13. mart 2013.13 god. comment_111901 Srecan rodjendan Mare :D I kao odgovor Cae-u: Najjeftiniji igrac od te cetvorice(Draxler) je duplo skuplji od Marina. Od Nemaca je jedino Holtby mogao doci, u okviru te cifre( i to jer je bio u poslednjoj godini ugovora), a da nesto vredi. Prijavi
13. mart 2013.13 god. comment_111960 Sretan rođendan Marine, nadam se da ćeš napraviti jednu vrhunsku karijeru Prijavi
13. mart 2013.13 god. comment_111968 Ajde I od mene srecan rodzendan I sve najbolje u Chelsea.Budi dobar I dobices tortu :) Sent from my HTC EVO 3D X515m using Tapatalk 2 Prijavi
15. mart 2013.13 god. comment_112288 ne znam zbog cega onaj jevrej dobiva vise prilika od marina Sent from my Brain using Tapatalk Prijavi
30. mart 2013.13 god. comment_114760 Nije za Engleske i to je to. Velika greška gdina Emenala. Prijavi
31. mart 2013.13 god. comment_114860 Većina il ne može il ne želi da shvati, da momak do sada u ligi je sveukupno odigrao možda jednu cijelu tekmu. Dakle minutaža, ama baš nikakva i onda kada ga stavi nakon nekoliko mjeseci, ovdje se očekuje neki bum. Nema tog igrača koji bi s minutažom koju Marin ima, uspio nešto uraditi. Ovaj ima još i gol i asist, što je majke mi odlično, na osnovu toga koliko je igrao. To što govorite da ne zna, je niđi veze. Na pripremama je pokazao da je odličan (istina sebičan, ali odličan), najbolji nam igrač bio u Americi. E pa takav nebi bio, da je stvarno taraba, kakvim ga predstavljate. Ovdi samo daj da pljujemo, slabo ko na nešto konta.. Tačno mi se počeo gaditi ovaj forum.. Prijavi
31. mart 2013.13 god. comment_114867 Većina il ne može il ne želi da shvati, da momak do sada u ligi je sveukupno odigrao možda jednu cijelu tekmu. Dakle minutaža, ama baš nikakva i onda kada ga stavi nakon nekoliko mjeseci, ovdje se očekuje neki bum. Nema tog igrača koji bi s minutažom koju Marin ima, uspio nešto uraditi. Ovaj ima još i gol i asist, što je majke mi odlično, na osnovu toga koliko je igrao. To što govorite da ne zna, je niđi veze. Na pripremama je pokazao da je odličan (istina sebičan, ali odličan), najbolji nam igrač bio u Americi. E pa takav nebi bio, da je stvarno taraba, kakvim ga predstavljate. Stani sekundu, 2 tjedna je imao odmora , znaci drko je kurac 14 dana .. i trener mu da sansu protiv slabijeg kluba i on ne pokaze nista . Sta to treba znacit ? Ja ne kazem da je on preloš, ali jednostavno nije klasa za Chelsea, posebno kad vratimo momke sa posudbi, prvenstveno De Bruynea , Marin nece imat sta trazit u klubu . Ne kazem da treba ici , ja bi svim srcem volio da momak pocne igrati kao u Werderu .. bit ce tu jos dosta price oko njega . Prijavi
31. mart 2013.13 god. comment_114877 Šta će bgt postići na treninzima?? Pa da nije odmarao Matu i Hazarda, ovaj možda ni na klupi nebi bio, (bez obzira na njegove treninge). Utakmice su važne, par utakmica zaredom, da bi se nešto pokazalo. Pa jbt pratiš li ti fudbal ili ne.. Evo ti primjer Essiena, prije povreda i dugih pauza je bio mašina. Jedan od najboljih igrača... Kakav je bio nakon tih povreda tj. kakav je dan danas?? On se oporavi, noge su uredu (čim može igrati), ali ne igranje po par mjeseci ga je izjebalo, izbacilo iz ritma u koji se nikad više nije vratio. Evo ti i Kaka kao primjer, ne treba govoriti kakav je igrač bio. Pogledaj ga sada, nakon što ne igra redovno, iako on ima odličnu minutažu u odnosu na Marina i sveukupno daleko bolji igrač je bio.. Ali kada nema utakmica, piši propalo.. I mali milion je takvih primjera, da ne nabrajam dalje. Jednostavno, nije to do Marina već do RDM-a i Beniteza koji su ga vodili ove sezone. Prijavi
