Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ashley Cole (2006-2014, 229 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 739
  • Pregledi 51,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Drago mi je sto ce produziti, ali zelim da se u buducnosti sto vise sansa daje Bertrandu. Da nebude onih sranja kao protiv Schalke-a da Azpija stavlja na lijevi bek
  • 2 sedmice kasnije...

Uvijek mi je draze gledati Cole na lijevom beku nego Davea trebao bi Mou sljedeci put malo bolje razmisliti o poziciji lijevog beka.

uvjek, koliko to dugo Dave igra na lijevom beku :P

Pa dobro 2 utakmice tek' ali ne volim ova eksperimentisanja , lijevi bek desno i ta "sranja" , ne razumijem zasto Ryan ne igra ? Da nije povrijedjen ? 

• 1 mjesec kasnije...

Ešli Kole, legendo Barbadosa, cijelih Kariba, Sjeverne Amerike i zapadne hemisfere, ali također i Ujedinjenog Kraljevstva - raja s foruma ti želi sretan rođendan i još dosta zlatnih metaka a ja ti želim da se opametiš i pomiriš se sa hodajućim seksom a.k.a. Cherrly Cole.

Sve više i više pada u formi, godine uzimaju danak i ovo bi bilo vrlo lijepo rješenje za Ashleya, a bogami i za klub koji bi konačno morao donijeti odluku šta napraviti na toj poziciji.

To je ono kad te Murinjo zacementira za klupu i ubije ti volju da igras .Ovo je uradio u Realu Kasiljasu a ovde ce Esli da ga izduva zbog Cezara :D

LOL ubio mu volju,kako mu je to ubio volju,koliko utakmica je odigrao od početka prvenstva,super je igrao,posle malo pao u igri,Azpi dobio šansu i iskoristio je na najbolji mogući način,sasvim normalan razvoj situacije u fudbalu,duga je sezona,gust raspored,ne računajući prijateljske utakmice,zbrao je 14 utakmica i to čini mi se 12 od prve minute na terenu dok je Azpi skupio 16 utakmica u svim takmičenjima i to je 4 puta ušo sa klupe i jedanput zamenjen. Na kraju dolazimo do zaključka da su tu negde što se tiče minutaže.

Ako je Kolu ubio volju,neznam šta je onda Bertrandu uradio,koji nije dobio ni minute a evo već fura kraj decembra,imamo mi dosta problema na tom levom beku,nisam očekivao takav razvoj situacije,verujem da Azpi nije neko dugoročno rešenje.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.