13. oktobar 2012.13 god. comment_83397 [quote name='Blues_95' timestamp='1350143381' post='83367'] Slazem se s ostatkom posta . Isti Torres je placen 50 miliona , da li ti je isti osjecaj kada pobjedjujemo s Torresom ? [/quote] Je, jer je on prvi igrač koji je plaćen 50 milijuna, ni to nije baš opravdano ali hajde, neka se nekad i toliko potroši. Ali Falcao kao drugi igrač na kojeg je pljusnut toliki novac me više ne zanima toliko, što ako i on ne bude opravdao novac, onda će se i za ne znam, Cavanija dati opet 50 milijuna, i tako u nedogled? Politika "kad nešto zagusti - troši milijarde" me ne zanima, samo zbog toga, ne zato što mi Falcao nije simpatičan ili nešto treće. [quote name='VahaCFC' timestamp='1350144488' post='83372'] Sve slazem sa tobom al' ovaj dio mi je "zapao" za oko.Ne znam do kada treba cekati tog Torresa? Torres igra dobro ali ne dovoljno dobro za klub kakav je Chelsea.Dobro je to za tamo nekog Wigana,Fulhama i tako.Evo pogledajte sve vece ekipe u svojim redovima imaju napadace koji trpaju redovno,po sezonu 15-20 golova pa i vise. Rekao sam to davno i ponovit' cu ponovo,hocu napadaca koji ce biti strah i trepet svakoj odbrani pa bio to Torres,Falcao ili neko deseti. [/quote] Nisam ja rekao da mi nismo njega dočekali, pa čovjek zabija, nije savršen ali eto, htjeli smo da zabija a on to i radi. 15-20 golova pa i više? Zabio je 6, zabit će 25 ja mislim ako ovako nastavi. Došlo bi do lošije situacije u svlačionici da se ovaj transfer dogodi. I oni koji žele da Falcao dođe na zimu se nemaju šta smijati jednom Cityju na njihovom načinu poslovanja, štoviše, ovo je i puno gore nego što oni rade. Na kraju sezone sjest, razmislit, zbrojit i oduzet stvari pa vidjet kako i šta dalje. Ja ni tad ne bih kupio Falcaa ali eto, ako uprava ne bude zadovoljna Torresom fino mu se zahvalit i unovčit ga i tek onda razmišljat o nekome drugome ali čisto sumnjam da oni baš nisu zadovoljni njime. Ovako ne znaš tko pije a tko plaća, kupnja Falcaa nije riješenje. Ljudi Chelsea je prvak Europe, prvak kojega polako napušta jedna cijela generacija. I sada, puno vas želi da u jednoj sezoni Chelsea nastavi s tim uspjesima, odjednom izgradi momčad, potroši što se da i ne da potrošiti i osvoji sve moguće. Momčad se gradi i uigrava sezonama, pažljivo se kupuje, pažljivo prodaje i onda će rezultati doći. Ovako bi to bilo... na silu. Prijavi
13. oktobar 2012.13 god. comment_83399 [quote name='Tinmar' timestamp='1350157461' post='83397'] Nisam ja rekao da mi nismo njega dočekali, pa čovjek zabija, nije savršen ali eto, htjeli smo da zabija a on to i radi. 15-20 golova pa i više? Zabio je 6, zabit će 25 ja mislim ako ovako nastavi. [/quote] Ako zabije 25 golova do kraja sezone ostaje sigurno u klubu.Ja ocekujem 15-ak pa vidjet' cemo hoce li ispunit' ocekivanja,zasada ide dobro. Prijavi
13. oktobar 2012.13 god. comment_83409 Vaha nije važno hoće li on ispunit tvoja očekivanja,on prije svega mora ispuniti očekivanja kluba.Možda oni očekuju i više od svog 50-milijunskog pojačanja.Ja bi više od svega volio da on ispuni ono što klub očekuje od njega te da on ostane u klubu,nogomet se ne zaboravlja tek tako igrat i ja sam uvjeren da će on zabit dosta golova ove sezone. Nebi volio da se toliki novac daje za Falcaa,možda bi on i bio dobar ali opet taj transfer bi shebao Torresa skroz i onda bi mu definitivno bio kraj.Nebi volio da se to dogodi. NE FALCAU! Prijavi
