22. maj 2012.14 god. comment_51469 omfg tek sada sam shvatio da lik ima 26 godina, a ne 31 kao što sam mislio. Falcao je car šesnaesterca i mislim da bi bio dostojan zamjenik Drogbe. Uf zamislite samo da zajedno igraju Falcao i Torres, Mata, Lampard, Hazard i Hulk Äista perverzija!!! Prijavi
26. maj 2012.14 god. comment_52585 http://www.youtube.com/watch?v=KEFoRghwC9w&feature=player_embedded igraÄina...kakve pametne poteze radi...nemoguće mu je loptu uzet MUST HAVE! Prijavi
26. maj 2012.14 god. comment_52594 [quote name='Terry26' timestamp='1338051888' post='52590'] ako on stigne , Torres nema sta trazit u klubu [/quote] Meni je Torres veoma drag ali ako ce ova masina doci u Chelsea onda Torres nek' pronadje neki drugi klub. Kada bi mogao birati Falcao il' Torres onda bi to bio Falcao definitivno. Prijavi
26. maj 2012.14 god. comment_52612 [quote name='Terry26' timestamp='1338051888' post='52590'] ako on stigne , Torres nema sta trazit u klubu [/quote] Kako si ovo rekao, ko da jedva cekas da se rijesis Nanda. I kad dođe Falcao ( ? ) po meni bi Torres trebao ostat u klubu, sta znas, mozda pod Guardiolinim vodstvom ( sto je opet upitno ) budemo igrali s 2 ili cak 3 napadaca s vremenom. Ali i ako RDM ostane, ponovo sam za Fernandov ostanak u Chelseaju. On se "budi" i sljedece sezone ce, uvjeren sam, biti pravi, a onda zajedno s Falcaom cinit jebacki napadacki tandem. Prijavi
26. maj 2012.14 god. comment_52620 Da smo barem uzeli prije Atletico Madrida . Sad ce veoma veoma tesko preci kod nas Prijavi
26. maj 2012.14 god. comment_52675 Šta će nam špic od 50 miliona?? Već imamo jednog, koji nije dobro poÄeo, ali budi se. Sve je bolji i bolji, tako da, Falcao što se mene tiÄe može ostati u Madridu. Prijavi
27. maj 2012.14 god. comment_52680 po meni su šanse da ćemo dovesti Falcaa potpuno minimalne ali svejedno, Falcao je space shuttle za Torresa...to je Äinjenica Prijavi
27. maj 2012.14 god. comment_52687 [quote name='how yes no' timestamp='1338076014' post='52675'] Šta će nam špic od 50 miliona?? Već imamo jednog, koji nije dobro poÄeo, ali budi se. Sve je bolji i bolji, tako da, Falcao što se mene tiÄe može ostati u Madridu. [/quote] Potpis. Ko ne bi volio imat ga u momcadi jer trenutno je najbolji, al isto tako nam nije ni potreban toliko. Prijavi
27. maj 2012.14 god. comment_52692 mislim da ipak ništa od njega, budući da je Torres izjavio kako jedva Äeka narednu sezonu, valjda ga neće iz uprave zajebat' štogod su mu rekli. Prijavi
29. maj 2012.14 god. comment_53453 Zasto nema Torres sta traziti u klubu ako on dodje pa igarali bi u špicu Torres Falcao polušpic Hulk Prijavi
29. maj 2012.14 god. comment_53468 Ako se ispostavi tacnim dolazak Hazarda i Hulka, onda nam ovaj momak ne treba. Prijavi
29. maj 2012.14 god. comment_53479 Tko god ga kupi bit će to pun pogodak! Meni bi bilo žao Torresa, al ne bih imao ništa protiv njegova dovoÄ‘enja, iako mislim da bismo mogli dovest Girouda za manje para i mislim da se on nebi žalio da bude i na klupi, inaÄe je jak, dobar udarac i dobro bi se snašo u Premierligi Prijavi
