Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Radamel Falcao (2015-16, 12 nastupa)

28 članova je glasalo

1. 1.

• Pravo pojačanje
      59%
      16
    • PromaÅ¡aj
      40%
      11

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

poanta onog mojeg posta je da su ovdje vecina vas zaboravili tko je i šta je bio, a još uvijek je Fernando Torres...i da ga previše omalovažavate... i kako god igrao više ću cijenit njega, nego tamo nekakve Falcao-e, Benzeme, Ville itd. Jer on je naš igrac...

i sramotno je da pojedinci imaju takav stav izmedju naših i suparnickih igraca...
  • Odgovori 1,6 hilj.
  • Pregledi 96,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[quote name='Villas-Boas' timestamp='1347528986' post='77997']
poanta onog mojeg posta je da su ovdje vecina vas zaboravili tko je i šta je bio, a još uvijek je Fernando Torres...i da ga previše omalovažavate... i kako god igrao više ću cijenit njega, nego tamo nekakve Falcao-e, Benzeme, Ville itd. Jer on je naš igrac...

i sramotno je da pojedinci imaju takav stav izmedju naših i suparnickih igraca...
[/quote]

ne slazem se s tobom kao i uvijek mozda je on nas igrac, ali ima boljih i to se moram priznat
[quote name='BoKa' timestamp='1347536613' post='78023']
ne slazem se s tobom kao i uvijek mozda je on nas igrac, ali ima boljih i to se moram priznat
[/quote]

niti ja s tobom kao i uvijek... :P naravno da ima boljih igraca od njega i Falcao je trenutno u puno boljoj formi od Torrke-a... ali to ne mora znacit da omalovažavamo i ponižavamo naše igrace... prvobitno torresa...
[quote name='Villas-Boas' timestamp='1347537614' post='78024']
niti ja s tobom kao i uvijek... :P naravno da ima boljih igraca od njega i Falcao je trenutno u puno boljoj formi od Torrke-a... ali to ne mora znacit da omalovažavamo i ponižavamo naše igrace... prvobitno torresa...
[/quote]

koliko sam procitao nitko ga nije uvrijedio :P
[quote name='Villas-Boas' timestamp='1347528986' post='77997']
nego tamo nekakve Falcao-e, Benzeme, Ville itd.
[/quote]

kako si ovo napisao, ko da su ti navedeni neki Sivonjići ili Rukavine :D :D

a što će biti kad Falcao dođe u Chelsea? koga ćeš onda više cijeniti? :D
[quote name='chelseathebest' timestamp='1347541177' post='78034']
kako si ovo napisao, ko da su ti navedeni neki Sivonjići ili [b]Rukavine [/b] :D :D

[/quote]

nemoj mi rukavinu dirat kraljina je , mozda nezna stopat, trcat, dodavat, ali bome zna posluzit kao drvo od kojeg se lopta odbije u gol :)
Ma crve to ti tako uvijek bude i tako ce bit, prvo pljuvali su po Hazardu a momak je cista suprotnost, postao je za kratko vrijeme nasim najbitnijim igracem, pa mogu reci i najefikasnijim. Dalje sad se vrti prica oko Falka-a pa kad on dodje u Chelsea (ako dodje) i krene zabijati kao lud onda ce pricat Falkao jebacina Falkao ovo, a zanemarit ce Torresa i govorit ce da je bogdom ovaj ranije dosao... tih sranja mi je dosta na ovom forumu.
Rooney scored 27 in the league last season and still they bought Van Persie, because that's what a big club does. If Torres can't handle the competition
with another top striker, he doesn't belong to a big club.

Not saying we should go for Falcao before first improving other priorities (midfield mostly) but using Torres as an excuse for not doing that doesn't
make any sense imo and we really should be looking to do what's best for the team and not what's best for Torres.

