26. decembar 2013.12 god. comment_155578 Odlicna partija. Kako ljudima godi kad ne odigraju par tekmi. Prijavi
1. januar 2014.12 god. comment_156242 Dobar danas ,nije imao puno posla ,imao jednu sjajnu intervenciju da ga nije bilo tu primili bi cist gol Prijavi
5. januar 2014.12 god. comment_156611 Odlican mec za Eslija ,kad se Bane vrati nadam se sve po starom :) Bane-Geri-Teri-Esli Prijavi
11. januar 2014.12 god. comment_157244 Danas odigro odlicno, pogtovo ona maestralna asistencija za Hazza. Prijavi
12. januar 2014.12 god. comment_157274 Par puta ga je neko prolazio ko dijete u pocetku utakmice :D Prijavi
12. januar 2014.12 god. comment_157278 Par puta ga je neko prolazio ko dijete u pocetku utakmice :D ElMohamady ili kako već ga prolazio kao dijete, danas uz Luiza najlošiji, a pričaju o nekakvoj maestralnoj partiji. Sent from my LT26i using Tapatalk Prijavi
12. januar 2014.12 god. comment_157332 Definitivno nije vise najbolja opcija na poziciji levog beka,jer je izgubio na brzini verovatno zbog godina.Na kraju sezone ce se 100 % dovesti levi bek,a ja navijam da to bude Luke Shaw mada poznavajuci Mourinha to lako moze biti Fabio Coentrao. Prijavi
16. januar 2014.12 god. comment_157971 Posle nekoliko dana citanja oko sage dal ce biti produzeni ugovori JT,Frenku i Cole-u dosao sam do zakljucka da Ashleyu nebi trebao biti produzen ugovor na leto,a jedan od glavih razloga je veliki pad forme i naravno mislim da je ovo jako bitan faktor da nebi ostali bez 3 tako bitna igraca u jednom prelaznom roku kao sto su J.Terry,F.Lampard i A.Cole vec samo bez jednog Prijavi
19. januar 2014.12 god. comment_158621 Ne znam cemu potreba Murinja da gura Azpija u prvi plan ispred Eslija. Prijavi
19. januar 2014.12 god. comment_158631 Ne znam cemu potreba Murinja da gura Azpija u prvi plan ispred Eslija. Brži, spremniji, jači. Ako si gledao utakmicu protiv Hulla i kako jedan prosječno brz krilni igrač kao što je El Mohammadi prolazi kraj Ashleya kao da ga nema, onda ne bi ni postao ovo. Bog sami zna šta bi mu Valencia radio danas, on mu je uvijek zadavao probleme, čak i kad je Ash bio u boljoj formi. Prijavi
27. januar 2014.12 god. comment_160477 7 Izgleda da je to to što se Ashleyja tiče.. Vrlo lako bi nas mogao napustiti na ljeto i kud ćeš bolji razlog da se dovede Shaw?! :D Prijavi
27. januar 2014.12 god. comment_160636 neeeeeeeeee ide i ashley jos lamps da ode i bombu na sb ili mou daj cerku vamo :D Prijavi
28. januar 2014.12 god. comment_160661 Pa ja mislim da nema poente ostavljati ga posle ove sezone,prvo zbog visoke plate koju nebi trebalo vise da prica,a drugo sto je izgubio na brzini.Jednom su nasi rekli prosle sezone cini mi se da im se vise isplati da daju 12 miliona njemu za jos jednu godinu jer za te pare ne mogu dovesti adekvatno pojacanje.Ja mislim da ove toga nece biti i da ce biti doveden levi bek i naravno kao i mnogi ja bi voleo da to bude Luke Shaw. Prijavi
28. januar 2014.12 god. comment_160689 malo se pogubio otkako je azpi igra lijevo, volio bih da dodje shaw, ali opet treba neko tu iskusan, ne mozemo iduce sezone tek tako prepustiti mjesto shawu, bertrandu, ne znam sta ce biti ali nadam se ostanku, ali ne sa visokom platom Sent from my GT-I9001 using Tapatalk Prijavi
6. februar 2014.12 god. comment_162167 Navodno Wenger hoce da gra vrati bez ostecenja,posto Coleu istice ugovor na kraju godine. Prijavi
6. februar 2014.12 god. comment_162173 Treba da se vrati tamo da igra vrhunski fudbal ,sta ima kod nas da bude zamjena covjeku koji jedino igra zato sto na drugoj strani moze da ga dudla :D a Murinjo ga voli pa ga drzi na terenu .Supci bi bili navijaci Arsenala ako bi ga prihvatli :D Prijavi
8. februar 2014.12 god. comment_162364 Veoma vjerovatno da nas Cole napusta.Ne znam da li je to pametan potez meni je Ash i dalje jako dobar i koristan igrac,naprijed zakrzljao ali nazad skoro pa perfektan. Prijavi
8. februar 2014.12 god. comment_162366 Prijatelji A.Cole vise nije najbolji levi bek zbog godina koje su ga stigle,moze on odigrati dobre utakmice,al ne moze odigrati celu sezonu na nivou i takvog igraca prvo Mourinho pa onda Celzi nece placati 10 miliona godisnje. Prijavi
8. februar 2014.12 god. comment_162535 Ma vrijeme ga je pregazilo. Neka ode u USA odigrati još sezonu dvije, uzeti neke novce i oprostiti se od aktivnog igranja. Azpilicueta igra odlično, a ako na ljeto dođe Shaw i vrati se Van Aanholt uopće neće biti potrebe za Coleom. 99 posto sam uvjeren da nas napušta na ljeto. Prijavi
8. februar 2014.12 god. comment_162547 Nikad više neće izbaciti Azpilicuetu iz prve postave. I ja sam siguran da odlazi ali i vrijeme je. Nije više najbolji ni u klubu. Desni bek bolji od njega. Sent from my GT-I9505 using Tapatalk Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.