16. januar 2018.8 god. comment_278139 Thibaut Courtois has now kept 12 clean sheets in the Premier League this term, no goalkeeper has kept more! Golmancina. Prijavi
6. februar 2018.8 god. comment_279238 Vidi ove kurvetine http://www.skysports.com/football/news/11668/11239246/chelsea-goalkeeper-thibaut-courtois-my-heart-is-in-madrid "Whenever I have the opportunity, I try to return to Spain. As a situation, it is not always easy. Yes, my heart is in Madrid. It is logical and understandable."If they want me, they have to contact Chelsea. We'll see. But they have not done that. What is certain is that one day I will return to Madrid. I love Spain, I love the city, I spent three wonderful years there [with Atletico Madrid]. It is there that I became an adult. sad se baš odao Prijavi
6. februar 2018.8 god. comment_279239 Jedan po jedan... Trebali su jedan za drugim potpisati ugovor.. A sada možda jedan za drugim put Madrida. Kao sto rekoh.. Ove sezone su nam trebala 3 top igraÄa..ili bar donja granica top igraÄa.. Sledece mozda ne bas 10 ali izgleda 7 bar. Prijavi
7. februar 2018.8 god. comment_279247 Kurta nikad nije krio da je vezan za Madrid. S te strane postujem njegovu iskrenost. Isto tako je svoj posao u Celsiju odradjivao maksimalno posveceno. Decko brani najbolje sto moze, i to je najvažnije. Sve dok se profesionalno odnosi prema Celsiju i dok daje sve od sebe niko ne sme i ne treba da mu zameri zelju za eventualnim povratkom tamo. Imas s druge strane primer "najtalentovanijeg na svetu" koji je vršio pritisak na klub(preko agenta) da ga proda pa je na kraju nekako pristao da potpise ugovor, al tolko jasno se vidi da mu nije stalo da brani tu gde jeste, pa ga busi ko kako stigne i onda ga niko drugi nece i zaglavice tu gde jeste i propasti. Prijavi
7. februar 2018.8 god. comment_279249 [quote name="Whisper" post="279247" timestamp="1517961687"] Kurta nikad nije krio da je vezan za Madrid. S te strane postujem njegovu iskrenost. Isto tako je svoj posao u Celsiju odradjivao maksimalno posveceno. Decko brani najbolje sto moze, i to je najvažnije. Sve dok se profesionalno odnosi prema Celsiju i dok daje sve od sebe niko ne sme i ne treba da mu zameri zelju za eventualnim povratkom tamo. Imas s druge strane primer "najtalentovanijeg na svetu" koji je vršio pritisak na klub(preko agenta) da ga proda pa je na kraju nekako pristao da potpise ugovor, al tolko jasno se vidi da mu nije stalo da brani tu gde jeste, pa ga busi ko kako stigne i onda ga niko drugi nece i zaglavice tu gde jeste i propasti.[/quote] Mislis na De Geu? Covjek ima najvise clean sheetova u sezoni ubjedljivo, po mnogima daleko najvazniji i najbolji igrac svoje ekipe, zatim imao najvise odbrana u jednoj utakmici Premiershipa, nekoliko put sam izvukao bodove svom timu itd itd.. Kaze busi ga ko stigne hahah I nema tu sta navodnike stavljati, lik je golmancina i najbolji je trenutno, bar dok je Neuer out. Eto da mi je samo znati kako to da mu nije stalo da brani. Potpisao visegodisnji ugovor i to je dovoljno, jebes svu pricu sto se prica okolo kao ovaj nas Nosonja. Rijeci ne vrijede pisljiva boba. Treba ovo trampiti za Oblaka, mada cisto sumnjam da ce ga i Atletico htjeti nazad jer imaju boljeg na toj poziciji. U najvecoj krizi glupan govori da mu je srce u Madridu, pa de mozes li zacepiti tu labrnju bar dok ovo ne prodje u klubu majku ti. Cech je bog bio za ovog picica malog. Prijavi
7. februar 2018.8 god. comment_279254 Mislis na De Geu? Covjek ima najvise clean sheetova u sezoni ubjedljivo, po mnogima daleko najvazniji i najbolji igrac svoje ekipe, zatim imao najvise odbrana u jednoj utakmici Premiershipa, nekoliko put sam izvukao bodove svom timu itd itd.. Kaze busi ga ko stigne hahah I nema tu sta navodnike stavljati, lik je golmancina i najbolji je trenutno, bar dok je Neuer out. Eto da mi je samo znati kako to da mu nije stalo da brani. Potpisao visegodisnji ugovor i to je dovoljno, jebes svu pricu sto se prica okolo kao ovaj nas Nosonja. Rijeci ne vrijede pisljiva boba.Treba ovo trampiti za Oblaka, mada cisto sumnjam da ce ga i Atletico htjeti nazad jer imaju boljeg na toj poziciji. U najvecoj krizi glupan govori da mu je srce u Madridu, pa de mozes li zacepiti tu labrnju bar dok ovo ne prodje u klubu majku ti. Cech je bog bio za ovog picica malog. Greota da te ispalim posle ovolikog teksta, al mislio sam na Donarumu. Prijavi
