29. maj 2012.14 god. comment_53569 Manite se falcao-a.. Koji ce nam qrac? Mozda bi i on propo kao shevchenko il ganjao formu kao torres pa evo uhvatio je formu a sad ga treba otjerati? Nije nam potreban i manite se PES formacija Molite boga da nam hulka dovede ostalo manje-vise Prijavi
29. maj 2012.14 god. comment_53590 Jednostavno sa svakim od vas se slažem i mislim da on nije potreban, jer košta previše, a imamo vec dva igraÄa stvorena za poziciju napada Torres i Sturrdige, ako Lukaku ne ode na posudbu i njega ubacivat. Sasvim dovoljno. Prijavi
30. maj 2012.14 god. comment_53842 Izjavio predsjednik Atletica da ga ne namjeravaju prodati. Prijavi
30. maj 2012.14 god. comment_53848 Ste bre vi normalni da nabijete Hazarda i Matu u sredinu terena Pa nije vam ovo PES ! Svasta i ovde procita covek... Trenutno su u opticaju za trenera RDM i Guardiola. RDM igra 4-2-3-1, a Pep 4-3-3 sa krilima. Mada, ako Roman dovede i Hulka i njemu ce se 4-2-3-1 nametnuti kao najoptimalnija formacija. Tako da nema sanse da Falcao i Torres igraja zajedno u napadu. Sem toga Torres je bio jako nesrecan kada nije dobio priliku da startuje finale, i zeleo da ode iz kluba. Tek posle razgovora s Romanom je izjavio da ce ostati, a to je verovatno zato sto ce dobiti sansu kao prvi napadac. Cisto sumnjam da ce Falcao ili bilo koji drugi napadac dolaziti u klub, jedino ako nije back-up opcija. Prijavi
30. maj 2012.14 god. comment_53985 Dao Bog da ne dodje... ne treba nam.. to bi bilo samo bacanje novaca... Prijavi
19. juni 2012.14 god. comment_59928 Trenutno,mozda i najbolji centarfor na svetu.Fascinira me njegova igra glavom.Iako se Torres vraca u staru formu (uveren sam u to) voleo bih da ga vidim u najdrazem dresu. Prijavi
28. august 2012.14 god. comment_74945 [b] [size=4][b]Alvaro Arbeloa na Twitteru prije 30 minuta - : " Zelim mom dobrom prijatelju Falcau sreću u Chelsea .. Španska liga je izgubila velikog igraca " , no ova je objava obrisana prije 5 minuta. Twitt je u medjuvremenu obrisan,[/b][/size][/b] Ovo se prije par minuta pojavilo u jednoj Chelsea fan grupi na fb. Prijavi
28. august 2012.14 god. comment_74946 [quote name='chelseafan97' timestamp='1346192066' post='74945'] [b] [size=4][b]Alvaro Arbeloa na Twitteru prije 30 minuta - : " Zelim mom dobrom prijatelju Falcau sreću u Chelsea .. Španska liga je izgubila velikog igraca " , no ova je objava obrisana prije 5 minuta. Twitt je u medjuvremenu obrisan,[/b][/size][/b] Ovo se prije par minuta pojavilo u jednoj Chelsea fan grupi na fb. [/quote] ma glupost... Nece Falcao sigurno doc kod nas... Prijavi
28. august 2012.14 god. comment_74960 i ja sam isto proÄitao ali imaju sva ista profila na twitteru, pravi s preko milijun follower-a, dok je taj imao oko 1000, a evo sad ga pokuÅ¡avam naći, izbrisan!!! Prijavi
28. august 2012.14 god. comment_74963 [quote name='Villas-Boas' timestamp='1346192194' post='74946'] ma glupost... Nece Falcao sigurno doc kod nas... [/quote] Ne znam ja samo prenosim. Ovo nije nemoguce s obzirom da je Cavani produzio sa Napolijem . Prijavi
28. august 2012.14 god. comment_74982 Zna AbramoviÄ poludit, pa na svoju ruku dovest igraÄa, bez uprave......plus se sad opario nakon ove presude na sudu, sve mi nekako miriÅ¡e da bi moglo osvanit na chelseafc...Breaking News........mada i po meni nepotreban Prijavi