If the team already had Rooney scoring +20 goals a season for many years now, they sure as hell didn't need Van Persie too after also getting Kagawa.
I'm sure their initial plan was to play Rooney up front on his own and Kagawa behind him but when Van Rapist became available, they bought him too as
a sign of intent. Basically that means one out of Rooney, Van Persie and Kagawa will always be on the bench but that doesn't seem to be a problem for
any of them, whereas we are worried that if we bring even one quality player to compete with Torres, he will once again break in pieces and be shit
again. No matter how good he does when he's on form (which btw he hasn't been so far during his time at Chelsea, although things are looking likely to
improve at this rate), we simply can't trust a player who can't handle the slightest of competition. What happens when his form drops or he gets a lengthy
injury? We would be in the exact same situation where Scumpool were when they trusted Torres too much and that ended up costing them titles when they had
to play shit players like David N'Gog every time Torres wasn't available. Not saying Sturridge is shit or anything but by the looks of things he's gone by
next season if he feels he isn't trusted enough at Chelsea, and honestly I can't blame him. Who do you suggest we get to replace Danny if he goes? A
quality player like Falcao for the good of the team, or a shit player like N'Gog just to keep Torres happy?

__________________________________________________________________________________________________________________________________

It annoys me when i see we should not sign a forward because it will put Torres's nose out of joint, we should have brought one in this summer even if Torres
was on top form.

Look at United, Rooney and Welbeck formed a promising partnership last season, didn't stop Fergie going out and splashing on RVP and furthermore Rooney could
not hide his exictement about RVP coming.

Barca after Three league title's in a row look to bring in Fabregas despite having a settled midfield trio of Busquets, Xavi and Iniesta. Xavi, the player who
was at the time in the most danger of losing his place with Cesc coming in (when you consider age and style of play) was one of the biggest backers to try and
get Fabregas in.

If we ever in the future have a chance to bring in someone of the calibre of Falcao or Cavani then we should jump at the opportunity regardless of the form off
our current forwards, it is improving team's when you are on top, that keeps top teams at the top.
[quote name='chelseathebest' timestamp='1347541177' post='78034']
kako si ovo napisao, ko da su ti navedeni neki Sivonjići ili Rukavine :D :D

a što će biti kad Falcao dođe u Chelsea? koga ćeš onda više cijeniti? :D
[/quote]

nisam imao takvu namjeru... ipak svi znamo tko su taj trojac koji sam nabrojao...

a sta se tice ovog kada i ako dodje Falcao u Chelsea... AKO dodje, a nece ( :P ) , cijenit cu ga jednako kao i Torresa... ;)

[quote name='Mirza_DzoLe' timestamp='1347542267' post='78037']
Ma crve to ti tako uvijek bude i tako ce bit, prvo pljuvali su po Hazardu a momak je cista suprotnost, postao je za kratko vrijeme nasim najbitnijim igracem, pa mogu reci i najefikasnijim. Dalje sad se vrti prica oko Falka-a pa kad on dodje u Chelsea (ako dodje) i krene zabijati kao lud onda ce pricat Falkao jebacina Falkao ovo, a zanemarit ce Torresa i govorit ce da je bogdom ovaj ranije dosao... tih sranja mi je dosta na ovom forumu.
[/quote]

na ovaj komentar imam duznost da odgovorim jer smatram da si njime udario i po meni... idemo redom
1. Kad nadjes jedan, jedini negativni komentar koji sam ja ostavio na ovom forumu u vezi Hazarda onda udaraj po meni
2. Kad nadjes jedan, jedini komentar di sam ja osporavao Falcaovu kvalitetu onda udaraj po meni
3. Poanta mojeg pisanja nije omalovazavanje Falcao-a nego branjenje Torresa prema kojem mnogi ovdje imaju stav koda da je igrac Šerifa a ne Chelsea
4. Ne sudi meni ako me ne znas i ako nemas argumente i cinjenice...

[img]http://www.freakingnews.com/images/contest_images/peace-bro.jpg[/img]
[quote name='Villas-Boas' timestamp='1347543657' post='78041']

3. Poanta mojeg pisanja nije omalovazavanje Falcao-a nego branjenje Torresa prema kojem mnogi ovdje imaju stav koda da je[u][b] igrac Šerifa [/b][/u]a ne Chelsea

[/quote]

i like this ;)
Samo jedan podatak ste zaboravili da iznesete(ili jeste, a ja nisam procitao).