7. februar 2018.8 god. comment_279255 Hahahaha sorry zaboravio sam na njeg, u tom slucaju vrijedi zadnji dio teksta. A Donaruma mi je slican slucaj ko Kurtoa, dobar i talentovan golman ali daleko od onog sto se prica o njemu i koliko ga se dize. Prijavi
7. februar 2018.8 god. comment_279261 Žalosno da smo se riješili Cecha legende da bi ovaj imao mjesta. Prijavi
7. februar 2018.8 god. comment_279262 Žalosno da smo se riješili Cecha legende da bi ovaj imao mjesta.Smatram jedan od boljih poteza kluba taj sto su se 'rijesili' Cecha na vrijeme i priliku dali Kurtonji. Toliko Prijavi
7. februar 2018.8 god. comment_279265 Pored ovoga svega je rekao, nastavit cemo oko ugovora kojeg cu potpisati u februaru, jer klub je imao vaznijih stvari u januaru. Tako da bi trebali ocekivati do kraja mjeseca da objavi to potpisani ugovor klub. Cech je bas na vrijeme prodan, za kurac je postao. Prijavi
7. februar 2018.8 god. comment_279271 Hahahaha sorry zaboravio sam na njeg, u tom slucaju vrijedi zadnji dio teksta. A Donaruma mi je slican slucaj ko Kurtoa, dobar i talentovan golman ali daleko od onog sto se prica o njemu i koliko ga se dize. Dakle Bega je još uvijek bolji golman od Kurte :D :D :D Prijavi
22. februar 2018.8 god. comment_279944 Kurtoa je dobar, ali mora i može to bolje, utopio se u prosjek lige. Ederson i De Gea najbolji golmani lige. Prijavi
22. februar 2018.8 god. comment_279949 Drugi najbolji kada je proigravanje u pitanju. Po ovome treci najbolji golman lige ako se uzme neka sredina. Samo ne znam ovaj shot stop jesu li racunali na procenat ilu ukupan broj intervencija Prijavi
22. februar 2018.8 god. comment_279972 Ukupan broj vjerovatno, zato i jeste Pope tu u vrhu :D Covjek primi 15 suteva po tekmi, ali i odbrani 14 :D Prijavi
5. mart 2018.8 god. comment_280408 https://streamable.com/7y502 Opet Nosonja pliva u zeleno. Ovaj "sut" Silve bolji golman hvata i to laganini, a ne bacati se dole i klizati bez ikakve potrebe. Uzivo dok sam gledao, mislio sam da se okliznuo kad ono nas genijalac isao nekakvu paradu praviti da zatvori drugi ugao (wtf??).. Bas covjek nekad ima nejasne poteze, il ne cita igru il je jednostavno blentav. Prijavi
5. mart 2018.8 god. comment_280412 Valjda je ocekivao da ce je i silva zakucati a ne da ga ovako pogodi ko da je drvo jebeno Prijavi
5. mart 2018.8 god. comment_280423 https://streamable.com/7y502 Opet Nosonja pliva u zeleno. Ovaj "sut" Silve bolji golman hvata i to laganini, a ne bacati se dole i klizati bez ikakve potrebe. Uzivo dok sam gledao, mislio sam da se okliznuo kad ono nas genijalac isao nekakvu paradu praviti da zatvori drugi ugao (wtf??).. Bas covjek nekad ima nejasne poteze, il ne cita igru il je jednostavno blentav.Ma daj Wisey pretjerujesu toj svojoj mrznji prema Thibi, lopta prosla kroz peterac na drugu stranu tacno na nogu Silvi, naravno da ce se baciti pa nece ostati prikovan za liniju i pogledom je ispratiti. Drugi par cipela je taj sto je ovaj hafifno zahvatio loptu koja ga je preskocila. Nemas apsolutno nikakve argumente da u ovoj situaciji krivis golmana. Bas me zanima koji bi to golman uhvatio onaj sut u onoj situaciji? Prijavi
5. mart 2018.8 god. comment_280425 Jebi ga Bari, nakon ovakvih tekmi se trazi dlaka na jajetu i logicno da se odma trazi greska onima koji su ti trn u oku :D Prijavi
5. mart 2018.8 god. comment_280432 Mrzi Tiboa, kao ja Contea. Aj sto mu otjera Cecha nego još i Begu ministra :D Prijavi
5. mart 2018.8 god. comment_280434 [quote name="Kun Aguer0" post="280412" timestamp="1520216575"] Valjda je ocekivao da ce je i silva zakucati a ne da ga ovako pogodi ko da je drvo jebeno[/quote]Pa nije ni bio na lopti Silva nego Alonso. Ovaj jedva uletio ispred njega i to sto nas nije znao da mu ima igrac iza ledja. To da onako klizes mogo bi razumjeti da je covjek uopce imao priliku za neki sut, a ne sto se lopta odbila od njeg. Ne krivim ga za gol, samo kazem da bolji golmani ovo brane. Stari Cech ne bi ovo nikad primio, niti onaj gol s protivnicke polovice, niti onaj lob glavom od Pariza i masu drugih golova sto je ovaj vec za par godina primio. Lijepo je uvijek smrdljivog Nosonju spustiti, ljigavac od covjeka i mnogo slabiji golman nego sto ga se dize. Da nije toliki hajp oko njega ne bi mi smetao. Prijavi
5. mart 2018.8 god. comment_280447 To Wisey bre. Ovaj zadnji pasus kao da si gadjao za Contea, samo zameni "Nosonja" sa "italijanski dzentlman" i "golman" sa "trenerom". Prijavi
14. mart 2018.8 god. comment_280715 Branio sam te, branio i branio... Ajde lepo paljba za Madrid. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.