Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Marko Marin (2012-2016, 16 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 639
  • Pregledi 48,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Ja znam sta sam vidio, a vidio sam da se zalagao vise od 50% igraca koji su poceli utakmicu .
Jednostavno, vi ste navikli da cim nesto nevalja ili pođe po zlu , nađete krivca i odma mu pronalazite novi klub !
Pa blatite Torresa retarda mrtvog , 2 ipo godine je tu a ni sad nezna jeli pošo ili došo !
Već od 2-og minuta jučerašnje utakmice, kada je izvršio nevjerovatan pritisak na zadnju liniju protivnika, vidilo se da je momak željan igre.
Ali, nažalost već u 4. minuti je izgorio u toj želji kada je napravio onaj krvnički start.

Negdje do 20-te minute se 'tražio' po terenu, ali je onda bio baš zapažen. Učestvovao je u svim našim ozbiljnijim akcijama. Također i u drugom poluvremenu kada je izmahao one po lijevoj strani i kada je Moses bio prekratak sve do onog bespotrebnog povlačenja na sredini terenu.

Sve u svemu, mislim da nije pružio toliko lošu partiju, čak štaviše dok je igrao smatram da je bio jedan od naših najboljih pojedinaca na terenu, gori od Mosesa nije mogao biti da ga jebeš .
[quote name='VahaCFC' timestamp='1357168095' post='98821']
Pa da,vi na osnovu jedne utakmice tvrdite da Marin nije za Chelsea.
[/quote]
Doduše ostatak foruma je na osnovu par pripremnih utakmica zaključio da je on kvaliteta za prvi tim i prizivali su ga non-stop. On je doveden kao pričuva i tu dužnost će izgleda i nadalje ispunjavati.
Razočaran debijem? Trebo bi biti sretan jer nije pocrvenio. :P

Inače osim onog divljačkog starta, imao je dobru partiju, trudio se, predriblao igrača i namjestio Mosesu na prazan gol, a ovaj loptu promašio.
Odličan danas na lijevoj strani. Kad god je imao loptu, opasan je bio po protivnika. Sviđa mi se što je veoma direktan, samo gleda da probije igrača.
SOLIDAN!!! odigrace jos koju utakmicu pa ce se opet povrijedit onda opet nece igrat 2-3 mjeseca i to je to prokletstvo Marka Marina!
Za ono vremena sto je odigrao, bio je stvarno dobar .. tocni kratki pasovi sve iz prve , 2-3 prodora po strani .. pokazao je vise za 15ak min jucer, nego protiv QPR-a cijelu utakmicu ..
  • 3 sedmice kasnije...
[b]Chelsea[/b] winger [url="http://www1.skysports.com/football/news/11668/8429048/Chelsea-s-Marko-Marin-is-the-subject-of-loan-interest-says-his-agent"][b]Marko Marin[/b][/url] intends to discuss his future at Stamford Bridge amid interest from clubs wanting to take him on loan, according to his agent. Russian giants [b]CSKA Moscow[/b] are reportedly interested in signing him, while [b]QPR[/b] and [b]Fulham[/b] have also been linked.
Ovoga nakon kup utakmice više ne želim gledat u našem dresu jer je sramotno kako malo trči i ne trudi se... Neka odjebe šta prije
nikad on nece biti kalibar ili ozbiljna konkurencija u Chelsea-u!! Momak je previse mrljav,njezan, nejacak...! moje misljenje je da bi najbolje bilo za njega da se vrati u Bundesligu!
[quote name='EdvinTB' timestamp='1360033075' post='105994']
nikad on nece biti kalibar ili ozbiljna konkurencija u Chelsea-u!! Momak je previse mrljav,njezan, nejacak...! moje misljenje je da bi najbolje bilo za njega da se vrati u Bundesligu!
[/quote]

Zato su Mata, Eden i Oscar pravi grubijani.
nije ovo Chelsea od prije 2-3 sezone kad smo igrali na fizičku snagu (nažalost nije) ... Mada smatram da Marin nije za nas baš ko i ti ali ne zato što je slab.
Zbog cega nije ?
Zbog toga sto nije placen 30+ mil € ? Zbog toga sto nema platu preko 150 hiljada funti ?

Do sada nije pokazao klasu (osiim na pripremama) , ali dajmo momku sansu nije ukupno odigrao 300 minuta u plavom dresu i ja mu na osnovu toga ne mogu suditi .
[quote name='CFC1905' timestamp='1360055806' post='106000']

Zato su Mata, Eden i Oscar pravi grubijani.
nije ovo Chelsea od prije 2-3 sezone kad smo igrali na fizičku snagu (nažalost nije) ... Mada smatram da Marin nije za nas baš ko i ti ali ne zato što je slab.
[/quote] Nemislim samo na fizičku snagu, nego uopće na spremnost i tome što se lako povrijedi! Vidi zadnjih 2-3 godine statistiku koliko je ivrao a koliko je bio povrijeđen!
sve cestitke na prvijencu u nasem dresu nadam se da ces imati vise prilika da pokazes svoje fudbalsko znanje.
[img]http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/16292_431732793563553_1849742929_n.jpg[/img]

Bravo mali! Čestitke!

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.