1. septembar 2012.14 god. comment_76370 [quote name='soxx' timestamp='1346451881' post='76174'] Komentator na OBNu Veceras ste ocekivali Sulejmana Velicanstevnog a dobili ste Falcaa velicanstvenog Upravu je cojk [/quote] Kaže prije utakmice "[b]Chelsea je na istom ovim stadionu '98 igrao protiv....ovaj...dakle osvojio je ovaj super cup te godine...[/b]" Prijavi
1. septembar 2012.14 god. Autor comment_76376 [quote name='chelseathebest' timestamp='1346505300' post='76369'] kao Å¡to sam negdje proÄitao, Falcao je igraÄ kojeg se kupuje za 50 milijuna eura, a ne Torres doduÅ¡e, sad mu je cijena i veća, ali da smo bili pametni, doveli bi ga joÅ¡ iz Porta [/quote] Upravo to, tad sam oÄekivao i njega i Hulka. [quote name='hunter' timestamp='1346505883' post='76370'] Kaže prije utakmice "[b]Chelsea je na istom ovim stadionu '98 igrao protiv....ovaj...dakle osvojio je ovaj super cup te godine...[/b]" [/quote] SaÅ¡a je neviÄ‘eni idiot. Prijavi
1. septembar 2012.14 god. comment_76382 [quote name='Ismir' timestamp='1346495615' post='76323'] Neki Falcao nešto ja kad sam govorio da treba kupiti Falcaoa vi ste govorili sta će nam on eto vam sad [/quote] Procitaj prvu stranicu ove teme Prijavi
1. septembar 2012.14 god. comment_76426 nakon jucerasnje nocne more, ovo dns bi mogao bit san snova, samo nek je istina ps. stranica se rusi u zadnjih pola sata zbog velike navale: http://transfernewscentral.com/rumour-january-pre-agreement-between-chelsea-and-atletico-madrid-for-falcao/ Prijavi
1. septembar 2012.14 god. comment_76428 evo i neka valjda kolumbijska str. isto objavila, sad kad krenu te medijska naklapanja, al moglo bi bit nešto od ovog [url="http://www.golcaracol.com/futbol-colombiano/colombianos-el-mundo/articulo-261621-preacuerdo-entre-atletico-y-chelsea-falcao-garcia"]http://www.golcaracol.com/futbol-colombiano/colombianos-el-mundo/articulo-261621-preacuerdo-entre-atletico-y-chelsea-falcao-garcia[/url] Prijavi
1. septembar 2012.14 god. comment_76434 OÄekivano sasvim da će se pojaviti neko s ovom priÄom poslije sinoćnje tekme. Prijavi
1. septembar 2012.14 god. comment_76438 Zašto bi išao iz većeg kluba u manji. Meh, sigurno je ovo samo patka. Prijavi
1. septembar 2012.14 god. comment_76439 [quote name='Caeruleus' timestamp='1346504388' post='76364'] On je isti tip igraÄa kao Didider Drogba. ZnaÄi kompletan napadaÄ kojem ne trebaÅ¡ namjeÅ¡tati loptu kao Torresu. Kompletan napadaÄ + multifunkcionalan igraÄ. [b]U svakom trenu se vraćao u obranu i radio odliÄan posao, za razliku od nekih igraÄa koji nisu tog kova tipa naÅ¡ Torres[/b]. ÄŒak bi rekao da je Falcao jaÄi od naÅ¡eg dragog Drogbe. Radamel Falcao = 120% Didier Drogba Velika Å¡teta Å¡to ga nismo doveli, a ovi Å¡to priÄaju "treba Å¡tediti", "velike su to pare" ovo ono. Ma daj manite se te priÄe. Treba Å¡tediti na pravim mjestima, a na igraÄima kao Å¡to su Falcao, C. Ronaldo, Ribery, Casillas, Hulk - na takvim igraÄima se ne Å¡tedi i ne pita se za cijenu. Plate se koliko god da koÅ¡taju. To su igraÄi koji vrate svaki peni i svaku centu uloženu u njih. [/quote] Ti si onda ćorav Izvini, ali tako je, ako ti ne vidiÅ¡ onu borbu Torresa.. I drugo, slažem se ja da je Falcao odliÄan, ali previÅ¡e svrÅ¡avate na njega.. ÄŒuj jaÄi od Drogbe, svaÅ¡ta.. Prijavi
