Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Radamel Falcao (2015-16, 12 nastupa)

28 članova je glasalo

1. 1.

• Pravo pojačanje
      59%
      16
    • PromaÅ¡aj
      40%
      11

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

[url="http://www.espn.co.uk/football/sport/story/168146.html?CMP=OTC-RSS"]http://www.espn.co.uk/football/sport/story/168146.html?CMP=OTC-RSS[/url]

Chelsea never considered late bid for Falcao.
  • Odgovori 1,6 hilj.
  • Pregledi 96,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

koja statistika, jbt. 29utakmica 29 golova u EL
[url="http://www.transfermarkt.de/de/radamel-falcao-garcia-zarate/leistungsdaten/spieler_39152_gesamt.html"]http://www.transfermarkt.de/de/radamel-falcao-garcia-zarate/leistungsdaten/spieler_39152_gesamt.html[/url]
Ljudi vjerujte da je sve ovo u vezi Falcao-a izmisljotina...

Chelsea je potrosio 80 milja funti na pojacanjs za ovu sezonu... I posto sve vise raste pritisak uefe na klubove oko trosenja i posto su vec poceli prijetit vjerujte da se abramovic necce ic njima inatit... Tako da u januaru nemojte ocekivat nekakvo skupo pojacanje a kamoli tolko zvanicno i skupo kao sto je Falcao...
[url="http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2197278/Falcao-keen-Premier-League-January.html?ITO=1490"]http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2197278/Falcao-keen-Premier-League-January.html?ITO=1490[/url]
http://soccernet.espn.go.com/news/story/_/id/1150139/atletico-madrid's-radamel-falcao-'expecting-premier-league-move'?cc=5739

Izjava Falcaovog oca o mogucem prelasku u Chelsea u januaru.
Ovo je do sada najozbiljniji izvor koji objavljuje ovako nesto.
  • Autor
http://www1.skysports.com/football/news/11668/8047971/Atletico-Madrid-striker-Falcao-is-keen-to-play-in-the-Premier-League-and-has-always-loved-Chelsea

Evo i na sky. Mislim da se priprema teren za njegov dolazak.

Abramovič će morati izgraditi poseban aerodrom na koji će Falcao sletjeti, a za to ima vremena samo do siječnja. Vidjet ćemo hoće li uspjeti
[quote name='Elao' timestamp='1346668224' post='76794']
Bas ono navijac Chelsea cc kad je davao golove raduje se kao da je najvecem neprijatelju zabio.
[/quote]

Pa naravno da ce se radovat... kad je svojem klubu donio jos jednu titulu... to su mu zlatni trenuci njegove karijere i normalno je da iskazuje tolke emocije...
Bas ono navijac Chelsea cc kad je davao golove raduje se kao da je najvecem neprijatelju zabio.
[/quote]

Covek je profesionalac...
Da je presao iz Chelsea u Atletico, pa da se ne raduje...
[/quote]
Pa normalno da se raduje, zabio je jednom od najboljih klubova na svijetu i pojačao si šanse za prelazak u taj klub, logično je da će ga Roman htjeti više kad je vidio šta nam radi.
Opet kažem, nisam optimističan glede ovog transfera, a ni siguran bi li to bio pametan potez. Sve će biti jasnije do 1. mjeseca, i stanje u našoj momčadi kao i stanje s Falcaovim transferom, do tada ja vjerujem u Torresa.
A zasto ga ne bi volio vidjeti u klubu ???

Boli mene kurac i za Torresa i sa bilo koga, jel prima bogovsku placu? pa jarane ja bi pogino za toliko para, ne zanima me uopste zasto ga nece i zasto ne dobija lopte, njegovo je da se krece i zabija golove, a do sad sam vidio tek ono malo da se budi sto po meni nije dovoljno. Izvinite al Falkao je igrac koji igra hladnom glavom, vraca se 10 m od šesnaesterca da bi primio loptu i razigravao krila, momak se fantasticno ubaciva u prostor, a o realizaciji da ne govorim. Necu izigravat toplu vodu i govorit, to je trosak za nas ovo ono, sve dok ne dajem svoje pare, ne zanima me. Svi bi htjeli gledati prelijepu igru, prejeben napad a uvijek nesto pricate. Pusti šuplje i dovedite igraca kako Bog zapovijeda.
[quote name='Mirza_DzoLe' timestamp='1346678213' post='76826']

Boli mene kurac i za Torresa i sa bilo koga, jel prima bogovsku placu? pa jarane ja bi pogino za toliko para, ne zanima me uopste zasto ga nece i zasto ne dobija lopte, njegovo je da se krece i zabija golove, a do sad sam vidio tek ono malo da se budi sto po meni nije dovoljno. Izvinite al Falkao je igrac koji igra hladnom glavom, vraca se 10 m od šesnaesterca da bi primio loptu i razigravao krila, momak se fantasticno ubaciva u prostor, a o realizaciji da ne govorim. Necu izigravat toplu vodu i govorit, to je trosak za nas ovo ono, sve dok ne dajem svoje pare, ne zanima me. Svi bi htjeli gledati prelijepu igru, prejeben napad a uvijek nesto pricate. Pusti šuplje i dovedite igraca kako Bog zapovijeda.
[/quote]

ovako momce... Sad kad je torres poceo zabijat i kad ga je konacno kolko tolko krenula realizacija poceli ste nesto glumata kao da je on previse statican... da je stalno u sesnaestercu, da samo ceka lopte u for i da izadje 1 na 1... LJUDI HALLLOOOOOO... Jel vi pogledate rezultat tekme ili pogledate koju utakmicu Chelsea?!?!

