Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Radamel Falcao (2015-16, 12 nastupa)

28 članova je glasalo

1. 1.

• Pravo pojačanje
      59%
      16
    • PromaÅ¡aj
      40%
      11

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

[quote name='Mirza_DzoLe' timestamp='1346680213' post='76831']
Kladio bi se po život da bi Falcao uz Matu, Hazarda, Lamparda dao vise golova nego Torres. Pa cak mogu reci da Torres u dresu Madrida ne bi dao niti jedan, sa ovakim veznim u Chelsea-u nije mogao dati kakao treba 1 gol da ga da u Madridu, ma daj ba.
Falkao jest igracina samo zbog svoje "perfektne kretnje" i "tehnike" koju ima, a Torresu je samopouzdanje na 0, sada grijesim kad sam to rekao prosle sezone je bilo 0 sad se podiglo na veci stepen (nakon Eura) ali ni to nije dovoljno. Torres se boji šutati iz bilo koje pozicije, dok Falcao se oslobodio toga i on ce ga ubost iz vrlo teskih pozicija kao i ona kod 2. gola u Super kupu.

Falcao je sada trenutno dosta i psihicki i fizicki jaci od Torresa. Eh da je bogdom obrnuto...
[/quote]

hahahaha...
moze jedno pitanje: Jel si ti gledao utakmicu?
  • Odgovori 1,6 hilj.
  • Pregledi 96,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[quote name='Mirza_DzoLe' timestamp='1346680213' post='76831']
Kladio bi se po život da bi Falcao uz Matu, Hazarda, Lamparda dao vise golova nego Torres. Pa cak mogu reci da Torres u dresu Madrida ne bi dao niti jedan, [b]sa ovakim veznim u Chelsea-u nije mogao dati kakao treba 1 gol da ga da u Madridu[/b], ma daj ba.
Falkao jest igracina samo zbog svoje "perfektne kretnje" i "tehnike" koju ima, a Torresu je samopouzdanje na 0, sada grijesim kad sam to rekao prosle sezone je bilo 0 sad se podiglo na veci stepen (nakon Eura) ali ni to nije dovoljno. Torres se boji šutati iz bilo koje pozicije, dok Falcao se oslobodio toga i on ce ga ubost iz vrlo teskih pozicija kao i ona kod 2. gola u Super kupu.

Falcao je sada trenutno dosta i psihicki i fizicki jaci od Torresa. Eh da je bogdom obrnuto...
[/quote]

Neću se plaho miješat, ali ovo boldano me bode u oči... Jarane, s onakvim veznim redom, da je u napadu bio Ronaldo (debeli) nebi ni blizu gola bio.... Pusti imena, gledaj malo utakmice..

Od Hazarda, Mate , Lamparda, ne zna se koji je gori bio..
[quote name='chelseathebest' timestamp='1346692960' post='76867']
spominje se da mu je otkupna klazula 60 mil. eura
savršeno bi bilo Torres + pare za Falcaa
[/quote]

I opet ista prica o manjku napadaca...
[quote name='how yes no' timestamp='1346691709' post='76863']
Neću se plaho miješat, ali ovo boldano me bode u oči... Jarane, s onakvim veznim redom, da je u napadu bio Ronaldo (debeli) nebi ni blizu gola bio.... Pusti imena, gledaj malo utakmice..

Od Hazarda, Mate , Lamparda, ne zna se koji je gori bio..
[/quote]
Kako se ne zna, zna se, najgori je bio Lampard pa Mata pa Hazard, zalosno je sto Hazard nije bio dobar već manje loš u odnosu na ovu dvojicu :D
  • Autor
[quote name='Mirza_DzoLe' timestamp='1346678213' post='76826']
A zasto ga ne bi volio vidjeti u klubu ???

Boli mene kurac i za Torresa i sa bilo koga, jel prima bogovsku placu? pa jarane ja bi pogino za toliko para, ne zanima me uopste zasto ga nece i zasto ne dobija lopte, njegovo je da se krece i zabija golove, a do sad sam vidio tek ono malo da se budi sto po meni nije dovoljno. Izvinite al Falkao je igrac koji igra hladnom glavom, vraca se 10 m od šesnaesterca da bi primio loptu i razigravao krila, momak se fantasticno ubaciva u prostor, a o realizaciji da ne govorim. Necu izigravat toplu vodu i govorit, to je trosak za nas ovo ono, sve dok ne dajem svoje pare, ne zanima me. Svi bi htjeli gledati prelijepu igru, prejeben napad a uvijek nesto pricate. Pusti šuplje i dovedite igraca kako Bog zapovijeda.
[/quote]

Ja potpisujem ovaj post od vrha do dna.
Čovjek vam hoće reći da je cijeli tim Atletica, a pogotovo vezni red totalno nadigrao naše momke i usluživao Falcaoa loptama. Torres lopte nije dobio kako treba. Ako imaš loptu u nogama, možeš nešto onda s njom i učiniti, ali ako je nemaš, učinit ćeš ti nešto, aha. Od šake do lakta ćeš učiniti. U tome je kvaka fantastične igre Radamela u prošloj utakmici i "loše" igre Torresa.

