Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Transferi

Istaknuti odgovori

Zato jer su nogometaši u pravilu glupi, a i ne razmišljaju svi uvijek isključivo što je za njih najbolje u smislu razvoja već su im i pare važne. Zove ga Chelsea i on sretan "to! idem u veliki klub", i ne razmižlja o tome hoće li igrat ili ne jer je glup... Ili ima visoko mišljenje o sebi i uvjeren je da će se izborit za mjesto. Ili ga jednostavno nije briga hoće li igrat ide tamo gdje je najviše para... Ima puno razloga da dođe iako nema šanse da igra

• Odgovori 5,1 hilj.
  • Pregledi 271,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Samo jedan od najboljih napadaca svih vremena. Puno para zbog zadnje godine ugovora, ali nema veze, isplatit ce se Bayernu, tamo moze igrati jos 4, 5 godina na visokom nivou. A ovo sam mislio da p

• Ja na teletextu preko BHT1 pratio transfer Robinha u Chelsea. 

Objavljene slike

Depay u barsi, Under Leicester, Dzeko u Juve, MIlik u romu.... ugl nista posebno, tanko sve, samo englezi kapitalce uzimaju... Ni ovaj Depay nije 100 posto siguran ali mislim da ce to da prodje... Od velikih transfera se ceka Aouar i Sancho, sta ce biti sa njima i mislim da je to to, eventualno da City dovede stopera jednog, sto ne bih volio

Junajted koliko lose posluje, moguce je da ce im i Sancho izmaci, nemaju nekog plana, losa transfer politika jako, samo neka tako nastave

I izgleda Jotu dovode. Osvjezili su ekipu, nadao sam se da nece.

SADA ih definitivno smatram prvim favoritima za ligu.
Ako je tačno šta se pise da ce Zota koštati oko 35 miliona funti onda ce bas jeftino proći.
Tijago je kapitalac, oni takvog igraca nemaju na sredini terena.
Zota je već pokazao da može da igra dobro u Pl, ako ga pokupe bice kvalitetna rotacija.
I dalje su kratki za jednog stopera, ali dovoljno je vremena da se i to popuni.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.