29. maj 2012.14 god. comment_53480 Falcao ne treba ne budi smješan pa Äovjek je mašina za davanje golova klasiÄni golgeter kako se nebi uklopio evo recimo 4-3-3 Torres------------ Falcao --------- Hulk Hazard----- Ramirez ---Mata ima tu dosta kombinacija - Cole -- Tery-- Luiz-- Ivanović Prijavi
29. maj 2012.14 god. comment_53492 Molim vas momci necemo tražiti hljeba preko pogaÄe... trebamo biti sretni sa onim što imamo i ne smijemo tek tako zahtijevati nešto mnogo. Ja bi više volio da Torres ostane i u ovoj situaciji nisam za dovoÄ‘enje Falcaa, bez obzira što je on mašina. Po meni formacija koja ne bi bila previše ni ofanzivna ni defanzivna bi bila ova : ---------------------------------------[b]Torres[/b]-------------------------------------- [b]Hazard [/b](Marin/KDB)-------- [b]Mata [/b](Marin ?)----------- [b]Hulk [/b](Sturridge) -------- [b]Mikel[/b](Lampard/Essien/[b]Romeu[/b]) --------- [b]Ramirez [/b]-------------- [b]Cole[/b]------------ [b]Terry [/b](Cahill) ------- [b]Luiz[/b]------------- [b]Ivanović [/b] [b]Prvi tim - [/b]Cech, Cole, Terry, Luiz, Ivanovic, Mikel, Ramires, Hazard, Mata, Hulk, Torres Zamjene - Cole (Bertran), Terry (Cahill), Mikel (1.Oriol,2.Lampard, 3. Essien), Hazard (Marin, KDB), Mata (Marin), Hulk (Sturridge), Torres (Lukaku) Meni najbolje postavljena formacija. Prijavi
29. maj 2012.14 god. comment_53498 Ne slažem se sa tobom a šta ako Torres opet ne proradi kako treba a sam u špicu ko će davati golove a nema više Drogbe da nas izvlaÄi zato govorim da bi nam valjao Falcao odma bi i Torresu bilo lakše u napadu. I nisam siguran za ovu tvoju taktiku ipak sam Torres u napadu Prijavi
29. maj 2012.14 god. comment_53503 Falcao moze doci u Chelsea pod uslovom da klub proda par igraca, tu prije svega mislim na Ivanovica, Maloudu i Sturidgea, jer je ogromna investicija u pitanju. Hazard 40, Marin 9, Hulk 40 +Falcao 50? Tesko izvodljivo! Prijavi
29. maj 2012.14 god. comment_53507 [quote name='trebevic' timestamp='1338305276' post='53503'] Falcao moze doci u Chelsea pod uslovom da klub proda par igraca, tu prije svega mislim na Ivanovica, Maloudu i Sturidgea, jer je ogromna investicija u pitanju. Hazard 40, Marin 9, Hulk 40 +Falcao 50? Tesko izvodljivo! [/quote] Pa to se poradzumjeva da ode par igraÄa pa kad se nebi niko prodo kad bi svi igraÄi zaigrali sto se mene tiÄe mogu ici Malouda Sturidge Meireles Kalou Drogba svakako ide a Lukaku Oriol Bertrand njima je najbolej da odu na posudbu Prijavi
29. maj 2012.14 god. comment_53513 Po meni je bolje uzet igraca koji su manje vrijedni kao sto su Demba Ba, nego nekog igraca za kojeg ces dati 60 miliona. mislim da je to pretjerivanje, a sem toga zapamti ovo sto cu napisati oko Torresa, Torres sljedece sezone ce proraditi i bit ce jedan od najopasnijih napadaca u Premier Ligi, sada dolaskom Hazarda a moža i Hulka on ce primati u prostor dosta lopti, do sad mu nije niko mogao dodavati, ali od sad hoce, pazi sta ti ja kažem. Bertrand i Oriol posudba ??? kakvo pogrešno razmišljanje. Prijavi