Falcao jeste igračina, ali velika većina vas gleda u njega ko u kakvo božanstvo koje je svemoguće, kojemu ne trebaju suigrači iza sebe da zabija golove, jer "on sve može sam, on se vraća po loptu u svojih 16, prelazi igrače, izvlači se i zabija golove kao od šale". Smiješno, stvarno smiješno što neki od vas pričate. Kad bi to bilo tako, guzio bi Atletico u svakoj utakmici i Real i Barcelonu u Primeri jer, eto, imaju Svemogućeg. A guzi li? Ne, zato što im navedena dva kluba ne daju inicijativu, ne daju im kontrolu lopte i samim time Atleticovi veznjaci ne mogu prenijeti loptu do Falcaoa pa ovaj protiv njih teško zabije i gol, a kamoli hattrick.. Isto takav je Torres, kao i svaki drugi napadač, ako momčad iza njega igra dobro i osigurava mu prilike, normalno da će i on zabijati, osim u slučaju da je kakav tutkum tipa Bendtner, Sivonjić i takvi. Pogledajte malo samo ovu sezonu kako je Torres igrao kada je naša veza igrala dobro. Postat će vam neke stvari jasnije.

Kažem opet, Falcao jeste klasan napadač, ali nije on tako dobar da može sve sam kao što vi pričate. Nije potreban. Kad vezni red proigra kako treba - proradit će i Torres još bolje nego sad.
[quote name='Mirza_DzoLe' timestamp='1346678213' post='76826']
A zasto ga ne bi volio vidjeti u klubu ???

Boli mene kurac i za Torresa i sa bilo koga, jel prima bogovsku placu? pa jarane ja bi pogino za toliko para, ne zanima me uopste zasto ga nece i zasto ne dobija lopte, njegovo je da se krece i zabija golove, a do sad sam vidio tek ono malo da se budi sto po meni nije dovoljno. Izvinite al Falkao je igrac koji igra hladnom glavom, vraca se 10 m od šesnaesterca da bi primio loptu i razigravao krila, momak se fantasticno ubaciva u prostor, a o realizaciji da ne govorim. Necu izigravat toplu vodu i govorit, to je trosak za nas ovo ono, sve dok ne dajem svoje pare, ne zanima me. Svi bi htjeli gledati prelijepu igru, prejeben napad a uvijek nesto pricate. Pusti šuplje i dovedite igraca kako Bog zapovijeda.
[/quote]
Majstore,svaka ti je na mjestu !
[quote name='Brane' timestamp='1346698638' post='76893']
Čovjek vam hoće reći da je cijeli tim Atletica, a pogotovo vezni red totalno nadigrao naše momke i usluživao Falcaoa loptama. Torres lopte nije dobio kako treba. Ako imaš loptu u nogama, možeš nešto onda s njom i učiniti, ali ako je nemaš, učinit ćeš ti nešto, aha. Od šake do lakta ćeš učiniti. U tome je kvaka fantastične igre Radamela u prošloj utakmici i "loše" igre Torresa.

[/quote]
Svaka tebi cast Brane pa imam celicne zivce i objasnjavati nekima na forumu neke takoreci osnove . :D/

Falcao jeste igračina, ali velika većina vas gleda u njega ko u kakvo božanstvo koje je svemoguće, kojemu ne trebaju suigrači iza sebe da zabija golove, jer "on sve može sam, on se vraća po loptu u svojih 16, prelazi igrače, izvlači se i zabija golove kao od šale". Smiješno, stvarno smiješno što neki od vas pričate. Kad bi to bilo tako, guzio bi Atletico u svakoj utakmici i Real i Barcelonu u Primeri jer, eto, imaju Svemogućeg. A guzi li? Ne, zato što im navedena dva kluba ne daju inicijativu, ne daju im kontrolu lopte i samim time Atleticovi veznjaci ne mogu prenijeti loptu do Falcaoa pa ovaj protiv njih teško zabije i gol, a kamoli hattrick.. Isto takav je Torres, kao i svaki drugi napadač, ako momčad iza njega igra dobro i osigurava mu prilike, normalno da će i on zabijati, osim u slučaju da je kakav tutkum tipa Bendtner, Sivonjić i takvi. Pogledajte malo samo ovu sezonu kako je Torres igrao kada je naša veza igrala dobro. Postat će vam neke stvari jasnije.