14. oktobar 2012.13 god. comment_83428 [quote name='Blue Lion' timestamp='1350161792' post='83409'] Vaha nije važno hoće li on ispunit tvoja očekivanja,on prije svega mora ispuniti očekivanja kluba.Možda oni očekuju i više od svog 50-milijunskog pojačanja.Ja bi više od svega volio da on ispuni ono što klub očekuje od njega te da on ostane u klubu,nogomet se ne zaboravlja tek tako igrat i ja sam uvjeren da će on zabit dosta golova ove sezone. Nebi volio da se toliki novac daje za Falcaa,možda bi on i bio dobar ali opet taj transfer bi shebao Torresa skroz i onda bi mu definitivno bio kraj.Nebi volio da se to dogodi. NE FALCAU! [/quote] Pa naravno da su bitnija ocekivanja kluba,ja tu nemam nikakvog utjecaja.Ja sam samo rekao da ako Torres ove sezone zabije 15-ak golova da kod mene dobija prolaznu ocjenu i sto se mene tice moze ostati u klubu.Suprotno,ako ne zabije te golove do kraja sezone,fino na ljetu mu se zahvaliti na svemu i potraziti novog napadaca,mozda sansu dati i Lukakuu. Prijavi
14. oktobar 2012.13 god. comment_83430 Pojedinci, shvatite da ovo nije ni PES, ni FIFA ni FM. Tu kupiš igrača za 50 milijuna i s njim osvojiš sve. Tko vama garantira da Falcao u stvarnosti neće podbaciti kao što je na početku podbacio Torres? Tko? Nitko. Sam Bog zna kako bi se on prilagodio igri u Premiershipu. Možda bi bio gori od Torresa 3 puta. A možda bi bio bolji. Sam Bog zna. Onda bi opet tražili da Roman pljune strahovito masne pare za nekoga tko u tom trenutku razvaljuje. Poanta je u tome da ne smijemo tražiti rješenja naših problema u jebenom bacanju milijuna na sve što se kreće pa makar to bio i možda najbolji napadač današnjice (?) Radamel Falcao. Uvijek će svakom pravom navijaču biti draže da Torres razvaljuje protivničke mreže u plavom dresu nego Falcao. Taj isti Torres koji je plaćen 50 milijuna, ali Torres s kojim smo mi navijači i ovaj klub prošli križni put. Koji je bi na samom dnu i kojemu je gotovo cijeli nogometni svijet okrenuo leđa. Kojeg su ismijavali gdje god su stigli. Sada, kada stvarno igra dobro, htjeli to neki priznati ili ne, kada zabija golove i kada unosi strah u obranu protivnika, sada ja svaki njegov gol doživljavam kao veliku pobjedu nad svim pehovima koji su ga zadesili. Grijeh bi bio tog igrača koji napokon daje prihvatljive rezultate uništiti. Kada bi doveli Falcaoa i on počeo zabijati ko lud golove - to ne bi činio [i]Chelseajev Falcao[/i]. Činio bi to [b][i]produkt Porta i Atletico Madrida kojeg je ruski tajkun Abramovič doveo u svoj klub igračku za 60 milijuna eura.[/i][/b] To jednostavno ne bi bio Chelsea. Bili bi upravo ono protiv čega se borite - City ili PSG - klubovi koji kupuju gotove igrače kupujući tako vlastitu povijest. Torres je na pragu onoga što radi taj isti Falcao i ne vidim razloga mijenjati ono što dobro funkcionira. Koliko god ja Radamela respektirao kao čovjeka i igrača - ne želim ga gledati u plavim redovima pored ovakvog Torresa. Prijavi
14. oktobar 2012.13 god. comment_83439 [quote name='Brane' timestamp='1350205439' post='83430'] Uvijek će svakom pravom navijaču biti draže da Torres razvaljuje protivničke mreže u plavom dresu nego Falcao. [/quote] ne vidim zašto bi to trebalo biti tako drag je on meni kao osoba, ali to u nogometu nije bitno (odnosno s nogometnog aspekta, dosta sam kose i živaca izgubio zbog njega...) [quote name='Brane' timestamp='1350205439' post='83430'] Kada bi doveli Falcaoa i on počeo zabijati ko lud golove - to ne bi činio [i]Chelseajev Falcao[/i]. Činio bi to [b][i]produkt Porta i Atletico Madrida kojeg je ruski tajkun Abramovič doveo u svoj klub igračku za 60 milijuna eura.[/i][/b] To jednostavno ne bi bio Chelsea. Bili bi upravo ono protiv čega se borite - City ili PSG - klubovi koji kupuju gotove igrače kupujući tako vlastitu povijest. [/quote] a Torres nije igračka od 50 milijuna eura, produkt Atletica i Liverpoola? ista stvar, drugo pakovanje inače slažem se da je Falcao preskup i da možda ne bi bilo pametno dovoditi ga zbog FFP i tih pm (odnosno ne bih uopće želio da dovodimo tako skupe igrače), iako se neću buniti ako dođe ali napadač u januaru mora doći, pitanje je koji, jer sumnjam da ćemo Lukakua vraćati Prijavi