Torres je svoje golove davao u dve najjace lige sveta, a Falcao je uglavnom naspram sebe imao polu-amaterske ekipe.
Falcao ima dve sezone vredne pomena. Poslednju u Portu, i to samo jer je sa uspehom igrao u LE i prethodnu u Atleticu.
On je trenutno u mnogo boljoj formi od Torresa, ali kad postigne isti broj golova u nekoj od najjacih liga Evrope kao Torres, tada se njih dvojica mogu porediti. Pre toga samo tupite jezike bez potrebe.
[quote name='Whisper#2' timestamp='1347580768' post='78145']
Samo jedan podatak ste zaboravili da iznesete(ili jeste, a ja nisam procitao).

Torres je svoje golove davao u dve najjace lige sveta, a Falcao je uglavnom naspram sebe imao polu-amaterske ekipe.
Falcao ima dve sezone vredne pomena. Poslednju u Portu, i to samo jer je sa uspehom igrao u LE i prethodnu u Atleticu.
On je trenutno u mnogo boljoj formi od Torresa, ali kad postigne isti broj golova u nekoj od najjacih liga Evrope kao Torres, tada se njih dvojica mogu porediti. Pre toga samo tupite jezike bez potrebe.
[/quote]

ako ćemo tako, onda imam jednu super ideju
ajmo dovesti Ronalda (iako je u mirovini) jer se niti Torres niti Falcao ne mogu porediti s njime, sigurno ćemo na njegovu staru slavu ekspresno osvojiti ligu prvaka

ajde se fokusiraj na Torresa i Falcaa recimo u zadnje 2 godine
ovako bi to izgledalo:
Falcao
...
...
...
...
...
Torres

iskreno, zabole me lijevo jaje ko je koliko golova postigao u kojoj ligi
Falcao je gledajući posljednje 2 godine (vrlo vjerojatno i više) nekoliko razina iznad Torresa

nemoj mi se sad samo vaditi na neke "amatarske ekipe" kojima Falcao trpa, eto zadnju sezonu trpao nemilice u službeno "najjačoj" ligi svijeta, tim tempom počeo i ove
a ako ti i to nije dovoljno, pogledaj njegove euro nastupe, da ne govorim o tome da je u velikim utakmicama gotovo uvijek čovjek odluke (što neobično podsjeća na našeg Drogbu)
na kraju krajeva, nije ni bitno kome trpa, nego način na koji trpa, koji je toliko superioran

poanta svih mojih postova ovdje je jedna:
Torres nije napadač na kojeg se mi, kao pretendenti na europski i engleski naslov, možemo osloniti
treba dovesti nekog kvalitetnog napadača, ja bih naravno volio da to bude Falcao pošto je apsolutno najbolji i gotovo sam siguran da kod njega ne bi bilo nikakvih problema sa formom, glavom ili slično...
[quote name='chelseathebest' timestamp='1347637041' post='78210']
ako ćemo tako, onda imam jednu super ideju
ajmo dovesti Ronalda (iako je u mirovini) jer se niti Torres niti Falcao ne mogu porediti s njime, sigurno ćemo na njegovu staru slavu ekspresno osvojiti ligu prvaka

ajde se fokusiraj na Torresa i Falcaa recimo u zadnje 2 godine
ovako bi to izgledalo:
Falcao
...
...
...
...
...
Torres

iskreno, zabole me lijevo jaje ko je koliko golova postigao u kojoj ligi
Falcao je gledajući posljednje 2 godine (vrlo vjerojatno i više) nekoliko razina iznad Torresa

nemoj mi se sad samo vaditi na neke "amatarske ekipe" kojima Falcao trpa, eto zadnju sezonu trpao nemilice u službeno "najjačoj" ligi svijeta, tim tempom počeo i ove
a ako ti i to nije dovoljno, pogledaj njegove euro nastupe, da ne govorim o tome da je u velikim utakmicama gotovo uvijek čovjek odluke (što neobično podsjeća na našeg Drogbu)
na kraju krajeva, nije ni bitno kome trpa, nego način na koji trpa, koji je toliko superioran

poanta svih mojih postova ovdje je jedna:
Torres nije napadač na kojeg se mi, kao pretendenti na europski i engleski naslov, možemo osloniti
treba dovesti nekog kvalitetnog napadača, ja bih naravno volio da to bude Falcao pošto je apsolutno najbolji i gotovo sam siguran da kod njega ne bi bilo nikakvih problema sa formom, glavom ili slično...
[/quote]

Povela se rasprava o [b][u]ukupnom golgeterskom ucinku Torresa i Falcaa[/u][/b](obrati paznju na bold), nemoj bez veze ubacivati trece lice u pricu.