1. septembar 2012.14 god. comment_76446 [quote name='Caeruleus' timestamp='1346504388' post='76364'] On je isti tip igraÄa kao Didider Drogba. ZnaÄi kompletan napadaÄ kojem ne trebaÅ¡ namjeÅ¡tati loptu kao Torresu. Kompletan napadaÄ + multifunkcionalan igraÄ. U svakom trenu se vraćao u obranu i radio odliÄan posao, za razliku od nekih igraÄa koji nisu tog kova tipa naÅ¡ Torres. ÄŒak bi rekao da je Falcao jaÄi od naÅ¡eg dragog Drogbe. [u][b]Radamel Falcao = 120% Didier Drogba[/b][/u] Velika Å¡teta Å¡to ga nismo doveli, a ovi Å¡to priÄaju "treba Å¡tediti", "velike su to pare" ovo ono. Ma daj manite se te priÄe. Treba Å¡tediti na pravim mjestima, a na igraÄima kao Å¡to su Falcao, C. Ronaldo, Ribery, Casillas, Hulk - na takvim igraÄima se ne Å¡tedi i ne pita se za cijenu. Plate se koliko god da koÅ¡taju. To su igraÄi koji vrate svaki peni i svaku centu uloženu u njih. [/quote] Falacao trenutno = Drogba u najboljim danima... Ukupno gledano: Falcao = 50% Drogba. Drogba je najbolji golgeter decenije, kad se Falcao time pohvali, vraticemo se na ovu pricu. Prijavi
1. septembar 2012.14 god. comment_76454 [quote name='Igi' timestamp='1346520407' post='76438'] Zašto bi išao iz većeg kluba u manji. Meh, sigurno je ovo samo patka. [/quote] Ha? Prijavi
1. septembar 2012.14 god. comment_76463 ^ Ono prvo je Å¡ala na naÅ¡ raÄun, a ovo drugo znaÄi da su to samo izmiÅ¡ljotine. Prijavi
1. septembar 2012.14 god. comment_76477 Nisam nikad pretjerano vjerovao da će doći u Chelsea, a pogotovo to ne vjerujem sada. Prijavi
1. septembar 2012.14 god. comment_76507 NAVODNO je dogovoreno da ce Chelsea imati pravo "prvootkupa" njegovog ugovora u januaru ukoliko ce se atl. madrid naci u financijskim problemima. ovo je znaci samo rumor, nista potvrdeno (zapravo ovakve "usmene" dogovore se ni ne objavljuju sluzbeno). e sada, malo sam istrazivao posto sam jos prije (godinu-dvije) cuo kako se atletico madrid nalazi u fin problemima i ovo su ukratko crtice: kada je aguero prodan city-u, nisu ga prodali zato sto je ponuda bila predobra da bi ju se odbilo, nego upravo zato sto su zaglibili sto se tice financija. igrom slucaja, city koji ne stedi je poslao bogatu ponudu koja je naravno prihvacena, cini mi se da je bilo rijec od oko 40 mil €, nek me neko ispravo ako sam fulao. e umjesto da tim novcima pokriju vecinu dugovanja, oni su za istu svotu kupili doticnog gospodina, odnosno falcao-a . iz prostog razloga kako bi udovoljili navijacima, to je i sam predsjednik kluba i izjavio tako da je to 100% sigurna informacija. atletico je naravno drugi klub u madridu, sponzori su mnogo manje izdasni nego sto su recimo realu + vec trecu godinu se natjecu u kupu uefa ili europskoj ligi, nebitno, znaci ni tu nije neka para (podatak da je dinamo zagreb samim ulaskom u LP prosle godine zaradio vise od atletica koji je isto natjecanje osvojio je dovoljno jasan podatak). evo jos jedan primjer: diego koji je proslu godinu proveo na posudbi i to vrlo uspjesno je imao klauzulu po ugovoru da na kraju sezona otkup ugovora stoji nekih 10-12 mil cini mi se, atleticu je to bilo preskupo!! jos primjera: ove sezone su kupili igrace u vrijednosti pazi sad.....milion eura!!! prodali u vrijednosti 18 mil €. dobro placaju svoje igrace, nisu to sitni ugovori bas - prosjek godisnje place po igracu je oko 2.5mil $, evo i izvora: http://www.sportingintelligence.com/2012/05/01/revealed-the-worlds-best-paid-teams-man-city-close-in-on-barca-and-real-madrid-010501/ na kraju krajeva: mozda je ovaj takozvani dogovor cist nebuloza, al realno gledajuci kad tad ce biti primoreni prodati falcaa, 60 mil mogu odmah dobit sigurno samo je pitanje tko ce htjeti i moci to platiti? s obzirom da je FFP najavljen za ljeto iduce godine, januar se cini kao idealno vrijeme za piskanje para ako je ovaj dog istina, onda se samo treba strpit i veselit zakasnjelom bozicnom poklonu, skupom al sigurno isplativom tolko o tome, sry za duzinu KTBFFH! Prijavi