Kažem opet, Falcao jeste klasan napadač, ali nije on tako dobar da može sve sam kao što vi pričate. Nije potreban. Kad vezni red proigra kako treba - proradit će i Torres još bolje nego sad.
[/quote]

=D>

[/quote]

Mozes ti to ovdje jos 1000 puta napisat ali pojedinci to nece shvatit nego ce se i dalje ponasat koda da je Falcao Bozanstvo...
Da se razumijemo, i ja gotivim Falkaa. Nema te guzice koja može reći da on nije kvalitet, a da bude u pravu.

Ali s njim je stvar što i u Portu i u Madridu ima ekipu iza sebe, svi ga pitaju loptama, a on to majstorski iskorištava... Ja ne kažem, on je možda i bolji napadač od Torresa, ali s vezom kakvu je španac imao prošle sezone, te vezom koju je imao protiv Atletika u Petak, nebi se o Falkau govorilo kao što se sad govori.

Napadači žive od asistencija, e sad, neki ih dobijaju često, neki manje, neki nikako...
  • Autor
Šta izmišljate. Falcau ne trebaju saigrači, on zabija sam. U Atleticu je dovoljan golman i on i to je to. Atletico igra u formaciji 1, dok mi igramo u formaciji 4-2-3-1.
Smiješno, stvarno smiješno što neki od vas pričate. Kad bi to bilo tako, guzio bi Atletico u svakoj utakmici i Real i Barcelonu u Primeri jer, eto, imaju Svemogućeg. A guzi li? Ne, zato što im navedena [b]dva kluba ne daju inicijativu, n[/b]e daju im kontrolu lopte i samim time Atleticovi veznjaci ne mogu prenijeti loptu do Falcaoa pa ovaj protiv njih teško zabije i gol, a kamoli hattrick.. Isto takav je Torres, kao i svaki drugi napadač, ako momčad iza njega igra dobro i osigurava mu prilike, normalno da će i on zabijati, osim u slučaju da je kakav tutkum tipa Bendtner, Sivonjić i takvi. Pogledajte malo samo ovu sezonu kako je Torres igrao kada je naša veza igrala dobro. Postat će vam neke stvari jasnije.

[/quote]
nismo mi dali njima inicijativu oni su nas analno devastirali tj pametnim i brzim potezima izbacili nase igrace i servirali falcau savrsene lopte
  • Autor
Koliko god neki pokušavali staviti u istu ravan Torresa i Falcaa, morate svi biti iskreni i priznati da je Falcao ipak klasa iznad i da bi ste svi rađe vidjeli na poziciji Chelseajevog špica igrača koji je najveća moguća klasa.
[quote name='Caeruleus' timestamp='1346771669' post='77035']
Koliko god neki pokušavali staviti u istu ravan Torresa i Falcaa, morate svi biti iskreni i priznati da je Falcao ipak klasa iznad i da bi ste svi rađe vidjeli na poziciji Chelseajevog špica igrača koji je najveća moguća klasa.
[/quote]

Nitko ne porice da je Falcao trenutno najbolji napadac na svjetu i da je po prikazanome klasa iznad Torresa...

Ali morate se i vi pomirit sa time da kad Chelseajeva veza igra pokretljivo i brzo da onda i Torres igra super... i vidim da ste svi vi ovdje zaboravili da je Torres do sada dao 91 gol za Atletico, 81 gol za Liverpool, i jos repka i chelsea... On je bio u jednoj dugoj krizi radi ozljeda i forme ali se je krajem prosle sezone poceo vracat i sve je bolji i bolji... I ako ce bit dobar ovu polusezonu ne treba nam klasa u napadu tipa Falcao... Radje te novce utrosit na pojacanje u srednjem redu...
http://www.goal.com/en-gb/news/2896/premier-league/2012/09/05/3355381/manchester-city-lead-chelsea-in-47m-race-for-falcao
Šta serete vise o tom Falcau...mi kao navijači chelsea trebali bi podržavati svakog naseg igraca..pa kakav god on bio...torres je nas igrac i mi bi trebali u njega vjerovati...svakog trenutka njegovog boravka u chelsea..vi falcaa previse velicate...falcao i torres su isti,samo sto je ovaj u boljoj formi trenutno....ali po meni mi nemamo ni trunke povjerenja u torresa..sramota...on je nas igrac i treba da vjerujemo u njegaaa..a ne da ga crnimo na svakom koraku...toliko
Kad ovi hvale girouda i podolskog a mi jednog torresa pljujemo ( pod mi mislim na neke navijace ) stvarno se treba zapitat covjek jel normalno.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.