14. oktobar 2012.13 god. comment_83441 [quote name='chelseathebest' timestamp='1350207240' post='83439'] a Torres nije igračka od 50 milijuna eura, produkt Atletica i Liverpoola? ista stvar, drugo pakovanje [/quote] Nije ista stvar, pročitaj moj post ponovo, pročitaj šta sam o Torresu napisao i uvjerit ćeš se i sam. Prijavi
14. oktobar 2012.13 god. comment_83442 Ako je Mogo Real dat 100 milja za Ronalda, ako je Barca mogla dat 40 milja i Eto'oa za Ibrahimovica, mozemo i mi 50 milja za Falcaa. Nogomet je biznis, ne mozemo zadrzati igraca samo zato sto nam je simpatican... Prijavi
14. oktobar 2012.13 god. comment_83443 [quote name='Chelsea4' timestamp='1350208688' post='83442'] Ako je Mogo Real dat 100 milja za Ronalda, ako je Barca mogla dat 40 milja i Eto'oa za Ibrahimovica, mozemo i mi 50 milja za Falcaa. Nogomet je biznis, ne mozemo zadrzati igraca samo zato sto nam je simpatican... [/quote] Jos tu dadaj Sancheza, Fabregasa i Songa ... ode ovaj fudbal u nedogled. Prijavi
14. oktobar 2012.13 god. comment_83444 [quote name='Mirza_DzoLe' timestamp='1350209017' post='83443'] Jos tu dadaj Sancheza, Fabregasa i Songa ... ode ovaj fudbal u nedogled. [/quote] I u Realu Kaku, Alonsa, Pepea, Coentraa, Marcela, Modrica itd. Prijavi
14. oktobar 2012.13 god. comment_83445 Ako je 60 mil u pitanju onda ne, da je ne znam jos oviliko golova zabio, samo u nekoj kombinaciji Torres + pare jer oni ga nece dati za manje nego sto su ga platili (40 i nesto mil.) Prijavi
14. oktobar 2012.13 god. comment_83446 [quote name='Brane' timestamp='1350207890' post='83441'] Nije ista stvar, pročitaj moj post ponovo, pročitaj šta sam o Torresu napisao i uvjerit ćeš se i sam. [/quote] ne shvaćam poantu misliš na križni put? ako da, sentimentalnost ≠nogomet i treba nam napadač, a ako će Torresa konkurencija uništiti onda ja ne vidim što uopće radi u Chelsea (moramo realno sagledati stvari i shvatiti da je Torresu ustupljeno mjesto prvog špica bez ikakve borbe za isto, dok se Dannyja ne shvaća uopće ozbiljno što mi je čudno jer smatram da je bolji od Torresa) 60 milja eura jest skupo, zato bih ja odmah prihvatio nekakvu trampu Torres + pare za Falcaa i to čisto za dobrobit momčadi, jer smatram da Falcao može puno više Prijavi
14. oktobar 2012.13 god. comment_83456 Živi bili pa vidjeli. Ako se ovaj transfer dogodi i Torres ode iz kluba a Falcao podbaci di smo onda? Torres se taman počeo privikavat i zabijat. Ako nastavi ovako do zimskog prijelaznog roka zašto mu okrenut leđa? Prijavi