1. septembar 2012.14 god. Autor comment_76516 [quote name='MarioM27' timestamp='1346536795' post='76507'] NAVODNO je dogovoreno da ce Chelsea imati pravo "prvootkupa" njegovog ugovora u januaru ukoliko ce se atl. madrid naci u financijskim problemima. ovo je znaci samo rumor, nista potvrdeno (zapravo ovakve "usmene" dogovore se ni ne objavljuju sluzbeno). e sada, malo sam istrazivao posto sam jos prije (godinu-dvije) cuo kako se atletico madrid nalazi u fin problemima i ovo su ukratko crtice: kada je aguero prodan city-u, nisu ga prodali zato sto je ponuda bila predobra da bi ju se odbilo, nego upravo zato sto su zaglibili sto se tice financija. igrom slucaja, city koji ne stedi je poslao bogatu ponudu koja je naravno prihvacena, cini mi se da je bilo rijec od oko 40 mil €, nek me neko ispravo ako sam fulao. e umjesto da tim novcima pokriju vecinu dugovanja, oni su za istu svotu kupili doticnog gospodina, odnosno falcao-a . iz prostog razloga kako bi udovoljili navijacima, to je i sam predsjednik kluba i izjavio tako da je to 100% sigurna informacija. atletico je naravno drugi klub u madridu, sponzori su mnogo manje izdasni nego sto su recimo realu + vec trecu godinu se natjecu u kupu uefa ili europskoj ligi, nebitno, znaci ni tu nije neka para (podatak da je dinamo zagreb samim ulaskom u LP prosle godine zaradio vise od atletica koji je isto natjecanje osvojio je dovoljno jasan podatak). evo jos jedan primjer: diego koji je proslu godinu proveo na posudbi i to vrlo uspjesno je imao klauzulu po ugovoru da na kraju sezona otkup ugovora stoji nekih 10-12 mil cini mi se, atleticu je to bilo preskupo!! jos primjera: ove sezone su kupili igrace u vrijednosti pazi sad.....milion eura!!! prodali u vrijednosti 18 mil €. dobro placaju svoje igrace, nisu to sitni ugovori bas - prosjek godisnje place po igracu je oko 2.5mil $, evo i izvora: [url="http://www.sportingintelligence.com/2012/05/01/revealed-the-worlds-best-paid-teams-man-city-close-in-on-barca-and-real-madrid-010501/"]http://www.sportingi...-madrid-010501/[/url] na kraju krajeva: mozda je ovaj takozvani dogovor cist nebuloza, al realno gledajuci kad tad ce biti primoreni prodati falcaa, 60 mil mogu odmah dobit sigurno samo je pitanje tko ce htjeti i moci to platiti? s obzirom da je FFP najavljen za ljeto iduce godine, januar se cini kao idealno vrijeme za piskanje para ako je ovaj dog istina, onda se samo treba strpit i veselit zakasnjelom bozicnom poklonu, skupom al sigurno isplativom tolko o tome, sry za duzinu KTBFFH! [/quote] Bravo sve potpisujem. Pravo si vrijedan nema Å¡ta. Ovom momku ćemo uruÄiti Golden Boy Award u prosincu. E sada ovako: [color=#0000cd][b][font=lucida sans unicode,lucida grande,sans-serif]On je Radamel Falcao[/font][/b][/color] [color=#0000cd][b][font=lucida sans unicode,lucida grande,sans-serif]I ÄŒecha mu nije žao[/font][/b][/color] [color=#0000cd][b][font=lucida sans unicode,lucida grande,sans-serif]Chelseaju tri gola dao[/font][/b][/color] [color=#0000cd][b][font=lucida sans unicode,lucida grande,sans-serif]I nikada nije pao![/font][/b][/color] [color=#0000cd][b][font=lucida sans unicode,lucida grande,sans-serif]Neki smatraju da je zao.[/font][/b][/color] [color=#0000cd][b][font=lucida sans unicode,lucida grande,sans-serif]Oni kažu on je takav kao[/font][/b][/color] [color=#0000cd][b][font=lucida sans unicode,lucida grande,sans-serif]Dadne gol i kaže ćao[/font][/b][/color] [color=#0000cd][b][font=lucida sans unicode,lucida grande,sans-serif]Jer on je Radamel Falcao.[/font][/b][/color] Prijavi