29. maj 2012.14 god. comment_53516 [quote name='_ ¤ Hazard_CFC ¤ _ ' timestamp='1338306601' post='53513'] Po meni je bolje uzet igraca koji su manje vrijedni kao sto su Demba Ba, nego nekog igraca za kojeg ces dati 60 miliona. mislim da je to pretjerivanje, a sem toga zapamti ovo sto cu napisati oko Torresa, Torres sljedece sezone ce proraditi i bit ce jedan od najopasnijih napadaca u Premier Ligi, sada dolaskom Hazarda a moža i Hulka on ce primati u prostor dosta lopti, do sad mu nije niko mogao dodavati, ali od sad hoce, pazi sta ti ja kažem. Bertrand i Oriol posudba ??? kakvo pogrešno razmišljanje. [/quote] Zašto za Oriola pogrešno razmišljanje koliko je utakmica odigrao ove sezone jel mu bolje da ode na posudbu mlad je da ode u slabiji klub gdje će sigurno dobivati priliku da igra. A nemoj Torresa toliko dizati u nebesa nemam ja nista protiv njega ali si previše samouvjeren od kako je došao igra loše i ti misliš da će na poÄetku sezone odma da explodira da bude najbolji trebat će njemu još vremena da se ušteli mada bi i ja volio da proradi odma zato Falcao bi nam dobro došao a Drogba već svakako ide i trebali bi otići i Malouda i još nekoliko igraÄa Prijavi
29. maj 2012.14 god. comment_53518 Previse bi bilo za jedan tranfer period dovesti 4 Svjetske klase (Hazard , Hulk , Falcao , vezni) , i 3 solidna igraca ( Marin , desni bek , i De Bruyne) . Torresu je ovo zadnja sansa u Chelsea ako je neiskoristi dovidjenja i prijatno . Onda tek' dovoditi Falcaoa , Cavania itd , sada trenutno . Iako smatram da je Radamel najbolji CF danasnjice. Prijavi
29. maj 2012.14 god. comment_53521 [quote name='Blues_95' timestamp='1338306985' post='53518'] Previse bi bilo za jedan tranfer period dovesti 4 Svjetske klase (Hazard , Hulk , Falcao , vezni) , i 3 solidna igraca ( Marin , desni bek , i De Bruyne) . Torresu je ovo zadnja sansa u Chelsea ako je neiskoristi dovidjenja i prijatno . Onda tek' dovoditi Falcaoa , Cavania itd , sada trenutno . Iako smatram da je Radamel najbolji CF danasnjice. [/quote] Torres je dobivao dosta šansi a ih nije iskorištavao a Torres je investicija od 50-60 mil nezz sad taÄno pa ti gledaj ako bi dosao Falcao mislim da bi se uklopili i da bi Torres napokon proradio[img]http://i.imgur.com/jc2Is.png[/img] Prijavi
29. maj 2012.14 god. comment_53541 [quote name='_Blues_' timestamp='1338308037' post='53521'] [img]http://i.imgur.com/jc2Is.png[/img] [/quote] Moze ovako . Ali na PES-u . PREOFANZIVNO , nemas nijednog DMF-a . Prijavi
29. maj 2012.14 god. comment_53549 Iskreno, mislim da od Falcaoa u našem dresu nema ništa. Bar za sad. Doveli smo Hazarda, dovest cemo Hulka, i sumnjam da cemo ove godine za jos jednog igraca iskrcat toliku masnu lovu. Prioritet je ( nakon Hulka ) jedan deep lying midfielder koji ce organizirati igru od zadnjeg reda, ono sto sada radi Lampard, a ne jos jedan napadac. Ako napadaca i budemo dovodili, to nece bit Radamel, nego netko dosta jeftiniji. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.