Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ashley Cole (2006-2014, 229 nastupa)

Istaknuti odgovori

• 3 sedmice kasnije...
  • Odgovori 739
  • Pregledi 51,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Iako je dijete Arsenala i tamo je proveo lijepe godine, ipak u CFC proveo ljepše. Još uvijek mislima uz Plavce!

https://twitter.com/TheRealAC3/status/501468130288603136/photo/1

Realno, mislim da mu nedostaje Chelsea. Prvo je odgledao utakmicu protiv fenjeraša Burnleyja, a onda je u ovom nakvom izazovu prozvao Terryja i Drogbu. Da Bog da se vratio i u stručnom stožeru bio i ti i Lamps i Drogba i Terry i Čech kad završite vaše karijere.

• 3 sedmice kasnije...

otisle su tolike igracine ali mi on najvise fali :/

Ako neko moze da nadje i ostavi link ove cover pesme znam da je let her go,ali nzm ko peva.

https://www.youtube.com/watch?v=QREZNM97mew

Gotivna je ekipa Roma, a zbog Colea mi je sada jos vise,definitivno cu pratiti njegove igre. I kao jos neki se nadam da ce se jednom vratiti u Chelsea. 

Koliko legendi iz generacije. 

Lamps. Drogba, Cech, Cole, Terry.. ... 

Oni su udarili temelje ovog kluba na neki nacin, oni su zajedno stvorili ime. 

• 3 sedmice kasnije...

LEGENDA i Lampard :P 

10353717_641563469322522_146123241843523

10690315_780958921966579_511645447165381

• 2 sedmice kasnije...
  • 2 mjeseca kasnije...
  • 3 mjeseca kasnije...

Nekako mi je prazna lijeva strana, kad ne vidim Eslija da trci po njoj. Nedostaje mozda i vise od Lamparda. Morao je dobit produzenje ugovora, pa makar rezerva da bude, sacuvali bi pare, ovako smo samo bacili milione na Luisa koji je toliko nekvalitetan, da se ne moze izborit za lijevog beka u borbi s desnim bekom :D 

Nekako mi je prazna lijeva strana, kad ne vidim Eslija da trci po njoj. Nedostaje mozda i vise od Lamparda. Morao je dobit produzenje ugovora, pa makar rezerva da bude, sacuvali bi pare, ovako smo samo bacili milione na Luisa koji je toliko nekvalitetan, da se ne moze izborit za lijevog beka u borbi s desnim bekom :D

Slažem se, Luis uopšte nema ulogu u ekipi koju Ashley ne bi mogao odraditi, a kao što kažeš mogli smo sačuvati 20 miliona eura..

• 2 mjeseca kasnije...

O ESLI VRATI SEEEEEEE, jbt nekako smo zajebanije dva puta gledali kad su na bekovima bili Bane i Esli :D Esliiiii konjuu sto si varo  Seril najljepsu Britanku, nikad mi to nece biti jasno

Bas pre neki dan naleteh na tekmu Celsi - Tot. (4-4), kako je Esli leteo po terenu, bruka, da nam je sad jedan takav, a Azpija gurnut desno.

Azpija gurnut desno, ali u Arsenal

Pa neće na pedere da skače.

Stvarno si nevjerovatan, bez ikakve potrebe potežes ovu temu. Napiši odgovor u troli koji nije govor mržnje.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.