14. oktobar 2012.13 god. comment_83463 [quote name='Chelsea4' timestamp='1350208688' post='83442'] Ako je Mogo Real dat 100 milja za Ronalda, ako je Barca mogla dat 40 milja i Eto'oa za Ibrahimovica, mozemo i mi 50 milja za Falcaa. Nogomet je biznis, ne mozemo zadrzati igraca samo zato sto nam je simpatican... [/quote] ajde lipo pogledaj kolike smo mi pare potrošili ovaj prijelazni rok. Doduše nije bilo bacanje para jer se pogodilo sa transferima ali svejedno. Previše se troši i Roman je toga svjestan. Falcao je igračina ali mislim da ne vrijedi riskirat, jer pogledajte malo u prošlost, puno velikih igrača je podbacilo dolaskom u novi klub. Torres se polako vraća na stare staze, da mu je ovakva trojka bila iza leđa prošle sezone ko ove već bi on proradio kako triba. A ko garantira da Falcauu neće tribat cila jedna sezona za prilagodbu? I onda će se gomilat pritisak na njegovim leđima, kao: "nekad strah i trepet sad nitko i ništa". Isto ko sa Torresom, sad kad je Torres polako skinuo pritisak i kad igra puno bolje sad bi vi Falcaa pa riskirat da sve to krene u krug kao sa Torresom. E pa ja nisam za to, El Ninov svaki gol proživljavam ko da sam ga ja da jer mi je posta drag igrač baš zbog toga što su mu svi okrenuli leđa. I on će bit sve bolji i bolji, ali za neke ovdje je on dežurni krivac,[b] i sve i da uzme zlatnu loptu ove sezone opet bi nešto smetalo kod njega i tjeralo bi ga se iz kluba! [/b] Prijavi
15. oktobar 2012.13 god. comment_83550 [quote name='chelseathebest' timestamp='1350210244' post='83446'] ne shvaćam poantu misliš na križni put? ako da, sentimentalnost ≠nogomet i treba nam napadač, a ako će Torresa konkurencija uništiti onda ja ne vidim što uopće radi u Chelsea (moramo realno sagledati stvari i shvatiti da je Torresu ustupljeno mjesto prvog špica bez ikakve borbe za isto, dok se Dannyja ne shvaća uopće ozbiljno što mi je čudno jer smatram da je bolji od Torresa) 60 milja eura jest skupo, zato bih ja odmah prihvatio nekakvu trampu Torres + pare za Falcaa i to čisto za dobrobit momčadi, jer smatram da Falcao može puno više [/quote] Pustite križni put, ja sam fino objasnio, sad se kupi Falcaa jer Torres "ne valja" i što ako on ne bude valjao? Cavani? Pa poslije njega Higuain? Dokle tako? I kako misliš ako će ga ubiti konkurencija? Npr. City sad ima Aguera i normalno da ako kupe Falcaa da bi Aguero pao u drugi plan zbog kvalitete Kolumbijca jel, nije uopće pitanje jel Aguero kvalitetan ili ne kad je ovaj opet - nešto bolji. Shevchenko i Torres su jako dobra škola, nije uvijek treća sreća. I ne uspoređujte ništa s Real Madridom, oni su priča za sebe, očito su iskompleksirani Barcelonom i to je jedini način na koji im oni mogu parirati, kupovanjem svega živog, čak su i podredili čast kluba pobjedama nad njima. Ja bih radije vratio Lukakua s posudbe i dao mu šansu nego kupio ovoga, ali tko mene pita. Pa prošle godine je osvojen double, dajte uživajte malo u tome, pustite dečke da (se u)igraju i nadajte se najboljemu. Svaki klub može pustiti bogatoga Rusa da preuzme klub, pokupuje sve, čim zagusti opet kupuje, čim imalo nešto ne valja - opet kupuje, na sve zapravo odgovara novcem. Meni to smrdi, želim da jednom Chelsea bude koliko-toliko samostojeći klub, koji ne ovisi o nekome nego o samome sebi i nekim bonusima koje pruži vlasnik, i tome bi svi trebali težiti. Put do toga je dug ali što se prije počne prije će se i doći do toga. Uređeno 15. oktobar 2012.13 god., autor izmjene: Tinmar Prijavi
17. oktobar 2012.13 god. comment_83788 Zajebite te priče, ova mašina za golove (čitaj naslednik Drogbe) uvek ima i imaće vrata otvorena na Stamford Bridge, i molim se svim svetcima i bogovima da dođe kod nas. Eto toliko, ne volim skupe kupovine, al ovo je ono 'must have' Prijavi
