10. oktobar 2012.13 god. comment_82841 [quote name='how yes no' timestamp='1349814865' post='82758'] da, sjecam se.. [b]ono sto sam htio reci, da je moguce da igrac od 50 milki sjedi na klupi, da se to vec dogodilo[/b] mada bih volio ili jedan ili drugi. ne zbog torresa ili falkaa koji bi sjedili na klupi, vec zbog studgea, lukakua.. dakle dodje falkao prodaj torresa, ne dodje fakao, neka torresa, jednostavno [/quote] Zato sto je u klubu bio veliki Dider Drogba.Legenda kluba,najbolji napadac koji je hodao Evropom zadnje desetljece,covjek koji nam je toliko titula donio,eto zato je Torres sjedio na klupi. A mislim da ce Torres otici iz kluba ako Falcao dodje jer time bi definitivno unistili Sturridga koji bi onda bio 3 napadac i pored ove dvojice nebi skoro nikada igrao. Idealno bi bilo da Falcao i Sturridge budu prvi odnosno drugi izbor u napadu. Prijavi
12. oktobar 2012.13 god. comment_83227 [url="http://www.dailymotion.com/video/xuagbs_gol-de-falcao-vs-paraguay_sport?start=11"]http://www.dailymotion.com/video/xuagbs_gol-de-falcao-vs-paraguay_sport?start=11[/url] pa da li ovaj covjek poznaje granice ? UBICA ! Prijavi
12. oktobar 2012.13 god. comment_83232 PITAM SE JEL MU IKO RAVAN ?! [url="http://www.dailymotion.com/video/xuah0n_doblete-de-falcao-vs-paraguay_webcam"]http://www.dailymotion.com/video/xuah0n_doblete-de-falcao-vs-paraguay_webcam[/url] Prijavi
12. oktobar 2012.13 god. comment_83233 Lakoćom ih daje. Međutim, kad to bude radio u Ligi Šampiona onda ću ga smatrati najboljim. Još to nije taj nivo, još to nije to. Prijavi
12. oktobar 2012.13 god. comment_83236 [quote name='Wisey' timestamp='1350081175' post='83233'] Lakoćom ih daje. Međutim, kad to bude radio u Ligi Šampiona onda ću ga smatrati najboljim. Još to nije taj nivo, još to nije to. [/quote] bez brige, hoće kad dođe kod nas Prijavi
12. oktobar 2012.13 god. comment_83248 ja ga ne bi volia kod nas skeptican san i mislin da mozemo izdrzat s torketom ako proradi do lukaku-a koji mora bit nasljednik drogbe Prijavi
13. oktobar 2012.13 god. comment_83259 Za reprezentaciju dao 2 komada Paragvaju, bilo 2:0. Željan golova i to je ono što ga čini najboljim klasičnim napadačem na svetu. Uvek hoće još golova, i prerasto je Ligu Evrope. Ova zver se mora dovesti. Kako samo slavi svaki pogodak, ko da mu je prvi u karijeri.. Koju energiju ima. Zapali čitav stadion.. [img]http://www.elcomercio.com/deportes/futbol/Metropolitano-Roberto-Melendez-Colombia-Radamel_ECMIMA20120907_0134_4.jpg[/img] Prijavi
13. oktobar 2012.13 god. Autor comment_83296 Majstor ostaje majstor! [b]Kolumbija – Paragvaj 2-0 ([u][color=#000080]Falcao[/color][/u] 52, 90)[/b] Prijavi
13. oktobar 2012.13 god. comment_83303 [url="http://www.youtube.com/watch?v=cogdYTJz_ic"]http://www.youtube.com/watch?v=cogdYTJz_ic[/url] Evo i golova sa sinocne utakmice. Samo sto mi se ovaj prvi gol cini nekako poznat Prijavi
13. oktobar 2012.13 god. Autor comment_83322 Jao komentatora hahahahaha. Falcao je zvijer kakvu moje oči nisu vidjele još od Drogbe. El Tigre se slikao s tigrom, ovo nije fotomontaža [img]http://images.lainformacion.com/cms/radamel-falcao-con-dos-tigres-en-el-vicente-calderon/2012_5_11_PHOTO-e906ef550ca57e4ef768ea2d6a927e15-1336735991-83.jpg?width=645&height=645&type=flat&id=fELGn6PmTzcjaglmnznxQ4&time=1336736073&project=lainformacion[/img] Prijavi