2. septembar 2012.14 god. comment_76553 Kako navodi 24sata.hr Roman Abramovic je na poluvremenu utakmice izmedju Chelsea i Atletiko Madrida poslao ponudu od 40mil i da je Atletiko odbio Prijavi
2. septembar 2012.14 god. comment_76560 [i]"Kako saznajem iz svojih izvora, Roman AbramoviÄ je posle veÄeraÅ¡njeg meÄa ponudio 70 miliona evra, Fernanda Toresa i jugoistoÄni Sibir za Radamela Falkaa, ali je prelazni rok zavrÅ¡en pre nego Å¡to su ljudi iz Atletika stigli da prouÄe ponudu.[/i][i][i]"[/i][/i] [i][i]- [/i][b]Aca Informacija[/b][/i] Prijavi
2. septembar 2012.14 god. comment_76566 ako i dodje falcao u chelsea mi moramo naveliko popraviti igru nase veze kako bi iskoristili njegov potencijal... u suprotnom bude imao gol statistiku ko i torres... Prijavi
2. septembar 2012.14 god. comment_76578 ako dode a doci ,odmah kupujem njegov dres :) i slazem se s komentarom iznad mene,treba dici igru sredisnjice terena. Prijavi
2. septembar 2012.14 god. comment_76593 Njega sa Torresom ne mozes poredit, jednostavno Torres trazi loptu u prostor i tesko da sam kreira akcije, dok ova životinja se vraca po nju i sama sebi stvara sanse za gol, al sto jest jest kuda god Falcao osuta 90% jest gol. Dva razlicita tipa igraca. Prijavi
2. septembar 2012.14 god. comment_76595 Sada i Daily Mail objavljuje da je moguc prelazak Falcaa u Chelsea, u januaru... http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2196970/Radamel-Falcao-join-Chelsea-48m-January.html?ITO=1490 Prijavi
2. septembar 2012.14 god. comment_76628 Å uÅ¡ka se svaÅ¡ta, ali ja smatram da nam Falcao nije potreban za uspjeh u Premiershipu/Ligi prvaka. Naravno, dobro bi on doÅ¡ao svakoj momÄadi na svijetu, ali nam nije neophodan i ne bi volio da ga dovedemo, samim time Å¡to bi to znaÄilo i propast Torresa najvjerojatnije, a siguran sam da će on veliki broj Å¡ansi koje mu naÅ¡ vezni red organizira pretvoriti u golove. Kvaka je u tome Å¡to naÅ¡ vezni red ( istina, ni obrana nije na nivou ) joÅ¡ nije na onoj oÄekivanoj razini Å¡to je i razumljivo jer je velik broj novih igraÄa doÅ¡ao u svlaÄionicu i potrebno je vrijeme da se oni uigraju i poÄnu igrati svoj nogomet. Kada to doÄekamo, vjerujte, vidjet ćete i vi da Falcao nije ono Å¡to nam je uistinu potrebno. Ni ovakav Falcao od neku veÄer ne bi napravio ono Å¡to pravi u Madridu da mu je veza koju mi imamo ( naglaÅ¡avam na trenutno stanje ). ÄŒim veza proradi na pravi naÄin, proradit će i Torres. Prijavi
2. septembar 2012.14 god. comment_76640 [quote name='Elao' timestamp='1346591743' post='76635'] Ma kakac crni januar, nista ja to ne vjerujem. [/quote] Dovodjenje napadaca u januaru ce biti uslovljeno ucinkom Torresa. Falcao je Romanova nova opsesija, i jedino sto moze da ga spreci da je ostvari je da Torres pocne da daje golove...mnogo golova... Cak iako sredina terena ne bude funkcionisala kako treba, ne stvarajuci dovoljno sansi Torresu opet ce on platiti cenu. Ako u timu imas napadaca koji zavisi od igre veznog reda, i ako taj vezni red ne funkcionise kako treba - nema ni golova. Falcao je masina za golove, mnogo sposobniji od Torresa da se sam izbori za sansu.. Nije bitno to sto ga neki odavde ne zele... Pravo je pitanje hoce li biti potreban. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.