Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ashley Cole (2006-2014, 229 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 739
  • Pregledi 51,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• 5 mjeseci kasnije...

Ashley je ispao veća legenda i ljudina nego Lampard i Cech zajedno. A mogao je sigurno igrati za neki klub iz Premiershipa komotno, samo da je htio. Želim mu sve najbolje u karijeri i životu, što se mene tiče uvijek je dobrodošao na Bridge u kojoj god ulozi dolazio.

Ashley je ispao veća legenda i ljudina nego Lampard i Cech zajedno. A mogao je sigurno igrati za neki klub iz Premiershipa komotno, samo da je htio. Želim mu sve najbolje u karijeri i životu, što se mene tiče uvijek je dobrodošao na Bridge u kojoj god ulozi dolazio.

Dal bi ti u 35oj godini posle svih mogucih uspeha u karijeri ziveo negde u Engleskoj ili u LA-u i jos da se cimas u izuzetno zahtevnoj PL umesto u laganoj MLS.

I dalje stoji da se poneo bolje nego Lampard i Ceh.

Dal bi ti u 35oj godini posle svih mogucih uspeha u karijeri ziveo negde u Engleskoj ili u LA-u i jos da se cimas u izuzetno zahtevnoj PL umesto u laganoj MLS.

I dalje stoji da se poneo bolje nego Lampard i Ceh.

Pa upravo o tome pričam, to je normalan slijed u karijeri. Otići laditi muda u Ameriku, uzimati fin keš i igrati u ligi poput MLS-a. Al vidi slučaj Lampard. Taj je sa 35 poslije svih mogućih uspjeha u karijeri, kako kažeš, izabrao da ide na 'posudbu' u City. Mogao je Ash umjesto u Romu otići u neki klub Premiershipa, da ne mora napuštati svoju domovinu. Pa opet nije.

Kod Cecha je dosta drugačija priča i okolnosti, ali to ne mijenja činjenicu da je Ashley ispao kraljina. 

Da da jako mudro, čovjek koji je jedan od najboljih svjetskih golmana presjedio cijelu jednu sezonu na klupi, klincu od 20 i koju, još kad tome pridodaš da Cech 11 godina već živi u Londonu dodješ do toga da je on trebao promjeniti ligu, grad sve, preokrenuti cijeli svoj život samo da bi se to dopalo fanovima Bluesa. Okanite se te priče.

Da da jako mudro, čovjek koji je jedan od najboljih svjetskih golmana presjedio cijelu jednu sezonu na klupi, klincu od 20 i koju, još kad tome pridodaš da Cech 11 godina već živi u Londonu dodješ do toga da je on trebao promjeniti ligu, grad sve, preokrenuti cijeli svoj život samo da bi se to dopalo fanovima Bluesa. Okanite se te priče.

Ne, trebao se posrat u tih 11 godina i otići u najljućeg gradskog rivala.

Oprase Cecha cinjenicom da zivi u Londonu VEC DUGOOO EEE ima i djecu i zeni mu se ne ide nigdje drugo... pa nevjerovatno

Izdao klub ko i Lamps. Izdaju umanjuje samo to da su otisli u poznim godinama, Cech manje vise. Ma ni to ne umanjuje ustvari xd

Cech ne može u istu rečenicu kao Lamps, što se izdaje tiče. Njemu se nama šta zamjeriti za razliku od Franka koji se popišao po svima nama.

Frank Lampard je meni licno najbolji igrac Chelsea svih vremena. Medjutim to ne umanjuje njegov potez odnosno izdaju koju je ucinio ovom klubu prelaskom u direktnog rivala.

Isto vazi i za Cecha, najbolji nas golman svih vremena ali sve kao i za Lamparda vazi.

Frank Lampard je po toj vašoj logici već izdajnik bio kada je napustio West Ham United i prešao u Chelsea (WHU je jedan od najvećih rivala CFC-a, navijači znaju samo koliko je puta krv prolivena u Londonu zbog ta dva kluba).

