Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Marko Marin (2012-2016, 16 nastupa)

Istaknuti odgovori

[quote name='Tinmar' timestamp='1349169798' post='81362']
Zna li itko je li se on ovako konstantno ozlijeđivao i u svojim bivšim klubovima ili je to samo slučaj sad u Chelseaju?
[/quote]

Ma i vise od toga. Udjes samo na transfermarkt i vidjet ces. Svako malo nova povreda..
  • Odgovori 639
  • Pregledi 48,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Mnogo inteligentan igrac, ali i staklen mora se priznati.
  • 3 sedmice kasnije...
[quote name='Zero-cooL' timestamp='1349170648' post='81366']
Ma i vise od toga. Udjes samo na transfermarkt i vidjet ces. Svako malo nova povreda..
[/quote]
ma dosao u pravi klub,di te stisnu ko mokru krpu da iz tebe sve izade,ali eto..nema srece s povredama,nadam se da ce mu na bolje krenuti, pa da vidimo sta švaba moze :)
ma ne treba sad zuriti sa njim, neka se dobro oporavi, i onda neka poradi na fizickoj spremi, ionako ce trebati tamo na polu sezoni kad bude trebalo mjenjati matu-hazarda
  • Autor
Vrlo je blizu da bude potpuno spreman, ali nije to uspio za utakmicu protiv Shakhtara, tako su rekli na oficijalnom siteu kluba.
Ja bi volio vise da igra Marin nego Moses, imam neki osjecaj kada igramo u sastavu sa Marinom da smo dosta dosta opasniji, akcije teku brže, dodavanja preciznija, a i tehnicki smo vise potkovani. Ocekujem ga brzo na terenu.
Znači počeo je trenirati punim tempom, to se traži. Jedva čekam da debituje u Premier Ligi. Sa njim akcije idu brže, može odigrati bolje od Oscara.
Dobit će on poluvrijeme, pola sata minimalno, a onda će, zajedno s ostalim našim čarobnjacima, rastaviti Gaychester na proste faktore.
Stvarno ne mogu da vjerujem da ni ovoga puta nije dobio šansu. Možda ga je RDM mogao u igru poslati umjesta Hazarda ali šta je tu je, gotovo sada. Nadam se da će što prije dobiti šansu da pokaže šta zna.
Hajde ba šta se sikirate... Vjerovatno nije spreman da bi odigrao od početka, a kasnije se ganjao rezultat, pa uđoše Oscar i Hazard.

Mada, smijem se okladit da će dobiti nešto minuta protiv Swanseaja..
Mjeseci prolaze, a on još nije zaigro. Tuga. Mislim da će nas napustiti na kraju sezone - zapravo uvjeren sam u to. Bar će tako biti nastavi li se ovako s njim postupati i nastavi li se on ozljeđivati.
Cekajuci Marina...
jednostavno ka[color=#333333][font='lucida grande', tahoma, verdana, arial, sans-serif][size=3]š od igraca....dabogda da ce ikad bit ista od njega[/size][/font][/color]

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.