9. august 2015.11 god. comment_228342 Od danas slobodan igrač. Bili ga voljeli opet vidjeti u plavom dresu? Makar da uleti po potrebi. Prijavi
14. august 2015.11 god. Autor comment_228982 AS Roma have agreed to terminate Ashley Cole's contract after just one season. [NBC Sports] Prijavi
27. januar 2016.10 god. comment_248415 Ashley je ispao veća legenda i ljudina nego Lampard i Cech zajedno. A mogao je sigurno igrati za neki klub iz Premiershipa komotno, samo da je htio. Želim mu sve najbolje u karijeri i životu, što se mene tiče uvijek je dobrodošao na Bridge u kojoj god ulozi dolazio. Prijavi
27. januar 2016.10 god. comment_248450 Ashley je ispao veća legenda i ljudina nego Lampard i Cech zajedno. A mogao je sigurno igrati za neki klub iz Premiershipa komotno, samo da je htio. Želim mu sve najbolje u karijeri i životu, što se mene tiče uvijek je dobrodošao na Bridge u kojoj god ulozi dolazio. Dal bi ti u 35oj godini posle svih mogucih uspeha u karijeri ziveo negde u Engleskoj ili u LA-u i jos da se cimas u izuzetno zahtevnoj PL umesto u laganoj MLS. I dalje stoji da se poneo bolje nego Lampard i Ceh. Prijavi
27. januar 2016.10 god. comment_248457 Dal bi ti u 35oj godini posle svih mogucih uspeha u karijeri ziveo negde u Engleskoj ili u LA-u i jos da se cimas u izuzetno zahtevnoj PL umesto u laganoj MLS. I dalje stoji da se poneo bolje nego Lampard i Ceh. Pa upravo o tome pričam, to je normalan slijed u karijeri. Otići laditi muda u Ameriku, uzimati fin keš i igrati u ligi poput MLS-a. Al vidi slučaj Lampard. Taj je sa 35 poslije svih mogućih uspjeha u karijeri, kako kažeš, izabrao da ide na 'posudbu' u City. Mogao je Ash umjesto u Romu otići u neki klub Premiershipa, da ne mora napuštati svoju domovinu. Pa opet nije. Kod Cecha je dosta drugačija priča i okolnosti, ali to ne mijenja činjenicu da je Ashley ispao kraljina. Prijavi
28. januar 2016.10 god. comment_248492 Lampardova odluka da ode u City je jako, jako kritična... Što se Cecha tiče, imao je on na stolu ponude od nekih velikana znalo se da ga Roma ganja, ali ne on ostaje u Londonu i ide u Arsenal... Prijavi
28. januar 2016.10 god. comment_248508 Da da jako mudro, čovjek koji je jedan od najboljih svjetskih golmana presjedio cijelu jednu sezonu na klupi, klincu od 20 i koju, još kad tome pridodaš da Cech 11 godina već živi u Londonu dodješ do toga da je on trebao promjeniti ligu, grad sve, preokrenuti cijeli svoj život samo da bi se to dopalo fanovima Bluesa. Okanite se te priče. Prijavi
28. januar 2016.10 god. comment_248517 Da da jako mudro, čovjek koji je jedan od najboljih svjetskih golmana presjedio cijelu jednu sezonu na klupi, klincu od 20 i koju, još kad tome pridodaš da Cech 11 godina već živi u Londonu dodješ do toga da je on trebao promjeniti ligu, grad sve, preokrenuti cijeli svoj život samo da bi se to dopalo fanovima Bluesa. Okanite se te priče. Ne, trebao se posrat u tih 11 godina i otići u najljućeg gradskog rivala. Prijavi
28. januar 2016.10 god. comment_248520 Ashley je mogao otici, mogao je Lampard otici iz londona, ali Cechoni nije, jer zivi tu, ako si igrac, onda moras biti spreman na preseljenja. Prijavi
28. januar 2016.10 god. comment_248522 Oprase Cecha cinjenicom da zivi u Londonu VEC DUGOOO EEE ima i djecu i zeni mu se ne ide nigdje drugo... pa nevjerovatno Izdao klub ko i Lamps. Izdaju umanjuje samo to da su otisli u poznim godinama, Cech manje vise. Ma ni to ne umanjuje ustvari xd Prijavi
28. januar 2016.10 god. comment_248523 Cech ne može u istu rečenicu kao Lamps, što se izdaje tiče. Njemu se nama šta zamjeriti za razliku od Franka koji se popišao po svima nama. Prijavi
28. januar 2016.10 god. comment_248528 Ta izdaja postoji samo u vašim glavama. Meni je drago što ne postoji i u mojoj pa i dalje mogu imati isti respekt prema igračima zbog kojih sam i zavolio Chelsea. Prijavi
28. januar 2016.10 god. comment_248529 Frank Lampard je meni licno najbolji igrac Chelsea svih vremena. Medjutim to ne umanjuje njegov potez odnosno izdaju koju je ucinio ovom klubu prelaskom u direktnog rivala. Isto vazi i za Cecha, najbolji nas golman svih vremena ali sve kao i za Lamparda vazi. Prijavi