17. oktobar 2012.13 god. comment_83796 [quote name='Blue Lion' timestamp='1350213223' post='83456'] Živi bili pa vidjeli. Ako se ovaj transfer dogodi i Torres ode iz kluba a Falcao podbaci di smo onda? Torres se taman počeo privikavat i zabijat. [u][b]Ako[/b][/u] nastavi ovako do zimskog prijelaznog roka zašto mu okrenut leđa? [/quote] Kljucna rijec AKO, mada ja ni sada sa Torresom nisam zadovoljan, ali eto vidjecemo ga sada ide nam 10 teskih utakmica pa cemo vidjeti svi na cemu smo. Ne mora to biti Falkao (iako je on trenutno najbolji napadac) nama treba vise opcija u napadu jer ocito Danny-a ne shvataju ozbiljno za tu poziciji, tako da sam misljenja da nam u januaru treba napadac nebitno koga odaberu i koliko ga plate, cak i ako do januara budemo dobro stajali na svim "frontovima" treba nam vise opcija u napadu nista vise, pa na svakoj poziciji imamo po bar dvije opcije sto je to Torres poseban pa njemu ne treba konkurencija ili sta da se povrijedi (a nije iskljuceno kad igra svaku utakmicu sto je vrlo cesto svaka 3 dana), sta onda? mozda igrati kao Spanija (Barca) sa laznom devetkom samo zato sto nemamo koga da stavimo. Prijavi
18. oktobar 2012.13 god. comment_83861 Ja bi volio da uprava misli sve ovisi o Torresu kako ce odigrati do kraja 12. mjeseca. Druga stvar ako se ide kupiti Falcao nema ga smisla kupovati ako se ne prodaju Torres najmanje 25 i Sturridge najmanje 20 milijuna. Tri kluba na svijetu mogu platiti Falcao to su Real (otpao), City i mi. Sve mi se cini da cemo to biit mi jer Roman nece dopustiti da takav igrac od u City i da nama zagorca zivot. Ali zato molim Romana da se rijesi ova dva momka. Jer u protivnom momcad ce jako patiti.Ne gledajte druge, gledajte sebe savrseno me boli brige za Real i Barcelonu i koliko oni placaju igrace, koliko su ih placali ne usporedjujte se s drugima. Moram vjerovati u nasu upravu i da su dovoljno mudri i da ce posao napraviti kako treba! Prijavi
18. oktobar 2012.13 god. comment_83887 Toliko su naši mudri da će na kraju Lamps i Ash otići u vjetar Prijavi
19. oktobar 2012.13 god. comment_83963 City će kupiti Falcaa? ONi jesu glupi ali ne toliko... Aguero, Džeko, Tevez pa još Falcao? Prijavi
19. oktobar 2012.13 god. comment_83969 Mogu ga platiti, a vjeruj mi i ne bi se cudio da ga pokusaju dovesti! Iako ja vjerujem da Falcao nikad ne bi tamo otisao. Prijavi
19. oktobar 2012.13 god. comment_83993 [quote name='Tinmar' timestamp='1350642778' post='83963'] City će kupiti Falcaa? ONi jesu glupi ali ne toliko... Aguero, Džeko, Tevez pa još Falcao? [/quote] I Balloteli . Nikad ne znas sta da ocekujes od Mancinia , mozda mu bude falilo napadaca . Prijavi
19. oktobar 2012.13 god. comment_84046 I Balotelli, tako je. Kao prvo, nije sam glup da tamo ode, a oni već imaju problema s Džekom i Tevezom oko minuta, kakav bi to kaos bio da i ovaj dođe. Čim je netko skuplji povezuje ga se s ovima, debilana. Prijavi
20. oktobar 2012.13 god. comment_84063 Zasto ne u City ? Vec dugo se prica o odlasku Dzeke u Juventus.Edin ne igra dovoljno u Cityu i siguran sam da ako bude ikakve prilike ovaj ce otici. Balotelli jest potencijal ali ako se ne promjeni upropastit ce sebi karijeru.Mancini moze vrlo lako da se odluci za prodaju Maria jer znamo da je uvijek bilo nesuglasica na ovoj relaciji. Tevez vec lagano gazi prema tridesetoj godini i siguran sam da nece vise pruzati one partije od prije 2-3 sezone kada je bio najbolji strijelac lige(dijelio prvo mjesto sa Berbatovom,cini mi se). Znaci,vrlo moguce da se ostane samo na Agueru i Tevezu stoga,racunajuci kako Manicini trosi i koliko puno rotira igrace moguce je da se ovaj transfer dogodi. Mada previse je ovde [b]MOZDA,[/b]previse kombinacija i puno toga mora da se poslozi da bi Radamel mogao put Citya. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.