Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ashley Cole (2006-2014, 229 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 739
  • Pregledi 51,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Sigurno mu malo para ponudili. Dosta ti je bilo 8 godina ogromne plate sta hoces vise.

Sad jos da ode u Lpool da stavi tacku na to da nije ni L od legende. :D

Bas sam se skenjao kada sam cuo da ce verovatno otici na kraju sezone. Najbolji bek engleske u protekloj deceniji PL sigurno. Samo kada se setim koliko je govola pocistio sa linije,kada je bio u formi kako je igrao,mada i u zadnja 2-3 nastupa je pokazao da nije njega jos napustila snaga,volja za igrom,niti znanje,cak sta vise daleko od toga. Ima u njemu jos mnogo vrhunskih utakmica za prikazati.

Ashley ako odes hvala ti za sve <3 

Mislim da ostaje u Engleskoj ili ide u Francusku keš brat. Svejedno hvala mu za sve, definitivno jedan od najboljih lijevih bekova koji su ikad igrali za ovaj klub ! :) Uživaj u ostatku karijere ima u tebi još puno žara. 

Ja bih volio da ode u Real Madrid na jednu ili dvije sezone, jer je jos uvijek kvalitetan. Onda moze u MLS.

u pičku materinu jebote..naletih upravo na onaj oproštajni video i sjebo sam se totalno (iako sam ga već gledao)...

kao da sam tek sad skonto da baš odlazi..baš mi žao, valjda će ga zamjeniti na dugi niz godina netko sa bar približnom srčanošću i agresivom

sretno cashley haha :D  :*  <3

Pogledah jucer opsirni sazetak finala LP, kako je odigro ovaj covijek to je za udzbenike. A na drugoj strani Bosingwa, nebo i zemlja. Tesko ce bit zamjenit jednu ovaku legendu.

• 2 sedmice kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...

Jel moze neko od admina da se izjasni zasto ova igracina nije u LEGENDAMA kluba?

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.