28. januar 2016.10 god. comment_248530 Cech ne može u istu rečenicu kao Lamps, što se izdaje tiče. Njemu se nama šta zamjeriti za razliku od Franka koji se popišao po svima nama. Objasni razliku kad si tako pametan, ne može u istu rečenicu. City nije ni blizu rival kakav je Arsenal Prijavi
28. januar 2016.10 god. comment_248534 Frank Lampard je po toj vašoj logici već izdajnik bio kada je napustio West Ham United i prešao u Chelsea (WHU je jedan od najvećih rivala CFC-a, navijači znaju samo koliko je puta krv prolivena u Londonu zbog ta dva kluba). Ashley Cole je po toj vašoj logici već izdajnik bio kada je napustio Arsenal. U sjevernom dijelu grada ga zovu Cashley. Dajte manite se tih debilnih priča o izdaji. Još samo da se priključite Miji Crnoji i da zajedno napravite Registar izdajnika. Za mene su i Lampard i Čech i čovjek čija je ovo tema (Cole) legende Chelseaja i to gdje su otišli poslije zaboli me briga iskreno. Znam šta su dali Chelseaju i koliko su mene kao navijača puta usrećili. Prijavi
28. januar 2016.10 god. comment_248535 Debilna prica o izdaji kada nase dvije velike legende precu u konkurente ili u gradske rivale. LOL zakaj ti pratis fudbal Prijavi
28. januar 2016.10 god. comment_248537 Debilna prica o izdaji kada nase dvije velike legende precu u konkurente ili u gradske rivale. LOL zakaj ti pratis fudbal Gle, oni su već "izdali" neke klubove prije nego su došli u nas. Treba biti konzistentan. To jeste ne mogu negdje biti izdajnici, negdje ne. Za mene su to profesionalci i legende CFC-a. Prijavi
28. januar 2016.10 god. comment_248538 Objasni razliku kad si tako pametan, ne može u istu rečenicu. City nije ni blizu rival kakav je Arsenal Ja sam ti već napisao ovaj je otišao u City našeg direktnog konkruenta za titulu nakon izjava da nikada neće igrati ni za jedan drugi klub u Engleskoj. Dakle nije principijelan čovjek, dok Cech ništa slično nije izjavljivao Dok je Cech je proveo godinu na klupi u najboljim golmanskim godinama nekome ko objektivno nije bolji od nejga. Ostao je u klubu i borio se za svoje mjesto, ako to ne govori o tome koliko voli Chelsea ja nzm šta govori. Prijavi
28. januar 2016.10 god. comment_248539 Njihovu ljubav prema klubu ne moze niko ni osporit ni dovest u pitanje, ali ako prelazak u konkurenta ili rivala nije izdaja onda ne znam sta je... Lampard je ispao i supak i izdajnik, a Cech samo ovo drugo. Prijavi
28. januar 2016.10 god. comment_248540 Gle, oni su već "izdali" neke klubove prije nego su došli u nas. Treba biti konzistentan. To jeste ne mogu negdje biti izdajnici, negdje ne. Za mene su to profesionalci i legende CFC-a. Pa bas to sto ti govoris vezano za njihov raniji period prije Chelsea me uopste ne zanima. Ako si jednu curu prevario, ne znaci da trebas i drugu koja ti toliko znaci. Prijavi
28. januar 2016.10 god. comment_248558 Frank Lampard je po toj vašoj logici već izdajnik bio kada je napustio West Ham United i prešao u Chelsea (WHU je jedan od najvećih rivala CFC-a, navijači znaju samo koliko je puta krv prolivena u Londonu zbog ta dva kluba). Ashley Cole je po toj vašoj logici već izdajnik bio kada je napustio Arsenal. U sjevernom dijelu grada ga zovu Cashley. Dajte manite se tih debilnih priča o izdaji. Još samo da se priključite Miji Crnoji i da zajedno napravite Registar izdajnika. Za mene su i Lampard i Čech i čovjek čija je ovo tema (Cole) legende Chelseaja i to gdje su otišli poslije zaboli me briga iskreno. Znam šta su dali Chelseaju i koliko su mene kao navijača puta usrećili. a šta je to lampard ostvario u westhamu pa da je vrijedno spomena? da je fejlao recimo u chelseau u wh-u ga ne bi ni spominjali Postoji nesto sto se zove o d a n o s t klubu... i poštovanje naravno Prijavi
28. januar 2016.10 god. comment_248574 Asheley Cole je legenda kluba, osvojio je najvece trofeje sa ovim klubom, u svakom trofeju dao svoj doprinos. Ali ne vidim svrhu da se omalovazavaju legende poput Lamparda i Cecha koji su najbolje godine svoje karijere dali ovom klubu. Gdje god presli nakon Chelsea oni ce za mene biti legende kluba. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.