Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Radamel Falcao (2015-16, 12 nastupa)

28 članova je glasalo

1. 1.

• Pravo pojačanje
      59%
      16
    • PromaÅ¡aj
      40%
      11

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,6 hilj.
  • Pregledi 96,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Manite se falcao-a.. Koji ce nam qrac? Mozda bi i on propo kao shevchenko il ganjao formu kao torres pa evo uhvatio je formu a sad ga treba otjerati?

Nije nam potreban i manite se PES formacija :D Molite boga da nam hulka dovede ostalo manje-vise
Jednostavno sa svakim od vas se slažem i mislim da on nije potreban, jer košta previše, a imamo vec dva igrača stvorena za poziciju napada Torres i Sturrdige, ako Lukaku ne ode na posudbu i njega ubacivat. Sasvim dovoljno.
Ste bre vi normalni da nabijete Hazarda i Matu u sredinu terena :huh:

Pa nije vam ovo PES !

Svasta i ovde procita covek...

Trenutno su u opticaju za trenera RDM i Guardiola.
RDM igra 4-2-3-1, a Pep 4-3-3 sa krilima. Mada, ako Roman dovede i Hulka i njemu ce se 4-2-3-1 nametnuti kao najoptimalnija formacija.
Tako da nema sanse da Falcao i Torres igraja zajedno u napadu.
Sem toga Torres je bio jako nesrecan kada nije dobio priliku da startuje finale, i zeleo da ode iz kluba.
Tek posle razgovora s Romanom je izjavio da ce ostati, a to je verovatno zato sto ce dobiti sansu kao prvi napadac.

Cisto sumnjam da ce Falcao ili bilo koji drugi napadac dolaziti u klub, jedino ako nije back-up opcija.
  • 3 sedmice kasnije...
Trenutno,mozda i najbolji centarfor na svetu.Fascinira me njegova igra glavom.Iako se Torres vraca u staru formu (uveren sam u to) voleo bih da ga vidim u najdrazem dresu.
  • 2 mjeseca kasnije...
[b] [size=4][b]Alvaro Arbeloa na Twitteru prije 30 minuta - : " Zelim mom dobrom prijatelju Falcau sreću u Chelsea .. Španska liga je izgubila velikog igraca " , no ova je objava obrisana prije 5 minuta. Twitt je u medjuvremenu obrisan,[/b][/size][/b]

Ovo se prije par minuta pojavilo u jednoj Chelsea fan grupi na fb.
[quote name='chelseafan97' timestamp='1346192066' post='74945']
[b] [size=4][b]Alvaro Arbeloa na Twitteru prije 30 minuta - : " Zelim mom dobrom prijatelju Falcau sreću u Chelsea .. Španska liga je izgubila velikog igraca " , no ova je objava obrisana prije 5 minuta. Twitt je u medjuvremenu obrisan,[/b][/size][/b]

Ovo se prije par minuta pojavilo u jednoj Chelsea fan grupi na fb.
[/quote]

ma glupost... Nece Falcao sigurno doc kod nas... ;)
i ja sam isto pročitao ali imaju sva ista profila na twitteru, pravi s preko milijun follower-a, dok je taj imao oko 1000, a evo sad ga pokušavam naći, izbrisan!!!
[quote name='Villas-Boas' timestamp='1346192194' post='74946']
ma glupost... Nece Falcao sigurno doc kod nas... ;)
[/quote]
Ne znam ja samo prenosim. ;)

Ovo nije nemoguce s obzirom da je Cavani produzio sa Napolijem .
Zna Abramovič poludit, pa na svoju ruku dovest igrača, bez uprave......plus se sad opario nakon ove presude na sudu, sve mi nekako miriše da bi moglo osvanit na chelseafc...Breaking News........mada i po meni nepotreban
On jeste izvanserijski napadač, no pored ovakvog Torresa sumnjam da će se uprava upustiti u dovođenje još jednog mega skupog napadača, a usput rekavši, jedan od njih dvojice bi gotovo sigurno čamio na klupi redovito. Ne isplati se i ne vjerujem da će doći.
Da igramo sa 2 napadača onda svakako jer bi to bio ubojit tandem Falcao - Torres. Ali mi nećemo mijenjati transfer i nema ptrebe jer ovako igramo odlično. Njegovo dovođenje bi moglo imati razne posljedice. Npr. El_Nino bi mogao opet past u formi i izgubit samopouzdanje kao što je bilo sa Drogbom, a mogao bi i Falcao izgubit samopouzdanje tako što bi ga možda Torres izbacio iz sastava. A opet ona pozitivna posljedica bi bila, da obojica proigraju još bolje, odnosno da konkurencija pozitivno djeluje na njih i da bodre jedan drugoga i igraju bolje i bolje. Ja bi jako volio kada bi se mogao napraviti sastav sa obojicom na terenu, ali to je teško moguće, jer znamo da ni Torres ni Drogba nisu igrali zajedno iako je Didier par puta izjavio da bi volio češće igrati zajedno sa Torresom u napadu.
Ma nema nista od ovog..Ko jos veruje u tweetove sa laznih profila !!! Bilo bi sjajno kad bi dosao,jednostavno ubica,ali i onn je vise puta izjavio da ostaje u Atleticu..Mozda sl. sezone!!?
Jedini igrač na svetu kojeg bi želio videti u našem dresu po svaku cenu, ovo se mora dovesti.. životinja. Iako čisto sumnjam jer je RDM rekao da je gotov prelazni rok, i znam da imamo dovoljno igrača ali potajno se nadam da će potpisati jer ne mogu opisati koliko obožavam ovog čoveka.

[img]http://static.guim.co.uk/sys-images/Sport/Pix/pictures/2012/5/9/1336595933710/Radamel-Falcao-Atletico-M-008.jpg[/img]
Ja vjerujem da ima istine u ovome svemu,drugo je sto prica RDM,a potpuno nesto drugo je samovolja Abrake,zato vjerujem da ovde pored dima ima i vatre.....ne kazem da ce doci,da bi bilo dobro doci,ali da je igrac - igracina je.....njega u Chelsea-u uvijek bi bilo lijepo vidjeti
ja mislim da postoje špekulacije da on dode,ako dode sturridge moze ici, ali i ako ne dode imamo dovoljno igraca, jos je malo ostalo pa cemo vidjeti :)
Vjerujte meni... Ove sezone cemo krpat poziciju napadaca sa Torresom u prvom planu i Starridge i Moses kao njegove zamjene koje ce ujedno igrat i na krilu...

Ali za sljedece ljeto mozemo ocekivat nekakav spektakularan transfer... pa ako Falcao i ove sezone potvrdi odlicnu formu vjerujem da cemo ga gledat u dresu chelsea... ali tek sljedece ljeto... ;)

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.