15. januar 2013.13 god. comment_101832 Shvaćam ja druže šta ti želiš reći. Slažem se s tobom da mu ne smeta Torres jer on, što se igračkih kvaliteta tiče, ni meni ne bi mogao prismrdiiti kada bi se samo one gledale, ali su u njegovu slučaju neke više stvari u pitanju. Meni iskreno nije stalo da najveća imena igraju u Chelseaju. Mišljenja sam da bismo, bez Torresa i vraćanjem Lukakua s posudbe, imali strašno dobar napad kojemu ne bi trebao ni Falcao, ni itko drugi. Svi znamo kakva je Demba ubica u protivničkih 16 metara, a znamo da je isti takav i Romelu. Još pola godine u WBA će odraditi i steći još iskustva, zabijati još dosta golova, a onda bi ga najpametnije bilo vratiti i pridružiti Dembari u sastav. Pristao bi on na to, unatoč raznim izjavama kako mu je cilj ostati u Bromu još sezonu nakon ove. Svi znamo zbog čega on to govori. A sada, kada "uklonimo" uzrok tih izjava, put bi mu bio čist, mogao bi igrati u dresu koji obožava i napokon u ovom klubu pokazati što zn, bez vanjskih, nenogometnih, Trollesovih utjecaja. Ja sam uvjeren da bi njih dvojica bili fenomenalan napadački tandem od kojeg bi drhtali svi koji bi nam se našli na putu. Oba igrača su pod našim ugovorima, tako da nas ne bi ništa više koštali. Na kvaliteti, siguran sam, ne bismo izgubili. Pare koje bismo dali za Radamela ( koji je, ne poričem to, najbolji napadač današnjice, uvjerljivo ) mogli bismo uložiti u nešto drugo i pametnije. Prijavi
15. januar 2013.13 god. comment_101834 [quote name='Brane' timestamp='1358209413' post='101832'] Pare koje bismo dali za Radamela ( koji je, ne poričem to, najbolji napadač današnjice, uvjerljivo) [/quote] RvP je bolji od Falkaa. Prijavi
15. januar 2013.13 god. comment_101837 [quote name='Igi' timestamp='1358209947' post='101834'] RvP je bolji od Falkaa. [/quote] Sta covjek rece i osta živ dan te jebo ode skocit sa 15. sprata. Jaruga moj znas li koje igrace iza sebe ima RVP, a koje Falcao, i kakvo umijece pokaziva Falcao na terenu. Ne mogu reci da ga je Falcao bolji za klasu, ali sto se tice realizacije zasigurno jest. Prijavi
15. januar 2013.13 god. comment_101840 Samo što Falkao trpa u ligi u kojoj nema odbrane, je l' se tako priča kad se pomene Mesi? A da ne pominjem cenu, ihihihi. Prijavi
15. januar 2013.13 god. comment_101880 [color=#606060][font=tahoma, helvetica, arial, sans-serif][size=3][background=rgb(251, 251, 251)][url="https://twitter.com/F8Piraux"][b]Francois Piraux[/b] â€[s]@[/s][b]F8Piraux[/b][/url][/background][/size][/font][/color] [color=#606060][font=tahoma, helvetica, arial, sans-serif][size=3][background=rgb(251, 251, 251)]According to [url="https://twitter.com/fredhermel"][s]@[/s][b]fredhermel[/b][/url] on RMC, Falcao to Chelsea next summer is a deal done. Not the first time this reliable reporter says that. [url="https://twitter.com/search?q=%23CFC&src=hash"][s]#[/s][b]CFC[/b][/url][/background][/size][/font][/color] [color=#606060][font=tahoma, helvetica, arial, sans-serif][size=3][background=rgb(251, 251, 251)]inace 'rmc' uz l'eqipue jedni od najpouzdanijih medija u francuskoj[/background][/size][/font][/color] [color=#606060][font=tahoma, helvetica, arial, sans-serif][size=3][background=rgb(251, 251, 251)]a fred hermel je francuski novinar koji zivi u spaniji,[/background][/size][/font][/color] Prijavi
15. januar 2013.13 god. comment_101888 Realno Mirza, u ovom trenutku je RvP bolji od Falcaa. Nije bio npr u augustu,septembru i tamo na početku sezone ali sada jeste. RvP, pa Falcao, pa vjerovatno Cavani. Prijavi