31. mart 2013.13 god. comment_114878 Uredu da nije igrao previse ali covjece on ne moze da sastavi dva pasa,da predibla igraca,da ubaci jebenu loptu u 16-erac.. Mozda on i proigra nakon par utakmica koje odigra zaredom ali sam ja veoma skeptican. Prijavi
31. mart 2013.13 god. Autor comment_114886 Momak da gol Wiganu u par minuta igre i onda dođe FSW pa mu sljedeću tekmu ne da ni minute. Ma jebo te to. Prijavi
31. mart 2013.13 god. comment_114887 Uredu da nije igrao previse ali covjece on ne moze da sastavi dva pasa,da predibla igraca,da ubaci jebenu loptu u 16-erac.. Mozda on i proigra nakon par utakmica koje odigra zaredom ali sam ja veoma skeptican. Kada bi on dobio šansu kako Bog zapovjeda, nebi trebao biti skeptičan. Ali problem je što on haman do kraja sezone neće dobiti povjerenje trenera, a onda vrlo moguće da će ga prodati.. @vaha, eto lagano uđeš na youtube i ima nekoliko klipova njegovih tekmi na predsezonskoj turneji (ako ga se već ne sjećaš iz tih tekmi), pogledaj šta je frajer radio i onda ne možeš reći da ne zna predriblati igrača i slično. Meni on lično nije ni malo simpatičan (nebitno iz kojih razloga), ali je sasvim sigurno dobar igrač. Šteta što nisu s njim postupili kako treba, mogao se dobiti vrlo dobar, ma odličan igrač, a za "male" pare. Prijavi
31. mart 2013.13 god. comment_114899 @How yes no isto tako mogu naci klip o vremenu Torresa iz Liverpoola.Al' nije to to. Past tense,jarane. Prijavi
1. april 2013.13 god. comment_114924 haha pa zar jos uvijek mislite da ce biti nesto od Marina :-j od prvog trenutka, tog 28.aprila kad se je culo da je potpisao i kad se citava Njemacka smijala i sprdala da je to zakasnula sala od 1. aprila, od tog prvog trenutka se je moglo znati da Marin nece uspjeti u Chelsea i da nije kalibar za Chelsea! taj transfer je realiziran samo zahvaljujuci Abramovicevoj jevrejskoj konekciji menaderske agencije koja zastupa Marina . kao sto je i Benayoun doso u Chelsea, jevrejska posla Prijavi
1. april 2013.13 god. comment_114978 Da nije sklon povredama bio bi igračina. Naglasak na „da nijeâ€. Nažalost Prijavi
1. april 2013.13 god. comment_115044 Ne znam sta su planovi uprave u vezi ovog igraca. Da je nesto pokazao, nije! Da je igrao dovoljan broj utakmica, nije! Ocekivao sam nesto od njega, da ce barem u nekim utakmicama moci biti dostojna zamjena za Hazarda. Ali ne, covjek je totalni promasaj. Stvarno ne znam sta ce biti s njim, niti sam siguran sta bih ja uradio s njim.. Prijavi
4. april 2013.13 god. comment_115429 Dobio par minutica i u tih par odigrao gore nego Benayoun za 85 minuta... Ne zna se koji je veci olos. Prijavi
4. april 2013.13 god. comment_115431 Treba decka u rezerve staviti i prodati prvom prilikom... Prijavi
4. april 2013.13 god. comment_115442 Sta je sa njim ne znam. Jako lose igra. Kako je igro na pripremama u americi ja mislio da ce biti jedan od boljih igraca u timu, a ono nista. Prijavi
4. april 2013.13 god. comment_115452 Sad sam razmišljao i utvrdio sam da je Marin bolji igrač od Hazarda, iako su oba svetska klasa. Još jedna mudra izreka na forumu koju treba uokviriti da svi vide. Prijavi
4. april 2013.13 god. comment_115473 Vidjelo se da želi nešto napravit, da se trudi, ali ne ide ga, mislim da ga je najpametnije prodat, ionako ima dosta igrača na toj poziciji Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.