Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Radamel Falcao (2015-16, 12 nastupa)

28 članova je glasalo

1. 1.

• Pravo pojačanje
      59%
      16
    • PromaÅ¡aj
      40%
      11

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

[quote name='essien' timestamp='1346316020' post='75312']
evo čitam da je poslana ponuda 63 milijuna eura atleticu
[/quote]

kad vec pisete takve komentare molim Vas da odma date i izvor vase informacije... tj. link teksta...
  • Odgovori 1,6 hilj.
  • Pregledi 96,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[quote name='Villas-Boas' timestamp='1346316295' post='75316']
kad vec pisete takve komentare molim Vas da odma date i izvor vase informacije... tj. link teksta...
[/quote]

imaš link ?? i za tvoju informaciju ludi Anži je nudio 5 milja više
[quote name='lOrd vOldemort' timestamp='1346328010' post='75384']
imaš link ?? i za tvoju informaciju ludi Anži je nudio 5 milja više
[/quote]

iskreno... nemam pojma tko se zanima za njega i tko ga zeli kupit... zato i velim da ako neko ima neku takvu informaciju nek okači link... a ne ovako rekla kazala...
[quote name='Blues_95' timestamp='1346444940' post='76025']
I 100miliona je malo za njega . Kakva je ovo zvijer .
[/quote]

i sta da trune tu... pa tko ce mu davat lopte... prva ozbiljna utakmica i ponovno staro lice chelsea iz prosle sezone...
Sreća mu je ima tim iza sebe, svi rade za njega, a on samo trpa li trpa... Da je još 2x bolji nego što jeste, večeras da je imao iza sebe ekipu kao što je Torres imao, ništa nebi uradio....

Majstor je, ali i kao takav mora imati nekoga koji će ga trpati loptama ;)
Ono što je Didier radio našim suparnicima, to je sinoć Falcao uradio nama. Svaka čast, kapa dolje majstore.

Ipak, velika je stvar kada ti ima netko dodati loptu, a ne kao kod našeg Torresa koji je ostao odsječen od ostatka momčadi i koji nije dobio niti jednu upotrebljivu loptu.
[quote name='Blues_95' timestamp='1346486048' post='76273']
Repriza gola iz Finala Europa Lige :
[img]http://25.media.tumblr.com/tumblr_m9mw7ujUvG1r1fq7do1_500.gif[/img]
[/quote]

Da je Torres dobio ovakvu loptu, pn bi sigurno još jedno 3, 4 poteza napravio da mu se sve očisti, dok ovaj vansvemirac jednostavno puca i u zabija naravno.
Kapa dole i njemu i ostalima, a i treneru im, koji je DiMatteu pokazao što je to taktička postava.
lijepo je ovako čitati pozitivne komentare o njemu..mislim da je zaslužio..za c. ronalda i messija će se rijetko ovako čitati..svaka mu čast, kapa dolje!
[quote name='Blues_95' timestamp='1346486048' post='76273']
Repriza gola iz Finala Europa Lige :
[img]http://25.media.tumblr.com/tumblr_m9mw7ujUvG1r1fq7do1_500.gif[/img]
[/quote]

posteno ovde veliku krivicu za gol snosi i A.Cole... Pogledajte samo koliko daleko on stoji od Falcaa... A imao je dovoljno vremena da mu pridje...
[quote name='true_blue' timestamp='1346492254' post='76297']
Da je Torres dobio ovakvu loptu, pn bi sigurno još jedno 3, 4 poteza napravio da mu se sve očisti, dok ovaj vansvemirac jednostavno puca i u zabija naravno.
Kapa dole i njemu i ostalima, a i treneru im, koji je DiMatteu pokazao što je to taktička postava.
[/quote]

ajde ne pricajte takve gluposti... kad bi ovo, kad bi ono.. idete mi na k.... sa takvim komentarima...
[quote name='Villas-Boas' timestamp='1346493809' post='76310']
ajde ne pricajte takve gluposti... kad bi ovo, kad bi ono.. idete mi na k.... sa takvim komentarima...
[/quote]

Nije glupost. A ti malo pripazi na jezik, to što nisi stavio urac, ne znači da to nisi napisao...... :-q
Neki Falcao nešto ja kad sam govorio da treba kupiti Falcaoa vi ste govorili sta će nam on eto vam sad :D :D
Primili smo 3 gola iz kontri i polukontri i jedan iz prekida. Onaj zadnji gol mi nikako nije jasan, mislim da su 2 igrača ostala stajati umjesto da su skočila i izbila loptu, nevjerojatno.
Majstor je, to mu niko ne može osporiti, ali naši odbrambeni su amaterski reagovali kod sva tri gola.
Ipak, bez obzira na sve šta radi nikad neće moći biti u rangu onih najboljih centarfora ikad. Zašto ? Zato što to treba sve ponoviti na najvećoj sceni, osvojiti najveće trofeje, pokoriti svijet i onda tek možemo pričati. Dotad nek trpa iz Atletica. :>
  • Autor
On je isti tip igrača kao Didider Drogba. Znači kompletan napadač kojem ne trebaš namještati loptu kao Torresu. Kompletan napadač + multifunkcionalan igrač. U svakom trenu se vraćao u obranu i radio odličan posao, za razliku od nekih igrača koji nisu tog kova tipa naš Torres. Čak bi rekao da je Falcao jači od našeg dragog Drogbe.

Radamel Falcao = 120% Didier Drogba

Velika šteta što ga nismo doveli, a ovi što pričaju "treba štediti", "velike su to pare" ovo ono. Ma daj manite se te priče. Treba štediti na pravim mjestima, a na igračima kao što su Falcao, C. Ronaldo, Ribery, Casillas, Hulk - na takvim igračima se ne štedi i ne pita se za cijenu. Plate se koliko god da koštaju. To su igrači koji vrate svaki peni i svaku centu uloženu u njih.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.