13. januar 2016.10 god. comment_246740 Jesmo li ikada ista rekli za Begovica kod ovakvih golova, ja koliko znam nismo, nego smo mu jebali sve kada primi gol u blizi ugao ili nesto sto mora odbraniti, on ne odbrani. Prijavi
13. januar 2016.10 god. comment_246744 Šta će pravdat, apsolutno ni kod jednog gola nije mogao ništa, a posebno ne kod drugog... Ni onaj igrač ne zna kako je uspio loptu onako uz stativu ošutati. De Hea nema sanse da bi primo onaka dva gola,daj nemoj da me zezas Kurtoa ima skoro dva metra,ja sam izvalio da se on jako lose postavlja inace. Prijavi
13. januar 2016.10 god. comment_246748 Vidite nesto, ja ne krivim Kurtou za danasnji poraz. Medjutim stekao sam dojam da je mogao odbraniti makar jedan gol. Mogu ovdje doci i najbolji trenerski golmani na svijetu da mi kazu da nije, ja sam imao dojam da jeste i kraj. Prijavi
13. januar 2016.10 god. comment_246752 Dzabe ti dojam, kad ti je pogresan dojam, kurta ovdje nista nije mogao, niti je mogao ijedan golman na svijetu kada su sutevi ovako precizni. Sto mislis kada se izvodi penal i kada osutas u sami cosak, sto je to neobranjivo, kolika god bila snaga u sutu ? Prijavi
13. januar 2016.10 god. comment_246758 De Hea nema sanse da bi primo onaka dva gola,daj nemoj da me zezas Kurtoa ima skoro dva metra,ja sam izvalio da se on jako lose postavlja inace. De Hea je primio gol iz kornera pa niste toliko srali. Prijavi
13. januar 2016.10 god. comment_246759 Dzabe ti dojam, kad ti je pogresan dojam, kurta ovdje nista nije mogao, niti je mogao ijedan golman na svijetu kada su sutevi ovako precizni. Sto mislis kada se izvodi penal i kada osutas u sami cosak, sto je to neobranjivo, kolika god bila snaga u sutu ? Dobro. Prijavi
13. januar 2016.10 god. comment_246762 Po meni mogao je prvi da odbrani, drugi je bio zaklonjen i blizu, ali prvi nije smeo da primi. Prijavi
13. januar 2016.10 god. comment_246764 I da se prije bacio u tu stranu ne bi odbranio, jer nema sanse da se odbrani lopta koja ide u sami cosak, ali eto, neka bude. Prijavi
13. januar 2016.10 god. comment_246765 Nije otisla u sam cosak koliko se ja secam, znam da sam i ja mislio da ide uz stativu, pa sam se zacudio nakon usporenog snimka..a i da jeste, sut je bio sa minimum 20 metara da ne kazem vise.. dakle morao je bolje reagovati. Vremena je bilo. Prijavi
13. januar 2016.10 god. comment_246767 Cinjenica: da je Asmir primio ovakva dva gola diablo, reLo i ekipa ne bi mu se skidali s teme i sranja po njemu. Prijavi
13. januar 2016.10 god. comment_246768 kojeg vremena, ccovjek bombu bacio, i isla je cosak, ako se covjek od 2 metra izduzi i opet nije blizu lopte iako je bio na sredini, onda znas kakav je sut bio. Cinjenica: da je Asmir primio ovakva dva gola diablo, reLo i ekipa ne bi mu se skidali s teme i sranja po njemu. opet glupa prica, ja sam jeb'o begovicu sve, jer je retardiran, to ima veze samo sa primljenim golovima koji su odbranjivi, ne onim neodbranjivim. Prijavi
13. januar 2016.10 god. comment_246770 Ovo je zadnje mjesto koje je trebalo posjetit veceras :D Lose postavljanje odbrane, a ne golmana :D Vjerovatno je trebao da bude uz stativu postavljen, to bi bilo odlicno po forumasu eh Prijavi
13. januar 2016.10 god. comment_246774 Vidovit golman sada mora biti ocigledno za forumase, trebao je odmah stati uz stativu strane na koju igrac puca. Prijavi
14. januar 2016.10 god. comment_246804 ono su neodbranjivi šutevi bili u odnosu na kako je on bio pozicioniran, a bio je pozicioniran perfektno da pokrije obe strane a nije vidovit da vidi u koju će stranu igrač šutat pa da produži korak u tu stranu na vrijeme. SHVATITE DA SE GOLOVI MOGU DATI I PO ZEMLJI A NE SAMO U RAŠLJE SA 30M Prijavi
14. januar 2016.10 god. comment_246809 Ovaj Kurtoa nije ni blizu Cehu po talentu,sve vise pocinjem da verujem da je izvikan golman,nema sanse da bi Ceh popusio ovakva dva gola. Koji si ti bolid, de mi reci jesi li ti ikad stao između stativa pa si tako stručan za postavljanje golmana, pogotovo kod prvog gola, jebo te De Gea prima ga iz kornera. Prijavi
14. januar 2016.10 god. comment_246824 Prošle sezone nije bio izvikan, kad je spašavao titulu... Prijavi
14. januar 2016.10 god. comment_246826 Thibo je top golman, trenutno uz Nojera mozda i najbolji. Vjerovali vi ili ne ali uz Begu nisam osjecao toliku sigurnost na golu kao sa njim. Medjutim to ne mijenja moje misljenje da je sinoc mogao i trebao odbraniti makar jedan od ona dva gola. Prijavi
14. januar 2016.10 god. comment_246855 Pogledajte snimak prvog gola, i kako se Kurta brzo spustio na tu loptu. Pa ima golmana koji se ni pomerili ne bi. Prijavi
15. januar 2016.10 god. comment_246979 Pogledajte snimak prvog gola, i kako se Kurta brzo spustio na tu loptu. Pa ima golmana koji se ni pomerili ne bi. Ako je Tibo sa svoja dva metra (plus što su mu ruke duge još metar :D) nije mogao iščupat onda sam siguran da ono niko ne bi skinuo Prijavi
15. januar 2016.10 god. comment_246980 Ako je Tibo sa svoja dva metra (plus što su mu ruke duge još metar :D) nije mogao iščupat onda sam siguran da ono niko ne bi skinuo De Hea bi to pogledom skinuo, sta pricas ti ?! Prijavi
15. januar 2016.10 god. comment_246984 Cinjenica: da je Asmir primio ovakva dva gola diablo, reLo i ekipa ne bi mu se skidali s teme i sranja po njemu. Cinjenica: Da je Murinjo trenutno trener i da imamo iste rezultate i igru kao sad, reLo i ekipa ne bi mu se skidali s teme i sranja po njemu. hehe Prijavi
15. januar 2016.10 god. comment_246988 Cinjenica: Da je Murinjo trenutno trener i da imamo iste rezultate i igru kao sad, reLo i ekipa ne bi mu se skidali s teme i sranja po njemu. hehe Činjenica. Slažem se. Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk Prijavi
15. januar 2016.10 god. comment_246992 Cinjenica: Da je Murinjo trenutno trener i da imamo iste rezultate i igru kao sad, reLo i ekipa ne bi mu se skidali s teme i sranja po njemu. hehe Istina, zato sto je Mourinho tu 2 i po godine i nista napravio u smislu organizacije i igre, a Gus je tu mesec dana i ima pomaka, kakvih takvih. Ne vredi ti poredjenje, lako se pobije. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.