Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Marko Marin (2012-2016, 16 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 639
  • Pregledi 48,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

i kad dobije priliku nezna da je iskoristi,neide mu nikako,na pripremama se pokaszao ali kad treba da pruzi neku partiju nema ga nevidi se,sumnjam da ce dugo biti u klubu,bolji igraci su na posudbama.

• 3 sedmice kasnije...

ja nznm šta taj emenalo uopće radi. po meni nema blage veze. mislim da se uopće i ne dogovara sa trenerima oko taktike, načina igranja nego samo tako dovede igrača da se ima. 

Hahaha , pa sta se dogadja sa ovim momkom ? gdje je ? ozlijeđen ? nije cak ni u zamjeni zadnjih 10 utakmica.

Neznam,lakše bih iskopao informacije o tome kakvo je stanje u Severnoj Koreji nego šta se dešava sa njim

Ne bih ga prodao nikako,samo bi izgubili uložen novac,dao bi ga na pozajmicu ...pa onda video šta dalje

skoro je pa izvesno da na leto ako stiže još jedno krilo tako da za njega budućnosti nema,barem kad je čelzi u pitanju

• 3 sedmice kasnije...

Ma ovog momka treba otpisati. Velika greška.

Kao da se lukaku naigrao kada je došao, a on je plaćen 2.5 puta više.

Slijedeće sezone na posudbu i ako pokaže da zna (kao što lukaku sada pokazuje) vratiti ga nazad, ako ne prodati ga.

baš me interesiralo, pa sam išao pročitati komentare sa par uvodnih stranica i ovih par zadnjih..

kao što sam i očekivao razlika je nevjerojatna..

samo ću reći, tipični balkanci..

marine keep going

vozdra

Sta ocekujete za Marina kad nikad nije usao u igri?Eto ti greske uprave.Doveli su ga njega a nije bio potreban.Ova sezona potreban je bio da donesu neki napadac.A sta se tice Marina da ide u drug klub uspece 100%.

• 2 sedmice kasnije...

Sta ocekujete za Marina kad nikad nije usao u igri?Eto ti greske uprave.Doveli su ga njega a nije bio potreban.Ova sezona potreban je bio da donesu neki napadac.A sta se tice Marina da ide u drug klub uspece 100%.

Doveli su njemačkog igrača, ali pogrešnog. Prošlo ljeto očekivali smo Reusa, Goetzea, Schurrlea, a dobili Marina - čovjeka koji više i nije član reprezentacije. Doveli smo ga za male pare (6 mil eura), ali i to je jako jako mnogo novca, kad se vidi koliko je korišten. Real u jednom nije pogriješio: što je keširao 95 mil eura za Ronalda, jer svaki im se cent isplatio. Zato sam ja i za skuplje transfere, a ne za ove do 10 mil eura, ako ti se neće isplatiti. Nismo mi Dortmund, da smo sposobni u tome. Evo jedna zanimljiva slika:

942612_468966753187034_443679940_n.jpg

kako nam nije trebao, moga je svaki put umjesto benayuna on igart (mislim da su slične pozicije)

što se s njim događa neznam ali mislim da ga nikako ne treba prodat, iduće sezone ili mu dat više šanse ili na posudbu...

• 3 sedmice kasnije...

"Bane mi je mnogo pomogao da se priviknem na novi način života i večno ću mu biti zahvalan. Lakše je kada imate nekoga pored sebe, a osim Baneta najviše se družim sa saigračima Edenom Azarom i Huanom Matom. Nemam mnogo slobodnog vremena da bih mogao da se viđam sa ostalim igračima sa ovih prostora koji nastupaju u Premijer ligi" Marin.

"Nemam mnogo slobodnog vremena da bih mogao da se viđam sa ostalim igračima sa ovih prostora koji nastupaju u Premijer ligi" Marin.

Pa šta radi kad nema vremena? :hljeb:

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.