13. oktobar 2012.13 god. Autor comment_83340 http://chelseabalkan.com/index.php/item/2576-eurosport-chelsea-i-atletico-se-dogovorili-falcao-dolazi-medu-plavce.html Prijavi
13. oktobar 2012.13 god. comment_83347 Koja je fora u beskonačnom kupovanju preskupih igrača? Torres će propasti ako ovaj dođe, u tom slučaju on na ljeto odlazi. Svi se napale čim čuju Falcao, Falcao. Ono... kako je on dobar, kad on dođe ubit ćemo sve žive i biti najjači, kad on dođe ne moramo ni igrati ligu, mogu nam odmah upisivati pobjede... gadi mi se to sve iskreno, kao mala djeca koja su uvatila igrati master ligu u nekom davnom PES-u. Torres ne igra bajno, i stoput je usro stvar. Ali do sad smo ga čekali, i zabija čovjek i sada treba sve profućkati? Koliko god Fernando bio "ispod" ovog tigrića bilo bi đubretarski samo tako mu okrenuti leđa. Jest samo moja stvar što mi se gadi ova politika kluba, kad nešto ne valja - troši milijarde, ali stvarno mi je više dosta toga. Najbolji igrači - Čech, Terry, Lampard, Drogba, Cole, Mata - nisu koštali ni upola toliko. I neka dođe Falcao, neka se osvoji sve živo, ja neću imati taj osjećaj kakav sam imao kad su pobijeđivali Lampard i Drogba. I da, kad Chelsea bude sam zaradio i blizu 50 milijuna za igrača onda neka ga i kupi, slobodno, a ne za sve se oslanjati na ruski džep. Toliko Prijavi
13. oktobar 2012.13 god. comment_83358 Chelsea ispred svih , ako ce ovaj unistavat ko jebe Torresa nek propada gdje je bio dosad ovo vrijeme koliko je kod nas ? Ja zelim da je Chelsea na vrhu i nije me briga kolike pare ce trosit a kamoli tko ce propast kao igrac.... Prijavi
13. oktobar 2012.13 god. comment_83360 Tako je Martine. Bravo ! Al sad sam gotovo uvjeren da Falcao neće preći kod nas. Razlog je veoma prost: Cae ga se uhvatio ko pijan plota, a znamo kojeg se igrača Cae uhvati taj sigurno ne završava u Chelseaju. Lakše se diše. Prijavi
13. oktobar 2012.13 god. comment_83361 [quote name='Terry26' timestamp='1350139768' post='83358'] Chelsea ispred svih , [b][u]ako[/u][/b] ce ovaj unistavat ko jebe Torresa nek propada gdje je bio dosad ovo vrijeme koliko je kod nas ? Ja zelim da je Chelsea na vrhu i nije me briga kolike pare ce trosit a kamoli tko ce propast kao igrac.... [/quote] Kljucna rec "ako" Cinjenica je da se napadaci u Chelsea-ju nisu proslavili, posebno oni najskuplje placeni... Drogba je jedan jedini, i njega nema potrebe porediti s bilo kim. Sevchenko je bio veliko ime u fudbalu, Torres takodje... Kezman je bio u strasnoj formi nekoliko sezona pre dolaska u Chelsea... Ne postoje garancije da ce Falcao, ako uopste dodje, ispuniti ogromna ocekivanja koja se namecu prvom napadacu Chelsea-ja.... Prijavi
13. oktobar 2012.13 god. comment_83367 [quote name='Tinmar' timestamp='1350135298' post='83347'] I neka dođe Falcao, neka se osvoji sve živo, ja neću imati taj osjećaj kakav sam imao kad su pobijeđivali Lampard i Drogba. [/quote] Slazem se s ostatkom posta . Isti Torres je placen 50 miliona , da li ti je isti osjecaj kada pobjedjujemo s Torresom ? Prijavi