28. august 2012.14 god. comment_74983 On jeste izvanserijski napadaÄ, no pored ovakvog Torresa sumnjam da će se uprava upustiti u dovoÄ‘enje joÅ¡ jednog mega skupog napadaÄa, a usput rekavÅ¡i, jedan od njih dvojice bi gotovo sigurno Äamio na klupi redovito. Ne isplati se i ne vjerujem da će doći. Prijavi
28. august 2012.14 god. comment_74999 Najbolji napadac danasnjice ? Zasto da ne . Now , back to reality !!! Prijavi
28. august 2012.14 god. comment_75013 Da igramo sa 2 napadaÄa onda svakako jer bi to bio ubojit tandem Falcao - Torres. Ali mi nećemo mijenjati transfer i nema ptrebe jer ovako igramo odliÄno. Njegovo dovoÄ‘enje bi moglo imati razne posljedice. Npr. El_Nino bi mogao opet past u formi i izgubit samopouzdanje kao Å¡to je bilo sa Drogbom, a mogao bi i Falcao izgubit samopouzdanje tako Å¡to bi ga možda Torres izbacio iz sastava. A opet ona pozitivna posljedica bi bila, da obojica proigraju joÅ¡ bolje, odnosno da konkurencija pozitivno djeluje na njih i da bodre jedan drugoga i igraju bolje i bolje. Ja bi jako volio kada bi se mogao napraviti sastav sa obojicom na terenu, ali to je teÅ¡ko moguće, jer znamo da ni Torres ni Drogba nisu igrali zajedno iako je Didier par puta izjavio da bi volio Äešće igrati zajedno sa Torresom u napadu. Prijavi
29. august 2012.14 god. comment_75048 Ma nema nista od ovog..Ko jos veruje u tweetove sa laznih profila !!! Bilo bi sjajno kad bi dosao,jednostavno ubica,ali i onn je vise puta izjavio da ostaje u Atleticu..Mozda sl. sezone!!? Prijavi
29. august 2012.14 god. comment_75073 Jedini igraÄ na svetu kojeg bi želio videti u naÅ¡em dresu po svaku cenu, ovo se mora dovesti.. životinja. Iako Äisto sumnjam jer je RDM rekao da je gotov prelazni rok, i znam da imamo dovoljno igraÄa ali potajno se nadam da će potpisati jer ne mogu opisati koliko obožavam ovog Äoveka. [img]http://static.guim.co.uk/sys-images/Sport/Pix/pictures/2012/5/9/1336595933710/Radamel-Falcao-Atletico-M-008.jpg[/img] Prijavi
29. august 2012.14 god. comment_75074 Zver, mnogo mi je zao sto ranije nije dosao kod nas, sad sigurno nece. :< Prijavi
29. august 2012.14 god. comment_75143 Ja vjerujem da ima istine u ovome svemu,drugo je sto prica RDM,a potpuno nesto drugo je samovolja Abrake,zato vjerujem da ovde pored dima ima i vatre.....ne kazem da ce doci,da bi bilo dobro doci,ali da je igrac - igracina je.....njega u Chelsea-u uvijek bi bilo lijepo vidjeti Prijavi
29. august 2012.14 god. comment_75268 ja mislim da postoje špekulacije da on dode,ako dode sturridge moze ici, ali i ako ne dode imamo dovoljno igraca, jos je malo ostalo pa cemo vidjeti :) Prijavi
30. august 2012.14 god. comment_75289 Vjerujte meni... Ove sezone cemo krpat poziciju napadaca sa Torresom u prvom planu i Starridge i Moses kao njegove zamjene koje ce ujedno igrat i na krilu... Ali za sljedece ljeto mozemo ocekivat nekakav spektakularan transfer... pa ako Falcao i ove sezone potvrdi odlicnu formu vjerujem da cemo ga gledat u dresu chelsea... ali tek sljedece ljeto... Prijavi
30. august 2012.14 god. comment_75312 evo Äitam da je poslana ponuda 63 milijuna eura atleticu Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.