Ashley Cole je po toj vašoj logici već izdajnik bio kada je napustio Arsenal. U sjevernom dijelu grada ga zovu Cashley. 

Dajte manite se tih debilnih priča o izdaji. Još samo da se priključite Miji Crnoji i da zajedno napravite Registar izdajnika.

Za mene su i Lampard i Čech i čovjek čija je ovo tema (Cole) legende Chelseaja i to gdje su otišli poslije zaboli me briga iskreno. Znam šta su dali Chelseaju i koliko su mene kao navijača puta usrećili.

Debilna prica o izdaji kada nase dvije velike legende precu u konkurente ili u gradske rivale. LOL zakaj ti pratis fudbal

Debilna prica o izdaji kada nase dvije velike legende precu u konkurente ili u gradske rivale. LOL zakaj ti pratis fudbal

Gle, oni su već "izdali" neke klubove prije nego su došli u nas. Treba biti konzistentan. To jeste ne mogu negdje biti izdajnici, negdje ne. Za mene su to profesionalci i legende CFC-a.

Objasni razliku kad si tako pametan, ne može u istu rečenicu. City nije ni blizu rival kakav je Arsenal

Ja sam ti već napisao ovaj je otišao u City našeg direktnog konkruenta za titulu nakon izjava da nikada neće igrati ni za jedan drugi klub  u Engleskoj. Dakle nije principijelan čovjek, dok Cech ništa slično nije izjavljivao Dok je Cech je proveo godinu na klupi u najboljim golmanskim godinama nekome ko objektivno nije bolji od nejga. Ostao je u klubu i borio se za svoje mjesto, ako to ne govori o tome koliko voli Chelsea ja nzm šta govori. 

Njihovu ljubav prema klubu ne moze niko ni osporit ni dovest u pitanje, ali ako prelazak u konkurenta ili rivala nije izdaja onda ne znam sta je...

Lampard je ispao i supak i izdajnik, a Cech samo ovo drugo. 

Gle, oni su već "izdali" neke klubove prije nego su došli u nas. Treba biti konzistentan. To jeste ne mogu negdje biti izdajnici, negdje ne. Za mene su to profesionalci i legende CFC-a.

Pa bas to sto ti govoris vezano za njihov raniji period prije Chelsea me uopste ne zanima.

Ako si jednu curu prevario, ne znaci da trebas i drugu koja ti toliko znaci.

Frank Lampard je po toj vašoj logici već izdajnik bio kada je napustio West Ham United i prešao u Chelsea (WHU je jedan od najvećih rivala CFC-a, navijači znaju samo koliko je puta krv prolivena u Londonu zbog ta dva kluba).

Ashley Cole je po toj vašoj logici već izdajnik bio kada je napustio Arsenal. U sjevernom dijelu grada ga zovu Cashley. 

Dajte manite se tih debilnih priča o izdaji. Još samo da se priključite Miji Crnoji i da zajedno napravite Registar izdajnika.

Za mene su i Lampard i Čech i čovjek čija je ovo tema (Cole) legende Chelseaja i to gdje su otišli poslije zaboli me briga iskreno. Znam šta su dali Chelseaju i koliko su mene kao navijača puta usrećili.

a šta je to lampard ostvario u westhamu pa da je vrijedno spomena? da je fejlao recimo u chelseau u wh-u ga ne bi ni spominjali

Postoji nesto sto se zove o d a n o s t klubu...

i poštovanje naravno

Asheley Cole je legenda kluba, osvojio je najvece trofeje sa ovim klubom, u svakom trofeju dao svoj doprinos. Ali ne vidim svrhu da se omalovazavaju legende poput Lamparda i Cecha koji su najbolje godine svoje karijere dali ovom klubu. Gdje god presli nakon Chelsea oni ce za mene biti legende kluba.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.