Posto vidim da nisi procitao post kako valja, ponovicu se.

Ja sam izdvojio Falcaove poslednje dve sezone kao merodavne. Sve ostalo nije vredno pomena.

Naravno da je teze davati golove u Spaniji i Engleskoj, nego Portugalu.

Falcao je trenutno najbolji napadac sveta, ali opet ponavljam, kako bi ti sto lakse shvatio, ukupno gledano moracce se jos malo pomuciti i dokazivati da dostigne Torresa.
[quote name='Whisper#2' timestamp='1347637701' post='78211']

Povela se rasprava o [b][u]ukupnom golgeterskom ucinku Torresa i Falcaa[/u][/b](obrati paznju na bold), nemoj bez veze ubacivati trece lice u pricu.

Posto vidim da nisi procitao post kako valja, ponovicu se.

Ja sam izdvojio Falcaove poslednje dve sezone kao merodavne. Sve ostalo nije vredno pomena.

Naravno da je teze davati golove u Spaniji i Engleskoj, nego Portugalu.

Falcao je trenutno najbolji napadac sveta, ali opet ponavljam, kako bi ti sto lakse shvatio, ukupno gledano moracce se jos malo pomuciti i dokazivati da dostigne Torresa.
[/quote]

ispričavam se ako sam te krivo shvatio...no taj moj post svejedno obrazlaže moj stav, tako da ja mislim da se ne možemo osloniti na Torresa, a na njemu je da me razuvjeri ako može ;)
  • 2 sedmice kasnije...
Kupiti Falcaa je sličan rizik ko što je bilo i kupiti Torresa. Zato se za napadača ne daju ovoliko veliki novci, nikada...
Ako Chelsea bude htio kupiti Falcaa na zimu to će odmah biti min. 5 milja više jer je zima. Neisplativo... zašto ne kupiti nekoga dobrog napadača za 25 milijuna, ne znam čemu tolika strka oko ovoga.
Ne donosi mnogo falcao ako ne menjamo sistem igre. Ako ostane ovako, bice igrac od 40 milki koji daje 10% svojih mogucnosti. U ovom sistemu igre nam vise treba robsni napadac. istina je da on bolje gradi prostor od Toresa ali ima stvari u kojima je slabiji. Tores ima bolji pregled igra i ima bolja resenja u napadau. To sto trenutno ne igra na svom niovu je druga stvar. E sad, veliki je problem naci robusnog kvalitetnog napadaca koji ima i brzinu a da nije skup. Jako je malo takvih igraca. Prema tome, treba videti, malko promeniti koncepciju igre, pa ako se tu tores ne uklopi onda ga teba menjati. Ne treba nam skupa masina koja ce da skuplja prasinu, nego ona koja ce non stop da donosi profit. Iskreno mislim da je jeftin a dobar napadac Dumbia koji bi se lako uklopio u nas siten igre.
[img]http://cdn2.sbnation.com/entry_photo_images/5271548/151098634_extra_large_epic.jpg[/img]

"Sky Sports understands that Atletico have not received a formal bid from Chelsea. It is also understood that the Spanish club would not welcome an approach as they are determined to keep Falcao and do not want to even discuss selling."

Ima još dosta da se igra do januara ali evo i nekih svežih vesti...
[quote name='antonius luiz' timestamp='1349005547' post='81057']
ma za njega ako ce traziti dati i 100 milijuna jer vrijedi,a dobro ce nam doci :DD
[/quote]

bolje kupit neymara i carlosa fierra(17 godian) za te pare
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1349380231' post='81963']
Neymara =)) =)) =)) =)) =D>
[/quote]

Bilo bi dobro imat Neymara u ekipi al ne treba nam takav igrač..treba nam klasični golgeter..
[quote name='DL#4' timestamp='1349380115' post='81959']
bolje kupit neymara i carlosa fierra(17 godian) za te pare
[/quote]

previse football managera...
[quote name='MarioM27' timestamp='1349387353' post='81993']
previse football managera...
[/quote]

realnije je da dovedemo falca-a nego jednog neymara i ovog drugog nepoznatnog igraca

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.