26. januar 2015.11 god. comment_200070 Ne razumijem, unistio je on sam sebe, jer nije znao igrati ni u jednoj tekmi kada je startao mec. pa kad startujes svakog ilindana i to prestupne godine normalno da ces izgledati na terenu kao da si spao s marsa nista tu nije cudno, igracu su potrebne utakmice da dodje do forme, a on nije dobijao nikakve prilike, za razliku od nekih koji su dobijali milion prilika i kad su lose, tj i kad su tako odigrali nisu snosili ni 2% posljedica kao on. fazon schurrle odigra lose, leti vani na poluvremenu, willian masi tri puta prazan gol i igra 80 minuta. Odmah da se zna, nisam zadovoljan nijednim, obojica bi letjela ko dobar dan, ali izgleda da je tako kako je i dobro. Srecan mu put i znam, tj. siguran sam da ce pokazati sta zna u Wolfsburgu. Prijavi
26. januar 2015.11 god. comment_200075 Pitanje je zasto njega Mourinho vadi 5 puta na poluvremenu nakon sto je startovao utakmicu? Ovaj sebe ispravi (vecito o tom trcanju,motoru u guzici,ali tako je), a svabo ne znam sta radi.. njegova napucavanja nebu pod oblake i sebicnost me je opasno nervirala... nije kalibar za Chelsea, iako nijedan ni drugi nisu kalibar za prvu postavu Chelsea, prednost ima Willian kod Mourinha zbog rada na terenu. Schurle je imao celu polusezonu da pokaze da moze biti ako nista drugo izmena,ni to nije pokazao. Dao je par golova, ali sve je to mrsavo i bledo na terenu. Ovaj drugi nema muda da sutne,a i kada sutne pogadja stative i precke. Willian klupa, neko dobro krilo u prvu postavu i da imamo neki izbor na klupi..ovako jad i beda za napad. Svaba udje ne moze da se pohvata po terenu. A vala i ova diskusija Schurrle vs Willian je dosadila i Bogu i narodu, uvek isto... Nadam se da se resava sto pre pitanje buducnosti Schurrlea, pa da zatvaramo iste diskusije koje se ponavljaju svakih 5 dana. Ps. i da ne moram da se mucim vise oko njegovog imena. :) Prijavi
27. januar 2015.11 god. comment_200082 Fabrizio Romano ✔ @FabrizioRomano Follow Mattia Destro: no bids from Tottenham #THFC, just Wolfsburg and AC Milan now in talks with his agent. navodno preferira Milan,nama bi to išlo u korist,ne verujem da Volsburg zbog FFP može da pljune tolko para u januarumoguće da se zato i provlače te priče da Volsburg forsira pozajmicu sa obaveznim otkupom na leto Prijavi
27. januar 2015.11 god. comment_200093 Kad nas bude derao wolfsburg u LP na jednoj strani Sirle a na drugoj KDB Prijavi
27. januar 2015.11 god. comment_200099 Fabrizio Romano ✔ @FabrizioRomano Follow Mattia Destro: no bids from Tottenham #THFC, just Wolfsburg and AC Milan now in talks with his agent. navodno preferira Milan,nama bi to išlo u korist,ne verujem da Volsburg zbog FFP može da pljune tolko para u januarumoguće da se zato i provlače te priče da Volsburg forsira pozajmicu sa obaveznim otkupom na leto Kakav Milan ti nisu kupili igraca nepamtim, samo pozajmnice i igrace kojima je istekao ugovor. Prijavi
27. januar 2015.11 god. comment_200102 Žao mi je švabe jer mi je drag igrač, ali neke partije (na žalost većina) koje je znao pružiti su skandalozne, da se zapitaš što ovaj trećeligaški igrač radi u Chelseaju. I sve to nakon odličnog SP-a. Žao mi ga je, ali sam je kriv, nije ga nitko tjerao da igra tako katastrofalno. Prijavi
27. januar 2015.11 god. comment_200103 Neko nekog jebe :D Wolfsburg have denied any interest in Chelsea winger Andre Schurrle, despite repeated links with a potential January bid. The Germany international has fallen out of favour at Stamford Bridge and has yet to complete 90 minutes in the Premier League in 2014-15. Subsequent reports have suggested that Wolfsburg could look to sign Schurrle, with Felix Magath urging the Bundesliga club to acquire his signature, but sporting executive Klaus Allofs has flatly rejected claims that a bid is in the pipeline. "A very clear no,†he told Bild when quizzed about Wolfsburg’s reported interest. "There's nothing to [the speculation]. Even if we were interested, we'd certainly not be alone." Prijavi
27. januar 2015.11 god. comment_200105 nemoj se tolko obazirati na to čim sky sport javlja iz minuta u minut tu se nešto opasno kuva a oni ne izbacuju bilo šta Prijavi
27. januar 2015.11 god. comment_200114 Bas, sky sports ne grijesi nikad, mamu im jebem, samo hoce da spuste cijenu, jer znaju da mou ne voli da ceka mnogo, a ima jos nekoliko dana do kraja prelaznog roka. Ne smije cekati Mou zadnji dan nikako, jer ce biti tesko Cuardada dovesti, uraditi mediciniski, i ugovor. Prijavi
