Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ashley Cole (2006-2014, 229 nastupa)

Istaknuti odgovori

[quote name=' WhisperDiMatteo' timestamp='1358684246' post='102871']
Odakle ta informacija :-?
[/quote]

Daily mail javlja 8 mil funti što je cirka 150 tjedno
  • Odgovori 739
  • Pregledi 51,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Benitez said after the [url="http://www.espn.co.uk/espn/sport/story/189235.html"]2-1 win[/url] over Arsenal: "Now the club has an agreement with the player... really pleased. The paperwork has to be done but the agreement is done.''

evo još jedne potvrde,sad čekamo samo na stranici kluba
Dobro kaže Amer, Ashley ostavio srce na terenu. Ova utakmica je njemu i bila od posebnog značaja možda; igra protiv bivšeg kluba, ali u isto vrijeme su taj klub i njegovi navijači predmet Ashleyeve mržnje, na neki način. Njegove izjave preko Twittera sve objašnjuju. Zato i jest igrao ko lud, trsio se, nije prezao ni od čega, ni od pravljenja faula u zoni od 20 metara, ni od žutih kartona, ni od čega. Želio je tu pobjedu i to mu se vidjelo u očima.

Odradio je majstorski posao danas, bio je dobar i u obrani i u napadu. Sreća naša pa su se uspjeli dogovoriti i produžili ugovor ovoj legendi našeg kluba.
[quote name='Spaha' timestamp='1358774254' post='103173']
ovo nema logike sad, do juce je bilo upitno da li ce produziti uopste, a sad dobio jednogodisnji ugovor i veliku platu?
[/quote]
Kako nije logično (u slučaju da je istinito)?

Htio je višegodišnji ugovor da ima sigurnu plaću na duže vrijeme, a oni mu ponudili više love u kraćem roku da bude zadovoljan svojim financijama. Manje je od onoga što je htio, ali će dobiti u puno kraćem roku.
Inače se plaća smanjuje starijim igračima koji su na zalasku, koji ne igraju više dobro. Ashley igra kao i prije, najbolje. Plaća je po meni trebala ostati ista ali u pitanju su tu i ponude iz drugih klubova, oni mu sigurno nude puno više pa je i Abramovič htio povisiti svoju ponudu.
Bravo Romane Abramoviču, idemo na sljedeći korak.
[img]http://24.media.tumblr.com/e8360ddef871046c009ab483c826e186/tumblr_mgysl3d6cu1rj27qxo1_r1_500.gif[/img]
http://www.klix.ba/sport/nogomet/cole-postao-najskuplji-odbrambeni-nogometas-u-historiji/130121106

Napokon,, :D
[quote name='Semir' timestamp='1358780285' post='103200']
[url="http://www.klix.ba/sport/nogomet/cole-postao-najskuplji-odbrambeni-nogometas-u-historiji/130121106"]http://www.klix.ba/s...oriji/130121106[/url]

Napokon,, :D
[/quote]
A gdje je pecat ?
[quote name='Blues_95' timestamp='1358937305' post='103562']
A gdje je pecat ?
[/quote]

fudbaleri čelzija nemaju pečat,fudbaleri čelzija nemaju prava

prijatelju neznam ko ste vi i odakle se javljate

evo da dodamo još nešto

[indent]"I feel I have a good relationship with the people at the club and the fans and it would have been sad if I had had to leave, so I am glad I have signed for one year."[/indent]

[b]Ashley Cole[/b] on his new [b]Chelsea [/b]deal
Naravno da mu je drago kad zarađuje nenormalnu kintu jer mu niko drugi ne bi dao toliku platu (od ekipa iz vrha fudbala). Ali i ja sam zadovoljan, dokle god igra kako treba.
Dali bi mu i FAchester i Real i PSG 150k sedmicno, lagano.
Pa zato su nasi ponudili vise da bi ga zadrzali. Istu stvar je FAchester uradio sa Rooneyjem onomad kada su ga pucali hormoni i price kako je nesrecan u klubu bla-bla...
Više nego milijun kuna tjedno, jebo meni pas mater ako im ne bih svima pljun'o u facu koji neće ostat u klubu zbog nedovoljne plaće, ne mogu si zamislit te cifre, strahota. Ashleyu također ako mu 150 ili koliko je već imo nije bilo dosta i ako je on tražio ovoliko. I da daju 60% toga u humanitarne opet mi se gade. Fuj
[quote name='Tinmar' timestamp='1358958171' post='103665']
Više nego milijun kuna tjedno, jebo meni pas mater ako im ne bih svima pljun'o u facu koji neće ostat u klubu zbog nedovoljne plaće, ne mogu si zamislit te cifre, strahota. Ashleyu također ako mu 150 ili koliko je već imo nije bilo dosta i ako je on tražio ovoliko. I da daju 60% toga u humanitarne opet mi se gade. Fuj
[/quote]

Čini se puno novca, ali ovaj novac će se vratiti klub, a onda će opet biti iskorišten za humanitarne svrhe i fondacije. Zato ne brini ;)
  • 2 sedmice kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.