15. januar 2013.13 god. comment_101933 Al zato je Ibro bolji od svih njih Nego, složio bih se s kolegom @branetom. Vratiti Lukakua, uz Dembu, a panja prodati i to je to. Treba računati i na Islama, tako da brat Radamel nije toliko potreban da bi se dalo 50-60 milki za njega. A ako se ipak da, onda dobro, nek nastavi cijepat mreže i u dresu Chelsea kao što je u prethodnim klubovima. Prijavi
15. januar 2013.13 god. Autor comment_101940 Radamel Falcao prije par godina. [img]http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/580476_407749265975450_1702822605_n.jpg[/img] Prijavi
21. januar 2013.13 god. comment_103143 http://eurosport.ba/index.php/inofudbal/spanija/item/2505-pred-falcaom-trosedmi%C4%8Dna-pauza 3 sedmice OUT . Prijavi
22. januar 2013.13 god. comment_103433 And there were rumours the Colombia striker had travelled with Madrid striker Cristiano Ronaldo to the recent Golden Ball awards. "Everything is a lie. Lately there has been all kinds of news about me," Falcao was quoted as saying in AS. "That I ate with Florentino is false. Nor is it true that I travelled with Cristiano to the Golden Ball gala." Prijavi
23. januar 2013.13 god. comment_103553 povreda zadnje lože, jbg al ajd oporaviće se brzo on je zvijer Prijavi
23. januar 2013.13 god. comment_103596 Cerezo admitted to a Madrid television channel: [indent=1] [i]If they come along with his release clause, if they bring the money, they pay it and the player agrees, he doesn’t even have to say goodbye.â€[/i][/indent] http://www.youtube.com/watch?v=zdQU1oOVBik Prijavi
6. februar 2013.13 god. comment_106203 http://www.youtube.com/watch?v=o7B8N2pmwuM&feature=player_embedded ne sviđa mu se muzika na zagrijavanju, pa su promjenili u gangam style Sve za tigra rade Prijavi
6. februar 2013.13 god. comment_106209 [quote name='Igi' timestamp='1358212458' post='101840'] Samo što Falkao trpa u ligi u kojoj nema odbrane, je l' se tako priča kad se pomene Mesi? A da ne pominjem cenu, ihihihi. [/quote] Taj isti Falcao nas je osramotio u Super cupu a taj isti Messi se nije vidio u dvomecu protiv iste ekipe. Znaci Falcao 90 minuta 3 gola,Messi 180 0 golova. Racunica jasna. Falcao je jebena masina i najbolji napadac svijeta. Prijavi
6. februar 2013.13 god. comment_106211 Pa ako ćemo već da govorimo o konkretnim utakmicama, jesi li video Falkaa protiv Reala na prošloj utakmici? Rasan je Falkao, ali ga ne treba precenjivati. P.S: Kerol je dao gol Čelsiju, znači i on je bolji od Mesija. Prijavi
6. februar 2013.13 god. comment_106213 [quote name='VahaCFC' timestamp='1360180749' post='106209'] Taj isti Falcao nas je osramotio u Super cupu a taj isti Messi se nije vidio u dvomecu protiv iste ekipe. Znaci Falcao 90 minuta 3 gola,Messi 180 0 golova. Racunica jasna. Falcao je jebena masina i najbolji napadac svijeta. [/quote] Vaha moj jel tebi Chelsea mjerilo svega? nea to veze, i messi je dao Realu 17 komada ko što Igi reče i Carroll je dao 2 gola chelseaju Prijavi
6. februar 2013.13 god. comment_106238 [quote name='VahaCFC' timestamp='1360180749' post='106209'] Taj isti Falcao nas je osramotio u Super cupu a taj isti Messi se nije vidio u dvomecu protiv iste ekipe. Znaci Falcao 90 minuta 3 gola,Messi 180 0 golova. Racunica jasna. Falcao je jebena masina i najbolji napadac svijeta. [/quote] Da te malo ispravim: Messi je u 8 utakmica protiv nas zabio nevjerojatno puno golova, čak NIJEDAN. Uz to je dodao ogroman broj asistencija, čak JEDNU! Prijavi
