Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ashley Cole (2006-2014, 229 nastupa)

Istaknuti odgovori

Mi cemo se poceti raspadati k'o Milan,vi pricajte sta hocete,evo jos i A.Cole,citam isto za Lampsa,RDM prica da Terry nije nezamjenljiv i tako polako nase legende se osipaju......tuzno je to,stvarno je tuzno !
  • Odgovori 739
  • Pregledi 51,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Nema RDM ovdje velikog uticaja,na nasu zalost.....pustili su velicinu poput Drogbe,da nece njega.....iskreno sam za to da svaka legenda zavrsi sa nama karijeru,ali ......
[quote name='DROGBA750' timestamp='1352633667' post='88224']
Nema RDM ovdje velikog uticaja,na nasu zalost.....pustili su velicinu poput Drogbe,da nece njega.....iskreno sam za to da svaka legenda zavrsi sa nama karijeru,ali ......
[/quote]

Nije samo klub tu kriv, i legende tu imaju svoju krivnju, šta vi mislite da bi Lampard samo tako preselio na klupu a može igrat još 2-3 godine, ne, ipak je realnije transfer. Tako je i sa ostalim legendama, velike plaće i zahtjev za prevelikom minutažom.
E vidjelo se sinoc tko igra srcem za klub, Ash je sinoc ginuo za Chelsea i bio je jedan od rijetkih koji je odlicno odigrao . Valjda ce onaj Roman shvatiti da nemoze onakvom igracu ponuditi jednogodisnji ugovor , jer mu Betrand nije ni do koljena . A kakav je Abramovic , sigurno ce ovog ljeta Cole potraziti novi klub ..
[quote name='chelseathebest' timestamp='1353763376' post='90705']
navodno je službeni PSG-ov twitter objavio i zatim obrisao tweet da Ash prelazi kod njih na ljeto
[/quote]

[img]http://i.imgur.com/6g6Pw.png[/img]
Je istina da on ide u Psg! iskreno kako i igra zadnje tekme, preko njegovog bekovskog mjesta smo par golova pozobali, mozda imam osjecaj krivi ali mi djeluje da ne daje 100 posto, da igra rastreceno.
[quote name='antonius luiz' timestamp='1353848854' post='90868']
Je istina da on ide u Psg! iskreno kako i igra zadnje tekme, preko njegovog bekovskog mjesta smo par golova pozobali, mozda imam osjecaj krivi ali mi djeluje da ne daje 100 posto, da igra rastreceno.
[/quote]

to kad je bertrand igrao na njegovom mjestu....ja mislim da ako ode da treba kupit nekog dobrog,provjerenog beka...vidjeli smo Ryana protiv sakhtara...
u ovoj utakmici je bio najbolji izbacio opasnu loptu ispred gola,imao onaj odlican sut kad je Hart odbranio ali sudac nam nije svirao korner.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.