22. april22. apr comment_372241 Zaista šteta. Očekivao sam ga na Svjetskom prvenstvu i velika je šteta što će propustiti to takmičenje ali mislim da je bolje za njega i njegovu budućnost da ovu povredu sanira kako treba nego da rizikuje odlaskom na svjetko prvenstvo. Mislim da bi operacija bila najbolje rješenje. Prijavi
19. maj19. maj comment_372646 da hoce neko da mi objasni crno na belo sta se desilo i zasto su Gitens i on propustili veci deo sezone jel tamo po tom trening centru ima nekih vampira, jel im neko lomi noge, sta je sa tim povredama vise njegovo igra je na SP, ne znam kolko bi imao minuta ali mislim da bi mu znacill jel ti brazilci bas svrsavaju za repku na tim prvenstvima Prijavi
20. maj20. maj comment_372656 Negdje sam čuo da je medicinski tim nešto pogriješio oko njegovog oporavka. Istražit ću detaljnije u toku dana da pronađem. Prijavi
9. august9. aug Popularna objava comment_374105 Mislim da totalno pogresno koristimo potencijalno buduceg superstara kao sto je Estevao Willian. Takticki se pogresno skroz koristi, on nije 10ka vec krilo koje treba izolaciju i sto vise igre 1 na 1. Luta po terenu, cas je sredina, cas lijevo, utrcava u prostor... sve nesto a nista kako treba. A pogotovo ako se bude forsirala taktika sa wb, on je tu donji. Takodjer treba vise na vaznosti da mu se da, ne da mu jedan Delap uzima penale i suta ili jedan Neto minute dok on trune na klupi. Vidjet cemo ali za sad nije obecavajuce. Yamal je forsiran sa 16 godina u jednoj Barseloni gdje je pritisak 10x veci negk u Chelseau kada su rezultati u pitanju i opet je bio glavni u svemu, znaci projekat kluba po cijenu svega. Prijavi
9. august9. aug comment_374109 Ma danas se nije snašo zato što je formacija i izbor igrača bio takav da nije bilo nekog da kreira bilo šta stavio je Gitensa, Quendu, Esuoga, onog iz akademije, Dzeksona, dal moram dalje da nabrajam, onaj Jazuli ima tek 16 godina neki od ovih su paraplegičari, drugi znaju samo dribling u stranu i centaršut Što je najgore i kad pomešaš ovako igrače i ono što bi možda valjalo ne može da dodje do izražaja zato je i izgledalo tolko haotično Prijavi
9. august9. aug comment_374121 Meni je bitno da ostane zdrav i da dobije minute i kao sto kaze chiba da bude krilo da mu se da lopta i prostor. Prijavi
26. august26. aug comment_374442 Izgleda da je 3. u poretklu na desnom krilu, poslije Palmera i Neta. Prijavi
26. august26. aug comment_374451 Ja bih rekao da je drugi, jer je Neto u svim utakmicama u kojima se igralo 3-4-3 konkurisao za RWB. Prijavi
26. august26. aug comment_374456 Ma on ce ispast zrtva formacije i bice los, plus Palmer mu konkurencija tako da pitanje sta ce biti sa njim ako se ne promjeni formacija. Prijavi
26. august26. aug comment_374460 I meni deluje da će biti kolateralna šteta, malo mu je 20ak minuta da pokaze sta zna. Prijavi
1. septembar1. sep comment_374759 I on i Quenda su mladi i mogu da istrpe ovu sezonu, bice minuta za obojicu i ove sezone u kupovima a sledece jos vise Prijavi
4. septembar4. sep comment_374909 Mladi igrači do 22 godine uopšte ne trebaju prelaziti u velike klubove dok se kao igrači ne izgrade. Danas se treneri mijenjaj kao na traci i svaki novi donosi svoju viziju. Veliki klubovi nisu dobri za napredak 18godisnjaka. Estevao je toliko talentovan ali još nije spreman za Chelsea. Mislim da je toga svjestan i Alonso a trebao bi biti i on, posebno u ovoj formaciji u kojoj igramo 343. On ne može igrati wing becka, ali može na mjesto gdje igra Palmer a njega ne može izbaciti. Palmer je 5 godina stariji, to je mnogo više iskustva i extra je nabrijan. Ovo pišem jer sve više čitam da je Estevao nezadovoljan i smatra da neće dobiti mnogo prilike da se pokaže. Njemu trebaju utakmice, treba mu da stekne iskustvo, rutinu a trenutno, nije baš u dobroj situaciji. Nadam se da je Estevao dovoljno psihički stabilan i strpljiv i da će nastaviti trenirati i raditi kvalitetno da dokaže Alonsu da je spreman preuzeti odgovornost. Prijavi
4. septembar4. sep Popularna objava comment_374910 Estevao zuri sa zaključcima. 1. Xabi ce mijenjati formaciju tokom sezone i tokom utakmica, to se vec pokazalo. Samim time ce prilika biti sasvim dovoljno. 2. Estevao niti u jednoj drugoj ekipi nije spreman da odigra preko 30 punih utakmica u sezoni. I prosle je godine trpio povrede, smetale mu zimske temperature itd. 3. Dogodine kad se ako Bog da vratimo u evropska takmicenja bit ce jos vise meceva. 4. Mlad je, trenira i igra u vrhunskom klubu a nije pod najvecim pritiskom jer ima vrhunske saigrace. E sad, ono sto trener mora uraditi jeste uciniti to da Estevao bude prva napadacka izmjena s klupe, sto po kvaliteti i jeste. Time bi konstantno dobivao minute. Ne smije biti igrac kojeg se ubacuje kao 4. zamjenu u 83. minuti. A sigurno postoji barem 6-7 protivnika u PL gdje moze i poceti, to je automatskih 12-14 startova u Premiershipu. Sa 19 godina jako lijepe brojke. Ovo sve pisem bez uzimanja u obzir da se desi neka povreda, ne daj Boze. U tom slucaju on postaje prva violina. Prijavi
9. septembar9. sep comment_375063 Sta ce mrcenik nema ko da mu doda loptu, imao dobar dribilng posle se i on uklopio u sivilo. Prijavi
9. septembar9. sep comment_375067 Volio bih vidjeti tandem, Rogers - Palmer - Estevao Ali u ovom stilu igre koji gaji Alonso, mislim da je to teško očekivati zato kažem da bježi. Treba ga prodati ali staviti pravo preče kupnje. Šteta je što ovaj igrač sjedi na klupi. Prijavi
9. septembar9. sep comment_375073 To bih i ja voleo da vidim Waltere, ali izgleda da će teško do toga doći. Palmer igra nestvarno, a pitanje koliko će se formacija menjati. Žao mi je što će Estevao ispaštati zbog formacije, gotivan je, vanserijski talent. A koliko će igrati videćemo. Prijavi
10. septembar10. sep comment_375087 Da li je bio loš toliko pa je odmah na poluvremenu izvađen ili sta je u pitanju?? Mislim uz ovu konkurenciju nek mu je bog na pomoci al eto.. Prijavi
10. septembar10. sep comment_375088 Just now, King Chelsea said: Da li je bio loš toliko pa je odmah na poluvremenu izvađen ili sta je u pitanju?? Mislim uz ovu konkurenciju nek mu je bog na pomoci al eto.. Padao kao Morata 45 minuta, ništa nije uradio Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.