7. februar 2013.13 god. comment_106282 @Kalouda Chelsea nije mjerilo za sve ali sam zelio reci da se najbolje moglo u toj utakmici vidjeti ko je Falcao. @Igi Tako mozemo do beskonacnosti.Jesil' vidio Falcaa protiv Barce ? To nikud ne vodi. Dovoljno je samo pogledati statistiku ako vec ne pratite Atletico. Prijavi
7. februar 2013.13 god. comment_106295 Pratim ja Atletico više nego što ti misliš, ali realno Messi i Ronaldo su za klasu više od Falcaa. Realno, a ja volim Radomira puno. Prijavi
7. februar 2013.13 god. comment_106323 [quote name='VahaCFC' timestamp='1360224922' post='106282'] Chelsea nije mjerilo za sve ali sam zelio reci da se najbolje moglo u toj utakmici vidjeti ko je Falcao. . . . [b]Tako mozemo do beskonacnosti.[/b]Jesil' vidio Falcaa protiv Barce. To nikud ne vodi. [/quote] Kontradiktorno. Opet Čelsi ispada neko merilo. Super mu je statistika, ali on ne da gol na 2-3 utakmice i onda da tri gola ekipi koja se bori za opstanak. Prijavi
7. februar 2013.13 god. comment_106355 [quote name='Igi' timestamp='1360181092' post='106211'] Pa ako ćemo već da govorimo o konkretnim utakmicama, jesi li video Falkaa protiv Reala na prošloj utakmici? Rasan je Falkao, ali ga ne treba precenjivati. P.S: Kerol je dao gol Čelsiju, znači i on je bolji od Mesija. [/quote] hahahaha pa zar svaku utakmicu mora da bude neumoljiv da bi zadobio tvoje simpatije.. A jesi ti vidio njegov go protiv Bacelone??? Nema me par dana i odmah pisete gluposti... Zelite i od ove igracine da napravite prosjek. Zar vam nije dovoljno sto nas je osramotio pred cijelim svijetom u Super Kupu... Ehh, da nas Trolles zabija dva tri gola ekipama koje se bore za opstanak, bio bi ti najbolji na svijetu... Prijavi
7. februar 2013.13 god. comment_106360 Ne pravim od njega prosek, ali ne želim da od njega pravim nešto što nije, kad da gol (pa makar ćušnuo loptu sa gol linije) njega ćete veličati kao da je izbacio sedmoricu igrača i sa ivice kaznenog pogodio raklje. Dok, recimo, Mesi da gol i komentari su odmah na fazon „Šta, samo je nogu morao da podmetne...†Ponavljam, odličan je on napadač, ali ne treba preterivati. P.S: Tores me ne zanima, a protiv tih ekipa ponekad ubode gol ili dva. Prijavi
7. februar 2013.13 god. comment_106374 [quote name='Igi' timestamp='1360259642' post='106360'] Ne pravim od njega prosek, ali ne želim da od njega pravim nešto što nije, kad da gol (pa makar ćušnuo loptu sa gol linije) njega ćete veličati kao da je izbacio sedmoricu igrača i sa ivice kaznenog pogodio raklje. Dok, recimo, Mesi da gol i komentari su odmah na fazon „Šta, samo je nogu morao da podmetne...†Ponavljam, odličan je on napadač, ali ne treba preterivati. P.S: Tores me ne zanima, a protiv tih ekipa ponekad ubode gol ili dva. [/quote] Messi je prosle sezone zakazao u najbitnijim utakmicama (Chelsea obje utakmice te utakmica koja je direktno odlucila o sampionu Spanije,Real slavio na Nou Campu 2-1.) i opet ga se dize u nebesa. Falcao je zablistao kada je najvise trebao(Finale Europa Lige i Super Cup). Na takvim utakmicama se dokazuje klasa. Prijavi
7. februar 2013.13 god. comment_106378 Ne možeš ni od koga da očekuješ da će postići gol u bitnim trenucima. Zakazao je prošle sezone u tim utakmicama, ali pre dve sezone je u polufinalu protiv reala postigao oba gola i postigao je vodeći (drugi) gol u finalu LŠ iste godine. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.