Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Transferi

Istaknuti odgovori

https://twitter.com/FabrizioRomano/status/1301196644470394880?s=19
Svakakvi otpaci se skupljaju, možda ih može don Carlo uklopiti.
  • Odgovori 5,1 hilj.
  • Pregledi 271,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Samo jedan od najboljih napadaca svih vremena. Puno para zbog zadnje godine ugovora, ali nema veze, isplatit ce se Bayernu, tamo moze igrati jos 4, 5 godina na visokom nivou. A ovo sam mislio da p

• Ja na teletextu preko BHT1 pratio transfer Robinha u Chelsea. 

Objavljene slike

Prsti u PLu od transfera, danas najaktivniji Newcastle, ko bi rekao da ce Ashley pare uloziti.

Doveli Wilsona i Frasera, plus mozda odu po beka mladog iz Norwicha, solidna pojacanja, sigurno da ce biti neki upgrade.

Oni mi izgledaju kao ekipa gdje bi Sarr mogao na posudbu, treba im dobar stoper
Novi premierligasi se takodjer lagano pojacavaju, bice zanimljivo

Everton doveo James, Allana i Doucurea. Pravo su se dobro pojacali. Vec ih vidim iznad Totenhema.

https://twitter.com/FabrizioRomano/status/1303284768419835904?s=20

Ja od kad pratim premiership mislim, u stvari gotovo sam siguran da nikada nisam gledao Everton da su mi privukli neku posebnu paznju, secam se samo jedne sezone kad je Fela igrao nekog poluspica ili neki kurac i tad su kao bili malo zanimljivi. Sve ostalo ne znam dal vredi pomena, osim bljeskova par igraca, kao tim srednje zalosno.

A inace nemaju tolko losu osnovu, imaju dobru bazu navijaca, istoriju, sasvim dovoljni novca da naprave iskorak, nije da im fali ambicija za to ali sa trenerom nisu uboli a cini mi se da su od Silve mnogo ocekivali.

Slazem se sa chibom. Njihov glavni problem su treneri. Konacno imaju dobrog u Ancelotiju, ali pitanje je koliko je i dalje dobar. Ti kad pogledas njihovu prvu postavu, jasno je da je to kvalitetan sastav. 

Koliko je samo City bacio novca na odbrambene igrace, a promasili su sa Stonsom i Mangalom izmuzli ih ljudi ko posljednje levate.

Newcastle uradio solidan posao, nisu puno potrosili a doveli tri dobra pojacanja. Everton, tanko, izlizani su mi ovi njihovi igraci, mislim da ce podbaciti.

City uzima Kulibalija?

Po tebi su Fraser, Wilson i Lewis > James, Allan i Doucure?

Ma ja mislim da će taj Benrahma ove godine ili na godinu u Lester,Everton ili tako nešto slično pa onda onu iduću u neki veći klub.  Zašto bi došao u Chelsea gdje nema šanse da igra. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.