Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Transferi

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5,1 hilj.
  • Pregledi 272 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Samo jedan od najboljih napadaca svih vremena. Puno para zbog zadnje godine ugovora, ali nema veze, isplatit ce se Bayernu, tamo moze igrati jos 4, 5 godina na visokom nivou. A ovo sam mislio da p

• Ja na teletextu preko BHT1 pratio transfer Robinha u Chelsea. 

Objavljene slike

7ff9e7b7-d854-4a13-8c1b-fca855ff8fbd.jpg
Staying on the subject of Arsenal, the Daily Mirror reports that Real Madrid strikerGonzalo Higuain has agreed to come to the Gunners in a £22million record deal that is nearing a conclusion. It is said that he and his father have agreed personal terms in excess of £130,000 a week.

Alcantara je bas blizu prelaska u United. Moguce da se transfer objavi vec sutra.

Zamjena za Thiaga u Barci bi trebao biti Miralem Pjanic . 

Hahahahahah. Nema šanse. Čak i u Romi ga ne žele. Svaka njemu čast, ali vrh vrhova Tottenham. 

Inače, kako piše Bild, Borussija Dortmund je zainteresirana za njegov transfer. To je već relevantna vijest. Inače, trener Rome je rekao da ne računa s Pjanićem sljedeće sezone tako da ne znam zašto se neki "sablažnjavaju" na moj upis :D :D :D .

Inače, kako piše Bild, Borussija Dortmund je zainteresirana za njegov transfer. To je već relevantna vijest. Inače, trener Rome je rekao da ne računa s Pjanićem sljedeće sezone tako da ne znam zašto se neki "sablažnjavaju" na moj upis :D :D :D .

Dok ne postavis neki dokaz za svoje tvrdnje, uvek ce te razapinjati na krst, posebno jer je Bosanac u pitanju ;) 

Recimo, Sky prenosi suprotno od onoga sto ti pricas ;)

1b84e294-9e8f-4247-a92e-2536a6d047a1.jpg
Miralem Pjanic is not attracting interest from Barcelona and plans to stay at Roma, according to the midfielder's agent. The Bosnia international has been strongly linked with a move away from Italy this summer, with Tottenham Hotspur among those reported to have been monitoring his situation for some time.

Liverpool dovodi novo pojacanje.

255dae7d-3bb5-4aa7-915d-2a95d36461aa.jpg
BREAKING NEWS: Sky sources understand Sevilla forward Luis Alberto will undergo a medical at Liverpool this afternoon ahead of his proposed move to Anfield.

Isco ce izgleda biti najtrazenija roba ovog leta.

790a6ec4-e909-40b3-beb3-5cf24388f489.jpg
Local Malaga newspaper SUR claims Paris Saint Germain and Borussia Dortmundhave joined the chase for in-demand Malaga playmaker Isco. Manchester City andReal Madrid have both made offers for Isco, but now big-spending PSG and Dortmund are reported to have entered the race for the Spain Under 21 star.

Evo i jedna za komsije

255dae7d-3bb5-4aa7-915d-2a95d36461aa.jpg
And reports in The Sun claim that Arsenal manager Arsene Wenger is hoping to sign teenage Dinamo Zagreb defender Tin Jedvaj, with Roma already having seen a £6million bid rejected.

Isco je stvarno vruća roba, neće previše koštat jer su "prisiljeni" krpat dugove u Malagi, rekao bih best buy ovog ljeta. Volio bih da ode u Real (ne daj bože u City heheh) jer im fali jedan ovakav igrač, Ozil je vrlo promjenjiv. Može također igrati bilo koju poziciju na polušpici C, L ili R. 

Hahahahahah. Nema šanse. Čak i u Romi ga ne žele. Svaka njemu čast, ali vrh vrhova Tottenham. 

U Romi je bio glavni igrac dok nije dosao novi trener on ga je bez ikakvog razloga izbacio iz prvih 11 a on im je uz Lamelu,Tottija  i De Rosija kljucni igrac...

Southampton je poslao zvaničnu ponudu Seltiku u vrednosti od 14 miliona evra za Viktora Wanyamu.

Odlican posao ako transfer prodje

Kad je South dobio svog milijardera, ja se ne secam tog momenta :-?

Southampton je prosle sezone potrosio 43Mil na pojacanja i njih poseduje neka svajcarska firma

Sluzbeno:Royston Drenthe potpisao za Reading.

Da li se neko sjeca Ryana Babela???Eh on je potpisao za turski klub Kasimpasa.

Babel od Liverpoola do Kasimpase a Drenthe od Real Madrida do Readinga...jbg momci takav je zivot.

Isco je blistao i u LS, ne moze on u isti kos sa preostalom dvojicom. 

Moratu je "izmislio" Mou, uveo ga u prvi tim Reala, pored onakve konkurencije.

A Thiagu je odlazak iz Farcelone preko potreban, ako zeli da dokaze svoj potencijal. 

pise se da je on dogovorio s Manchester Utd

Sluzbeno:Royston Drenthe potpisao za Reading.

Da li se neko sjeca Ryana Babela???Eh on je potpisao za turski klub Kasimpasa.

Babel od Liverpoola do Kasimpase a Drenthe od Real Madrida do Readinga...jbg momci takav je zivot.

proslu sezonu je igrao u Ajaxu a prije toga ako se nevaram u Hofenhaimu ali je tamo bio kratko,spominje se i Anelka da ce u Kasimpasu.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.