Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Marko Marin (2012-2016, 16 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 639
  • Pregledi 48,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

[quote name='Spaha' timestamp='1356098722' post='95934']
Rodjo moj :D
[/quote] Rođo tvoj je kriv što Marin nemože odigrat 90 min, momak se još nije oporavio od ove 'pleske' :D
[img]http://24.media.tumblr.com/5e03397f3172744d384e303dc69bd3c9/tumblr_mfmj7oQbXU1rjvd9wo1_500.jpg[/img]
Cestitke i od Marina .
[quote name='ADiS' timestamp='1356044680' post='95853']
Samo, zapamtio je Marin ko najbolje šamara...

[media]http://www.youtube.com/watch?v=uyeYeWZi7TA[/media]
[/quote]
e jes naso koga ce skršit i udarit .. sto nije ovo Švajniju uradio ccc
Čitam kako se QPR zanima za njegove usluge. To je, po mom mišljenju, jedan od najgovnarskijih klubova u Premiershipu i nipošto ne bih volio vidjeti našeg igrača tamo. Eto, ni Bozzy mi nije bio pretjerano drag, pa nisam bio sretan kad je otišao k tim šugavcima.

Sezona je duga, uzmimo u obzir eventualne ozljede, a onda i umor naših kreativaca; sjetimo se samo kakav je Mata bio u završnici prošle sezone kada ga nitko nije imao odmijeniti. Stoga smatram da Marin jednostavno MORA ostati u Chelseaju, a evo Benitez mu je već počeo davati, kakve takve, šanse i minute na terenu. S vremenom će te minute rasti i vjerujem da Markova posudba ni njemu ni klubu nije potrebna, a pogotovo ne ona u šugavi QPR.
nema sanse da ode u QPR,to je klub koji nam je najvise stete ucinio radije nek ga prodaju nego da ode tamo,mislim da on nece ici na posudbu na njega se racuna ali ga je zeznula ona povreda na pocetku sezone a na pripremama se pokazao kakav je igrac.
Pise se da mi mogao ici u QPR . Ja da se nesto pitam ( a ne pitam naravno :P ) , ne bih ga pustio . Momak u Chelsea nije dobio pravu sansu , ne znam da li je sve ukupno odigrao 180 minuta (ne racunam predsezonu) . Sezona je duga naci ce se mjesta za njega , samo da on izbjegne povrede .
Nema ljudi od toga ništa,il će da igra il će da ga prodaju,on ima 23 godine,nema tu neke filozofije. Problem je u tome što on nije došo na preporuku RDM,sad pa Benitez trenira Čelzi,pozajmica nije rešenje.

Ono što je sigurno je to da podršku navijača ne izostaje!!! Iako ima onih koji smatraju da nema kvaliteta za Čelzi a to je rekao bih zbog toga zato što nije plaćen 30 miliona a ne zbog igračkih sposobnosti.
https://www.youtube.com/watch?v=ZflJfuzMsnU

Mlad je i treba biti strpljiv s njim. Placen je premalo za ono sto je pokazivao u Njemackoj a nadam se da nakon ove povrede ce stvari krenuti na bolje...
Mislim da nece otici na posudbu jer je nama potreban...
Mislim da si odličan talent, ali sudbina ti je nije da budeš među najvećim. Jednostavno te ozljede prate i možda je greška što si došao u CFC. Naravno ne govorim ovo zbog Chelseaja, nego zbog tebe. Želim ti da se vratiš u Bundesligu i da dalje napreduješ u karijeri jer CFC je očito bio pogrešan potez. SRETNO MAJSTORE!
Barem smo neke odgovore dobili u slučaju: " Zašto Marko Marin ne igra i hoće li napustiti Chelsea? "

[i]"I'm starting to get over my injury problems, and feel ready to play. Rafa, the new coach, has told me he wants to "build me" carefully and use caution so that I don't experience a setback."[/i]

[i]"I have had no calls. A return to the Bundesliga is currently not an issue."[/i]
Večeras je pokazao zašto dosad nije igrao i zašto ste svi vi džaba svršavali na njega. I nemojte sad krenut s pričama da nije odavno igrao bla bla...
Partija Marka Marina koju ćemo pamtiti.... koju nećemo ni po čemu pamtiti.

Ili ipak hoćemo? :D [img]http://cadfael.tv/image/src/1357164724648.gif[/img]
[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1357167729' post='98815']
A inace svi su nam igrali perfektno Luiz koji je gađao golubove Moses koji promaši prazan gol i Torres za koga ja još nisam siguran da je igrao
[/quote]

Ovdje je riječ o Marinu. Posjeti njihove teme i nećeš naći ništa bolje komentare.

Samo opomena za offtopic.
[quote name='VahaCFC' timestamp='1357168095' post='98821']
Pa da,vi na osnovu jedne utakmice tvrdite da Marin nije za Chelsea.
[/quote]

Ne vidim ja da je neko rekao da nije za Chelsea. Ali ako ti trener da sansu da se dokazes protiv zadnjeg na tabeli onda se i dokazi a ne da ovako odigras...
Nakon ove utakmice ja kazem da je za klupe i da ga vise ne treba ubacivati iz pocetka dok ne stekne neki kontinuitet da se na njega moze osloniti i nesto ocekivati...

http://www.bhsupersport.com/nogomet-arhiv/5288-pogledajte-za-koga-chelsea-nudi-marka-marina.html

Uređeno , autor izmjene: ADiS

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.