Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Marko Marin (2012-2016, 16 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 639
  • Pregledi 48,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Nije mu dosta sto je igracki propo ko zeton nego se jos susrece sa ovim medjedom. Pogledajte razliku izmedju njih dvoice ko braca Driscoll, samo sto Denny nije ovako ruzan ko Mile.

[attachment=138:mm.jpg]

• Autor

Nemojte na Dodika to je najveći car :)

Uvijek sam se divio čovjeku kako uspijeva pričati a da gotovo ni ne otvori usta. Fascinantno. Mile Laktašenko Supermen.

bolje da su ga prodali i uzeli sta bilo ovako posudba i posle nje ce otica za dzabe,on je dobro odigrao sam pripreme i nista vise.

Ugovor mu važi do 2017. tako da ako se pokaže na posudbi, a u timu ne bude mesta, moći ćemo da ga prodamo za bolju lovu. :D

Nije mi jasno zašto je ovaj igrač uopće doveden. Ne vjerujem da će ikad imati neku ulogu u Chelseaju, a pogotovo ne dok je Mourinho ovdje.

Marin u Sevilli, Marko dao preduslov da bi došao na posudbu a preduslov je da Spaha ode iz Seville.

https://www.youtube.com/watch?v=uyeYeWZi7TA

Faul i nije, nije ni bitan on. Nego onaj "samar". Jest da se mi bosanci za ovo zezamo samo. Nesto mu je Marin seruckao a Spaha mu pokazao kako ocevi svoju djecu vaspituju u bih :D

Ja mislim da ce se ponoviti "slucaj Lukaku" sada ce Marin eksplodirati u Sevilli a mi cemo tamo negdje u februaru jebati mater upravi sto ga je pustila na posudbu.Al realno covjek nije ni imao sansu da se dokaze kod nas a na to je uticalo mnogo faktora:

1.nedostatak minutaze.

2.smjena trenera(RDM-Benitez)

3.povrede.

4.konkurencija.

On je stigao u Chelsea nekako "tiho" i bez novinarskih spekulacija(priznat ce te cudno za Chelsea) i ja mislim da ce on isto tako tiho i napustiti Chelsea.

U svakom slucaju zelim mu puno srece...

Nece on nikad biti kvalitet za Chelsea. Mozda explodira u Sevili al kad dodje ovamo bit ce ista situacija. Uvjeren sam nekako. Pratio sam ga kad je stigao u werder.

Marin                                  Rakitic                             Stevanovic

igraci s nasih prostora jos da je ostao Spahic i onaj njegov samar Marinu bilo bi ih sjajno gledati u istom timu,sto se tice Marina i njegove posudbe vjerujem da ce igrati ali da on kod nas u klubu nema sanse da uspije jer mu je konkurencija velika i svi igraci su bolji od njega.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.