Istina... Torres ove sezone se ne vraca tolko natrag... iz jednog razloga... pojacali smo vezu i sada se vise pouzda u njih i ne vraca se vise natrag je vjeruje u suigrace i ostaje naprijed... i od 5 tekmi u njih 4 je dobro odigrao... u njih 3 je zabio... s omjerom 3 gola i 1 asistencija... dobra statistika... s time da uzmemo u obzir da ovu zadnju utakmicu ne trebamo shvacat ozbiljno jer nitko nije dobro odigrao...

Ali jel se sjecate prosle sezone... Pa Torres se cijelo vrijeme vracao natrag, izbijao na krilo... borio se, trcao, nudio... nije se nazabijao jer mu je samo jedna osoba mogla dat koristivu loptu a to je Mata a njega su previse blokirali... ali zato je isprsio s brojem asistencija... sa njih 16 ili 18... pa tolko asistencija nemaju ponajbolji veznjaci kojima je to posao a kamoli napadaci... to je bio odraz chelseaova kreativnosti prosle sezone...

Torres ce ove godine uz hazarda, matu, marina, oscara i drustvo sigurno proigrao.. zapravo on je vec proigrao... samo cekajte utakmice i vidjet cete.. tamo di ce nam veza bit na razini Torres ce zabijat...

A sto se tice Falcao-a... Nece on doci kod nas nema sanse... Kao prvo... Jer ce Torres imat dobru statistiku a kao drugo i da Torres opet upadne u krizu sigurno necemo izdvojit jos 60 milja eura na pojacanje... Sjetite se UEFA i njihov pritisak...

i btw... Rado bi volio vidjet Falcao-a kod nas ali vjerujte da je to samo pusta zelja i neostvariv san... barem za ovu sezonu...
[quote name='Mirza_DzoLe' timestamp='1346678213' post='76826']

[/quote]

najjače mi je kad počnu trubit o dostavi lopte do napadača kod nas i kažu da ni Falcao ne bi bio bolji od Torresa :D :D :D
Falcao je najbolji napadač na kugli, ima savršenu kontrolu lopte, savršen nos za gol, savršena otvaranja, gori od želje da da sve od sebe za svoj tim, zna savršeno odigravat sa svojim suigračima, ima igru glavom, da ne pričam o udarcu, čovjek može rašlje pogoditi na žmirečki

Falcao je za klasu bolji igrač od RvP-a, Teveza, Kuna itd...a za 2 klase od Torresa

mislim da, ako se ukaže i najmanja prilika, moramo uzeti Falcaa i ne pitati za cijenu...
Jedno pitanja :
Sta mislite koliko bi Radamel zabio golova u finalu da su zamjenili uloge on i Torres ( Falcao u Chelsea , Torres u Atletico) ?
Kladio bi se po život da bi Falcao uz Matu, Hazarda, Lamparda dao vise golova nego Torres. Pa cak mogu reci da Torres u dresu Madrida ne bi dao niti jedan, sa ovakim veznim u Chelsea-u nije mogao dati kakao treba 1 gol da ga da u Madridu, ma daj ba.
Falkao jest igracina samo zbog svoje "perfektne kretnje" i "tehnike" koju ima, a Torresu je samopouzdanje na 0, sada grijesim kad sam to rekao prosle sezone je bilo 0 sad se podiglo na veci stepen (nakon Eura) ali ni to nije dovoljno. Torres se boji šutati iz bilo koje pozicije, dok Falcao se oslobodio toga i on ce ga ubost iz vrlo teskih pozicija kao i ona kod 2. gola u Super kupu.

Falcao je sada trenutno dosta i psihicki i fizicki jaci od Torresa. Eh da je bogdom obrnuto...
Ja mislim da mi cijelo vrijeme gledamo samo na prvi sastav i 'ko će koga izbacit iz sastava, Mi smo veliki klub i trebaju nam veliki igrač i na klupi jer je raspored strašno gust i trebamo rotirati iz utakmice u utakmicu da svi imaju odmora. Kako u Realu npr. malo igra Benzema malo Higuain, tako bi i mi lako mogli radit sa Falacaom i Torresom. Bitno je da imamo što više odličnih igrača jer ako neki igrač nema svoj dan i ne ide ga treba ga zamijenit netko dostojan tome, a ako se uvede igrač koji je slabiji to onda nisi ništa napravio.
i da, zaboravio sam nešto vrlo važno kod Falcaa - hladnokrvnost
tako je psihički jak, svjestan je svojih mogućnosti i ne prašta protivničke greške

[quote name='Blues_95' timestamp='1346679659' post='76830']
Jedno pitanja :
Sta mislite koliko bi Radamel zabio golova u finalu da su zamjenili uloge on i Torres ( Falcao u Chelsea , Torres u Atletico) ?
[/quote]

ne možemo znati i to je totalno nebitno
ne radi se tu o jednoj utakmici, tu se radi o jednom dužem vremenskom razdoblju

na kraju krajeva, uvijek je bolje imati za klasu boljeg igrača u ekipi

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.