratko,spominje se i Anelka da ce u Kasimpasu. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.