Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ashley Cole (2006-2014, 229 nastupa)

Istaknuti odgovori

Ashley Cole, Steven Gerrard, Joe Hart, Glen Johnson and Danny Welbeck on five-man FA short-list for England Player of the Year award.
  • Odgovori 739
  • Pregledi 51,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Chelsea star Ashley Cole is being chased by Premier League champions Manchester City!

http://www.footballtransfertavern.com/2012/12/premiership/manchester-city-to-raid-chelsea-for-defender?
[quote name='DROGBA750' timestamp='1355075313' post='93920']
Chelsea star Ashley Cole is being chased by Premier League champions Manchester City!

[url="http://www.footballtransfertavern.com/2012/12/premiership/manchester-city-to-raid-chelsea-for-defender?"]http://www.footballt...a-for-defender?[/url]
[/quote]

Samo pod uslovom da je ovo tacno, i da se Ash i klub ne mogu dogovoriti oko ugovora, poslati ga u City u januaru, uz doplatu za Kolarova.
[quote name='Kalouda' timestamp='1355131847' post='94009']
Šta će City-ju ljevi bek ne kontam.. Imaju Kolarova i Klišija.. Mlađi od Asha.
[/quote]

Marketing pre svega ;)
Legenda Engleskog fudbala donosi profit...
  • 2 sedmice kasnije...
Ashley treba netko sutra igrat' beka kad Bertranda nema :D
[img]http://24.media.tumblr.com/066e9539220bdab3388e841d09496d13/tumblr_mfle68dlCV1qkrw0jo1_500.jpg[/img]
Znam da nas vjerojatno napuštaš na ljeto. Znam također da se još uvijek nadam da će klub smoći pameti pa te zadržati jer si za mene najbolji lijevi bek na svijetu i dan danas! Šta da ti kažem. Arsenal te stvorio, ali mi smo te obradili. I priroda je stvorila kamen, ali je čovjek od njega napravio oružje. Priroda je Arsenal, a mi smo čovjek! Eto najbolja uporedba. Još jedna stvar. Budala si što si napustio Šeril, mala je extra. Ali eto radi kako ti misliš da treba. Sretna Nova i sretno u nastavku karijere gdo god to bilo.
[quote name='Caeruleus' timestamp='1356982181' post='98388']
Budala si što si napustio Šeril, mala je extra.
[/quote]
Potpis na kubik i pečat na to sve !!!
Frank on Ash handing him the armband: [i]"I would've happily let Ash keep it, but he wanted to give it to me. Fair play to Ash, he deserves that, he's a legend in his own way. He absolutely loves Chelsea."[/i]

Ash je legenda ovog kluba također, i apsolutno zaslužuje produženje jebenog ugovora.
[color=#111111][font=Georgia][size=3]
Leonardo i odbacio mogućnost da na "Park prinčeva" dođu Evra ili Ešli Kol, jer smatra da su dobro pokriveni na bekovskim pozicijama.[/size][/font][/color]
ali evo izgleda da je Real zagrizao za njega,da ce mozda otpoceti pregovore sa njima :/ u tom slucaju, neka nam daju onog Coventraoa + doplata...mada Cole-a nema ko da zameni..
[quote name='grena' timestamp='1357906641' post='100993']
ali evo izgleda da je Real zagrizao za njega,da ce mozda otpoceti pregovore sa njima :/ u tom slucaju, neka nam daju onog Coventraoa + doplata...mada Cole-a nema ko da zameni..
[/quote]

+doplata? Za igraca koji ce tada bit slobodan i bez ugovorske obaveze?

Ja se nadam da ce Cole-a ostavit isto kao i Lamparda, u suprotnom...
[quote name='Villas-Boas' timestamp='1357906785' post='100994']
+doplata? Za igraca koji ce tada bit slobodan i bez ugovorske obaveze?

Ja se nadam da ce Cole-a ostavit isto kao i Lamparda, u suprotnom...
[/quote]

Prica se u ovom prelaznom roku,jer ako Cole odbije mogucnost produzenja ugovora da bi mogao vec sad u Januaru put Madrida,da uzme Chelsea neke pare za njega. A i ja bi naravno voleo on da ostane kao i Lampard.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.