Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ashley Cole (2006-2014, 229 nastupa)

Istaknuti odgovori

Pa i u ovom prelaznom roku ne bi mogao traziti velike pare za njega, tako da bi mogao samo dati njega i eventualno doplatiti za Coentraa.
  • Odgovori 739
  • Pregledi 51,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

necemo nikad imat boljeg beka od Colea,nadam se da ce ostat i dobit novi ugovor,u Real Madridu imaju dovoljno igraca na toj poziciji Marcelo i Coentrao,ako Cole odluci da predje u Real Madrid vjerovatno Coentrao napusta klub.
[quote name='Elao' timestamp='1357909318' post='101009']
Pa i u ovom prelaznom roku ne bi mogao traziti velike pare za njega, tako da bi mogao samo dati njega i eventualno doplatiti za Coentraa.
[/quote]

Da,ali postoji verovatno bojaznost da ce Chelsea uspeti ubediti Cole-a na produzenje saradnje,za to ima 6 meseci ;)
[quote name='Caeruleus' timestamp='1357928839' post='101101']
[url="http://chelseabalkan.com/index.php/item/3396-wenger-se-nada-da-ce-ashley-cole-zavrsiti-karijeru-u-arsenalu.html"]http://chelseabalkan...u-arsenalu.html[/url]
[/quote]

Hoće isto ko i Bosingwa kod nas. Mada me ništa ne bi čudilo od naše uprave. :D
Pustiti ga da ode bilo kuda bi bila još jedna u nizu od gluposti sadašnje uprave. Jednostavno, nezamjenjiva je karika u našoj momčadi.
[size=4][font=arial, helvetica, sans-serif][color=#333333]“I don’t understand why everyone slags off Ashley Cole all the time because I know that he’s actually a really nice and very caring person. All Chelsea’s English players are really helpful; John Terry and Frank Lampard have been great but Ashley Cole is probably the one who has given me the most encouragement. When I got into the first team he made me feel welcome. He just put his arm around me really, he was always inviting me to things. And, no, to answer your question, he’s never shot me.” [/color]

[color=#333333]Josh McEachran on Ashley Cole[/color][/font][/size]
According to reports in [i]The Sun[/i], [b]Chelsea [/b]left-back [b]Ashley Cole [/b]has agreed a new one-year contract extension to end speculation he could leave Stamford Bridge. Cole had been linked with the likes of [b]Manchester United[/b], [b]Paris St Germain [/b]and [b]Real Madrid[/b].

Jebeš mu sve,biće dobro ako je ovo istina!!!

Certainly looking like [b]Chelsea [/b]have received a big boost ahead of tomorrow's game against Arsenal, with [i]Sky Sports [/i]sources understanding that [b]Ashley Cole [/b]is 'close' to signing a new contract at the club.

Dajte neki lajk Pičke :D

Uređeno , autor izmjene: chibabachi

[quote name='chibabachi' timestamp='1358619100' post='102689']
According to reports in [i]The Sun[/i], [b]Chelsea [/b]left-back [b]Ashley Cole [/b]has agreed a new one-year contract extension to end speculation he could leave Stamford Bridge. Cole had been linked with the likes of [b]Manchester United[/b], [b]Paris St Germain [/b]and [b]Real Madrid[/b].

Jebeš mu sve,biće dobro ako je ovo istina!!!

Certainly looking like [b]Chelsea [/b]have received a big boost ahead of tomorrow's game against Arsenal, with [i]Sky Sports [/i]sources understanding that [b]Ashley Cole [/b]is 'close' to signing a new contract at the club.
[/quote]

Imaš pivu ako je ovo istina.

Bila bi gajba, da je Lampard u pitanju.
[url="http://www1.skysports.com/football/news/11668/8413483/Sky-sources-Ashley-Cole-agrees-new-one-year-deal-at-Chelsea"]http://www1.skysports.com/football/news/11668/8413483/Sky-sources-Ashley-Cole-agrees-new-one-year-deal-at-Chelsea[/url]

Tako jeeee!
Ako su Ashley i lamps oboje dobili ugovor na jednu godinu a samo ash ostane ja neznam da li da se smijem ili plačem.

Ashley kojeg svi smatraju plaćenikom, najgorim smećem lovatorom pristane na jednogodišnji ugovor (i to ni manje ni više nego prvi igrač koji je to napravio od uvođenja romanove 30+ politike), a lamps legenda koja nas nikada neće napustiti otiđe u neki drugi klub za masnu plaću.

Da sam popio neznam koliko boca i našmrkao se nemam pojma čega ovo mi nikada nebi palo napamet. Novinari će uživati u tom slučaju
Znači, najbolji lijevi bek ostaje u našim redovima. Radujte se ljudi, ovo je fantastična informacija, ako je, daj Bože, točna. Ajmo upravo, uradite još jedan pametan korak, ponudite Frankieju novi ugovor.
Ovo je smijesno ako mu je povecana plata na 200k, u svim normalnim klubovima starijim igracima se ili daje ista ili se smanjuje, ali eto Chelsea izgleda ne moze zadrzati igraca ako mu ne ponudi preveliku platu...
[quote name='CFC1905' timestamp='1358679679' post='102829']
Povećanje plaće na 200 000 funti. Eto još jednog razloga i opravdanja zbog kojeg ga Arsenalovi navijači zovu "Cashley" :D
[/quote]

Odakle ta informacija :-?
Najiskrenije, puca me neka stvar stvar koliko je dobio love. Nek je on nama tu, a meni ni iz džepa ni u džep. Ha ja, šta ću se više zamarati i sa tim sranjima, ta nisam jebeni bankar.
[quote name=' WhisperDiMatteo' timestamp='1358684246' post='102871']
Odakle ta informacija :-?
[/quote]

Par portala je to prenijelo što ne mora značit da je istina naravno.. :D

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.