Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Thibaut Courtois (2011-2018, 154 nastupa)

41 član je glasao

1. 1.

• Da
      79%
      31
    • Ne
      20%
      8

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 112,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• De Bruyneovu. Pa je onda bio sa nekom Španjolskom zbog koje je svakog ljeta plakao za Madridom, na kraju je i otišao. Sad je sa nekom trećom.

Prvi gol koji smo jucer primili ne bi Piplica birvaktile primio, bukvalno iz mrtvog ugla kroz noge, idi u Real slobodno odma ako te ikako i zele poslije jucerasnje partije.

• 2 sedmice kasnije...
http://www.skysports.com/football/news/11668/11305002/thibaut-courtois-says-he-is-committed-to-chelsea

Nek' je vala i on dao jednu direktnu izjavu.
  • 4 sedmice kasnije...

Govno pa to ti je. Dzaba bio u klubu il u repki.

http://sportwitness.co.uk/father-chelseas-thibaut-courtois-accused-leaking-team-information-big-row-erupting/

Speaking to beIN Sports, via L’Equipe, Wilmots accused the Chelsea player’s dad of leaking team news: “I just have a problem when I make my theory at 18h and at 18h15 it is on all networks (social). It means that a player has sold the selection. And that’s serious. It came back to me from several French journalists that Papa Courtois was doing it. It means that you do not respect your homeland. 

“I find it a shame because I have to wait an hour before the match to have the opposing composition. And that’s terrible. The opponent is gaining time. He can prepare everything. He knows everything. And that’s really dramatic. It never happened at the World Cup in Brazil.”

• 1 mjesec kasnije...

Ma samo da imamo para, ja bi ovog smrada zakuco da bude cetvrti golman iza Eduarda pa nek nosi lopte i postavlja cunjeve citavu sezonu. Dok mu ne istekne ugovor.

• 1 mjesec kasnije...

Jel realno da se smradina javio i ismijavao Pickforda za primljen gol?

Ma ne vjerujem da je istina, mislim da je to klasična novinarska...

Sinoc, po meni MOTM iako je KDB odinio tu nagradu, mada iskreno da nije bilo ovog čovjeka ono bi sinoc sigurno otislo na produzetke, čovjek je odbranio sve moguće i nemoguće.

• 2 sedmice kasnije...
Koje smece je ovaj covjek, otjerali smo legendu kluba da bi ovaj imo mjesto na golu i evo kako nam vraca. Treba mu unistit karijeru poslat ga na tribine i namjerno ne prodati.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.