13. oktobar 2012.13 god. comment_83372 [quote name='Tinmar' timestamp='1350135298' post='83347'] Koja je fora u beskonačnom kupovanju preskupih igrača? Torres će propasti ako ovaj dođe, u tom slučaju on na ljeto odlazi. Svi se napale čim čuju Falcao, Falcao. Ono... kako je on dobar, kad on dođe ubit ćemo sve žive i biti najjači, kad on dođe ne moramo ni igrati ligu, mogu nam odmah upisivati pobjede... gadi mi se to sve iskreno, kao mala djeca koja su uvatila igrati master ligu u nekom davnom PES-u. [b]Torres ne igra bajno, i stoput je usro stvar. Ali do sad smo ga čekali, i zabija čovjek i sada treba sve profućkati? Koliko god Fernando bio "ispod" ovog tigrića bilo bi đubretarski samo tako mu okrenuti leđa[/b]. Jest samo moja stvar što mi se gadi ova politika kluba, kad nešto ne valja - troši milijarde, ali stvarno mi je više dosta toga. Najbolji igrači - Čech, Terry, Lampard, Drogba, Cole, Mata - nisu koštali ni upola toliko. I neka dođe Falcao, neka se osvoji sve živo, ja neću imati taj osjećaj kakav sam imao kad su pobijeđivali Lampard i Drogba. I da, kad Chelsea bude sam zaradio i blizu 50 milijuna za igrača onda neka ga i kupi, slobodno, a ne za sve se oslanjati na ruski džep. Toliko [/quote] Sve slazem sa tobom al' ovaj dio mi je "zapao" za oko.Ne znam do kada treba cekati tog Torresa? Torres igra dobro ali ne dovoljno dobro za klub kakav je Chelsea.Dobro je to za tamo nekog Wigana,Fulhama i tako.Evo pogledajte sve vece ekipe u svojim redovima imaju napadace koji trpaju redovno,po sezonu 15-20 golova pa i vise. Rekao sam to davno i ponovit' cu ponovo,hocu napadaca koji ce biti strah i trepet svakoj odbrani pa bio to Torres,Falcao ili neko deseti. Prijavi
13. oktobar 2012.13 god. comment_83374 @vaha Eto sam kažeš hoćeš napadača, koji će zabit 15-20 golova, Torres ih je već u ranoj fazi sezone zabio 6, u čemu je onda stvar? Problem je što vi pojedini ste ga uzeli na zub, pa šta god on da uradi, iz nekog razloga ne valja. Uvijek kontra. I upravu su ovi gore, mi nismo sigurni za napadače. Jednostavno im ne ide ovdje, rijetko koji se uklopi. Što li, ne znamo... Tako da problem je dat velike novce ( pa i za Falkaa), a pri tome, stvarno ne znas na cemu si.. Prijavi
13. oktobar 2012.13 god. comment_83375 Moje mišljenje je početkom 2013 lijepo pogledati na tablicu - ako nam ide dobro ostaje ova ekipa, ako posustanemo, vidimo tko je krivac ili krivci i slijede promjene u ekipi ili ako su potrebna pojačanja u siječnju idemo u kupovinu. Ali neke stvari se mogu reći za Torresa: Torres možda nije toliki strah i trepet kao prije, ali protivničke ekipe ne mogu priuštiti da ga puste samog i da doživi neki bljesak starog torresa. Je li igra savršeno? Ne, ali igra bolje od prošle sezone, trudi se i ide prema boljem i zabija golove. Možda ne toliko koliko neki žele ili s nekom posebnom atraktivnošću, ali zabija. I što je najvažije - pobjeđujemo. Opet, što je najvažije u svemu - pobjeđujemo. Ne mijenjaj konja koji pobijeđuje u utrci, makar se koji puta hvataš za glavu zbog njega. Prijavi
13. oktobar 2012.13 god. comment_83379 [quote name='how yes no' timestamp='1350145580' post='83374'] @vaha Eto sam kažeš hoćeš napadača, koji će zabit 15-20 golova, Torres ih je već u ranoj fazi sezone zabio 6, u čemu je onda stvar? Problem je što vi pojedini ste ga uzeli na zub, pa šta god on da uradi, iz nekog razloga ne valja. Uvijek kontra. [/quote] Pa niko ne bi bio sretniji od mene da Torres ostane i nastavi zabijati.Da karijeru zavrsi kod nas sa nekih 80-90 golova. Mozda ga ja previse kritikujem ali volim ga nenormalno ali nijedan igrac nije veci od kluba. Nek' on samo zabija i nece biti problema ali ja se bojim da ce brzo prestati jer mi nekako ne ulijeva povjerenje. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.