29. januar 2015.11 god. comment_200497 http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2930958/Chelsea-agreed-sell-Andre-Schurrle-fund-swoop-Juan-Cuadrado-Fiorentina-star-face-Manchester-City.html Chelsea agree Andre Schurrle sale to fund Juan Cuadrado transfer... and Colombia star could face Manchester City to je to gotovo je :W :W :W ranit ću se ako stvarno izvučemo tolko para za plavookog mikija Fabrizio Romano ✔ @FabrizioRomano Follow Mattia Destro: no bids from Tottenham #THFC, just Wolfsburg and AC Milan now in talks with his agent. navodno preferira Milan,nama bi to išlo u korist,ne verujem da Volsburg zbog FFP može da pljune tolko para u januarumoguće da se zato i provlače te priče da Volsburg forsira pozajmicu sa obaveznim otkupom na leto Roma striker Mattia Destro has agreed to join AC Milan on loan, according to Sky sources. The 23-year-old has been linked with Chelsea and Spurs but now looks set to move to the San Siro. evo ono što sam postao pre par dana(u vezi sa švabom,da sam se nadao da neće preći u Volsburg) Prijavi
29. januar 2015.11 god. comment_200514 Nije mi jasno zašto smo prodali jednog Arijevca, da bi doveli još jednog Indijanca iz Južne Amerike koji će biti bezmozgović u stilu Ramiresa, Oscara ili Williana. Prijavi
29. januar 2015.11 god. comment_200523 Prije da je Arijevac pokupio parazita iz Ramiresove glave. Prijavi
29. januar 2015.11 god. comment_200527 With Chelsea now just 1/7 to sign Juan Cuadrado, Andre Schurrle is out to 4/1 to still be a Chelsea player come the close of the January transfer window. Dortmund are currently odds-favourites to secure his services at 10/11 with Wolfsburg 5/4 and Tottenham 25/1. Eto, navodno Dortmund najbliži njegovom dovođenju... Mogao bi im se dati za manje pare uz klauzulu za pravo prvootkupa Reusa na ljeto. To bi bilo perfektno. Prijavi
29. januar 2015.11 god. comment_200545 Uh to bi bilo ekstra, Willian na klupi, tj on i Oscar se menjaju, desno se menjaju Reus i Cuadrado i taman,ali nista od toga. :D Prijavi
29. januar 2015.11 god. comment_200556 Švabo kmeči i moli da Chelsea spustio cijenu da bi mogao otići kme kmeeeeee Andre Schurrle has asked Chelsea to lower their asking price for him as he attempts to clinch a move back to Germany before the transfer window shuts. Chelsea have everything in place to sign Fiorentina’s Juan Cuadrado as a replacement for Schurrle, but have so far been holding out for more than £25million for the German World Cup winner. Wolfsburg officials travelled to London last week to hold talks over Schurrle, while Borussia Dortmund have shown a strong interest in the forward. But neither club are yet to meet Chelsea’s asking price. It is understood that Schurrle’s father Joachim and the player’s agent have now made a new attempt to convince Chelsea to drop their valuation or consider a loan with a view to a permanent move. Prijavi
29. januar 2015.11 god. comment_200560 Kažu iz Wolfsburga da oni nemaju veze sa Švabom. Dakle, vjerovatno Dortmund. Wolfsburg sporting director Klaus Allofs has been speaking about reports linking the club with a move for Chelsea’s Andre Schurrle. Speaking to Sky Deutschland, Allofs said: “There is no case with Schurrle. I really want to leave aside the name ‘Schurrle.’ We have already clearly stated that we are happy with our team. We were second in the first half of the season and we have many arguments as to why we should not change too much. “And until now, we were not active in the transfer period but then this is a phenomenon with the last couple days of the transfer period – sometimes a possibility arises that you did not consider at the beginning. That is a general assessment but that is not a statement regarding Andre Schurrle." Prijavi
29. januar 2015.11 god. comment_200617 Hvala sto si bio. Bilo je dobrih trenutaka, bilo je losih, ali sta je tu je. Nadam se da ce poster Drogbe odahnuti malo, sada kada je svaba otisao. Srecno. Prijavi
29. januar 2015.11 god. comment_200619 Ako je istina da si nas napustio onda ti želim svu sreću u daljnjoj karijeri i da se naigraš i nazabijaš u Bundesligi kad već ovdje nisi mogao. Sretno švabo! :D Prijavi
29. januar 2015.11 god. comment_200628 BILD Exclusive!: VfL Wolfsburg signs Schuerrle from Chelsea FC for 30 million Euro.Contract until 2019! #CFC Srecno. :-h Prijavi
29. januar 2015.11 god. comment_200635 ma ovi na sky sports javljaju da je cena oko 25 miliona funti,sad ne znam kolko je to u evrima kako god to je otprilike onoliko kolko treba da damo za Kvadrada (ako se tako čita) pošto se za njega ne isplaćuje klauzula nego se šalje Salah na pozajmicu plus novac Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.