Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Marko Marin (2012-2016, 16 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 639
  • Pregledi 48,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Ma trebamo samo biti strpljivi sa njim, pa nisu oni njega bezveze dovodili, isto tako nebi doveli jos toliko igraca u vezni red poslije njega da su racunali da ce odma zaigrati, znali su da je igrac sklon povredama ja mislim da samo hoce da budu sigurni da su povrede iza njega jer ako ga rano "bace u vatru" mogla bi se opet povrijediti ceka Robbie pravo vrijeme, realno zadnjih par utakmica su sve isle nekim tokom koji je malo ko planirao i nije mu mogao dati sansu iz vise razloga, njemu trebaju sada neke lakse tekme gdje vodimo 2 razlike pa da igra lagano a ne kada jurimo rezultat i kada se igra "na noz"
Bice on dobar samo se moramo malo strpiti.
[quote name='how yes no' timestamp='1351767975' post='86362']
Mada, smijem se okladit da će dobiti nešto minuta protiv Swanseaja..
[/quote]

Ajmo se kladit :P
[quote name='Kalouda' timestamp='1351793524' post='86473']
Ajmo se kladit :P
[/quote]

Hajd :P

A ovaj, metere mi vi ko djeca s tom pričom kako će biti prodat na kraju sezone :D pa još neko gore reče u Januaru, svašta..

Momak je bio povrijeđen 2-3 mjeseca i vi njega očekujete da igra sad normalno. Ne ide to tako jbt, nek dođe frajer do sebe, kao što neko reče gore, u lakšim tekmama pa tek onda ozbiljnije nešto.

U Bremenu su njega forsirali odmah poslije povreda, pa su ga i tako izjebali. Ne treba žuriti, naročito sad kad i nije toliko potreban, nek lagano ulazi u formu (prilika će dobiti sigurno), i onda kad krene ludilo u Decembru i Januaru, onda će nam trebati.
Žao mi je što sinoć nije zaigrao, ali i bolje kada uzmemo u kakva je utakmica bila a on se tek oporavio
  • 2 sedmice kasnije...
Ja mislim da je ovdje nesto vise posrijedi,ako danas ne bude vidio terena ja cu biti ubjedjen da je tu prisutno nesto vise od same ozljede....

[url="http://www.weaintgotnohistory.com/2012/11/11/3629194/chelsea-fc-transfer-rumours-marko-marin?"]http://www.weaintgotnohistory.com/2012/11/11/3629194/chelsea-fc-transfer-rumours-marko-marin?[/url]
Bas smo mi doveli Marina?
[quote name='diablo_bih' timestamp='1352747648' post='88502']
Kada pocinje tekma?
[/quote]

Čini se je počela u 20:00h, al nema na ChelseaTV-u izgleda ( kao i obično ) pa evo ni ja ne znam di bi je pogledao.

Update: Izgleda da ništa od prijenosa. Jbga ;)
  • Autor
Očito je da se smak svijeta bliži. Prvo Obi zabija gol prošle srijede (da je priznat onda bismo stvarno rekli da je apokalipsa tu), a danas Marko Marin daje gol glavom.
Ivanović said: [i]"Marko is a great player and he can give us something new, something really good."

"He just needs a bit of time and when he gets the chance, I think you will see he can be a very good player for Chelsea."

"It’s nice to have a team-mate who speaks the same language and he is a great person as well. We are enjoying having him here."[/i]

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.