Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Marko Marin (2012-2016, 16 nastupa)

Istaknuti odgovori

Ako nastavi gdje je stao prije povrede(turneja po Americi)moze imati mjesto u prvoj postavi.U utakmicama protiv QPR i Stokea ako se ne povrijedi(jer su to pravi mesari)nece se vise povrijediti do kraja sezone.
  • Odgovori 639
  • Pregledi 48,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Mene samo interesuje kakva je to silina od povrede bila kad on gotovo mjesec dana ne izlazi na teren.....znam za tu utakmicu za mladi tim ali mislim prica je bila da je neka laksa povreda u pitanju i o davnih dana se oporavljao...... :-/
da to je jako velik njegov problem, satraše ga ozljede, misli da nikad neće napravit karijeru kakvu je mogao (temeljenu na njegovom talentu)
al došao je za relativn male pare pa se može reć da je dobra akvizicija, dobar igrač od Kloua definitivno lošiji nemože bit, igrač koji je kadar rješit tekmu, samo je pitanje koliko če tekmi moć odigrat za Chelsea.
[quote name='Vinko' timestamp='1348067614' post='79061']
da to je jako velik njegov problem, satraše ga ozljede, misli da nikad neće napravit karijeru kakvu je mogao (temeljenu na njegovom talentu)
al došao je za relativn male pare pa se može reć da je dobra akvizicija, dobar igrač od Kloua definitivno lošiji nemože bit, igrač koji je kadar rješit tekmu, samo je pitanje koliko če tekmi moć odigrat za Chelsea.
[/quote]

E jebo ti ovakvog igrača! Bolje je dati 20 milijuna pa dovesti igrača koji će igrati i koji nije sklon ozljedama, nego 7 milijuna (koliko smo njega platili) i imati igrača koji će igrati skoro nikako. Bačenih 7 milijuna u vodu. Mjesec dana ga nema, taman ko da je nogu slomio. Prolaze kola i kola, evo već peto u šampionatu. A njega i dalje ni na vidiku. Ja to ne mogu nazvati pojačanjem.
[quote name='Caeruleus' timestamp='1348094608' post='79257']
E jebo ti ovakvog igrača! Bolje je dati 20 milijuna pa dovesti igrača koji će igrati i koji nije sklon ozljedama, nego 7 milijuna (koliko smo njega platili) i imati igrača koji će igrati skoro nikako. Bačenih 7 milijuna u vodu. Mjesec dana ga nema, taman ko da je nogu slomio. Prolaze kola i kola, evo već peto u šampionatu. A njega i dalje ni na vidiku. Ja to ne mogu nazvati pojačanjem.
[/quote]

kako ni na vidiku ? što ga nisi vidio danas kako kroz tunel ide na tribine ? :P
a istina al štaš, neću bit neki pa ga kritizirat prije nego je kročio na teren, možda ga zaobiđu ozljede (teško jer takvi se ozljede i kad krivo trepnu ali nikad se nezna)
[quote name='DROGBA750' timestamp='1347994571' post='78913']Mene samo interesuje kakva je to silina od povrede bila kad on gotovo mjesec dana ne izlazi na teren.....znam za tu utakmicu za mladi tim ali mislim prica je bila da je neka laksa povreda u pitanju i o davnih dana se oporavljao...... :-/[/quote]
pa kad ti moses ne igra kako ce tek ovaj a bio je fino.krenuo na pripremama

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
Po meni je Marko kompletniji igrac od Mosesa, brži dosta okretniji, opasniji sto ce tice kontri, a i sa krila je dosta opasniji, lagan... Mislim da ce Marko pokazati svoj kvalitet, ako treba ne mora na teren jos 2-3 kola, al nakon tog kad izadje pokidat ce sve i pokazat ce ko je i sta je.
[quote name='Mirza_DzoLe' timestamp='1348240809' post='79504']
Po meni je Marko kompletniji igrac od Mosesa, brži dosta okretniji, opasniji sto ce tice kontri, a i sa krila je dosta opasniji, lagan... Mislim da ce Marko pokazati svoj kvalitet, ako treba ne mora na teren jos 2-3 kola, al nakon tog kad izadje pokidat ce sve i pokazat ce ko je i sta je.
[/quote]
Mozda to sve stoji , ali kod Marina su staklene noge . Protivnicki igrac ga ni ne pogleda on se vec povrijedio dok Moses nije takav , na njega startuju stalno ( u Premiershipu ) i koliko ja znam nije imao neku ozbiljniju povredu . Da ne govorim kolika je razlika Premiership i Bundesliga ;)
[/quote]

Joj što bi volio, a mislim da bi i ti, da izađe Marko na teren i dokaže da vredi tih 7 miliona i začepi ti usta :P
[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1348261088' post='79559']
Nego znate li da li će biti spreman za sutra...
[/quote]

Chelsea also added the obligatory Marko Marin meanwhile, is not yet ready for first team selection' line, but the good news is that Oscar is available after that nasty-looking stamp on his ankle during the .....
[/quote]

Kakve smo igracine imali (Malouda i Kalou) Marin povrijedjen ti isto dodje.. A kad se vrati pokazace umijece... Do tada imamo dobrih igraca da rotiramo ekipu...
Danas ga nije bilo ni na klupi. Zna neko tačan razlog ? Ne vjerujem da se ponovo ozlijedio nego da jednostavno nije bilo mjesta među 18 igrača pošto se tek nedavno oporavio od ozljede.
[quote name='Rikky Luiz' timestamp='1348935958' post='80922']
Danas ga nije bilo ni na klupi. Zna neko tačan razlog ? Ne vjerujem da se ponovo ozlijedio nego da jednostavno nije bilo mjesta među 18 igrača pošto se tek nedavno oporavio od ozljede.
[/quote]

Ne želi se riskirati s njim najvjerojatnije. Bolje sačekat malo više pa bit siguran da neće obnovit istu ozljedu.
Zna li itko je li se on ovako konstantno ozlijeđivao i u svojim bivšim klubovima ili je to samo slučaj sad u Chelseaju?

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.