Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

#41 Estêvão Willian

Istaknuti odgovori

• Odgovori 182
  • Pregledi 8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

• 3 sedmice kasnije...
  • Popularna objava

Ja Palmera ne bih dirao, ako i kad dodje neko ko se prvo dokaže da je bolji i da to funkcioniše, ovako ne, jel Palemer svakako može po strani igrati što on ide i sam dečko gde god da ga staviš, jel prosto zna igrati fudbal

Ovaj Estevao na klipovima mi izgleda prodorniji igrač po strani.... 

Gledam Palmer može čak i da se zagradi, sačuva loptu kao napadač što i Dzeksonu ne polazi za rukom, večito se nešto spetlja ili lopta odbija kao od trupca, onda nema boljeg igrača sa pregledom igre ....

Neka ovaj dodje pa da vidmo kako će to izgledati u praksi a ne samo na klipovima, 

Ma ovaj odlično igra na desnom krilu a Palmer ima odličan pregled igre što je izuzetno važno za poziciju koju on igra. Tako da mislim da bi se odlično uklopili plus još onaj mali Andrey Santos  kao centralni ili defanzovni vezni. Problem sa Brazilcima je uvijek bio taj, da kada dođu u Evropu, zaludi ih taj noćni život, ogromna lova koju dobiju ugovorom pa se onda u tome izgube i zanemare ono zbog čega su došli i jednostavno nikada ne dostignu vrhunac.

9 hours ago, Walter said:

Ma ovaj odlično igra na desnom krilu a Palmer ima odličan pregled igre što je izuzetno važno za poziciju koju on igra. Tako da mislim da bi se odlično uklopili plus još onaj mali Andrey Santos  kao centralni ili defanzovni vezni. Problem sa Brazilcima je uvijek bio taj, da kada dođu u Evropu, zaludi ih taj noćni život, ogromna lova koju dobiju ugovorom pa se onda u tome izgube i zanemare ono zbog čega su došli i jednostavno nikada ne dostignu vrhunac.

U tom slučaju bi valjalo vratiti Silvu u klub da bude u stručnom štabu uz ekipu i da posebno vodi računa o njima.

• 3 mjeseca kasnije...
1 minute ago, Bari said:

Eto mater jebo ni dosao nije a vec mu zelja Spanija jednog dana joj joj 

Ne treba izvlaciti iz konteksta, novinar koji se javio na pres konferenciji se predstavio kao spanac i pitao ga da li bi jednog dana volio igrati u La Ligi.

11 hours ago, reLo said:

Mogao je odgovoriti: ne znam, trenutno me samo Premier liga zanima.

Ali zelen je i navučen na odgovor.

Mogao mu je puno jednostavniji odgovor dati. Zasto da sjase s konja na magarca?

Mada i ne treba neku pamet ocekivati od nekog sa samog vrha favela.

• Popularna objava

Čovjek potpisao prije godinu i nije se potrudio na nauči osnove ali to su Brazilci.

Palmeiras coach Abel Ferreira opens up on Estevao's move to Chelsea ❤️

🗣️ "He's my son, he's my son. I have two daughters but he is my son. I spoke with Maresca, he is a nice coach. He bought an amazing player but more than this, you got an amazing person. You need to take care of him. Embrace him. 

"He will make mistakes at the beginning, for sure, but he is an amazing player with a lot of skills. He can win one game on his own, with the dribbling, the shots.

"I told him the sun doesn't appear as much in England. The night comes early. But for sure, Chelsea have all conditions to help him because he is a fantastic player." ⭐

46 minutes ago, Adi said:

Ne znam kako koristi internet, je li ikad bio u školi, ako ne zna ni najosnovnije. Sigurno će mu klub osigurati časove jezika.

Brate ako imas jebeni smartphone dovoljno je.

Za učenje jezika je po mom mišljenju najbitnija konverzacija, greške ne treba shvatiti negativno, nego kao nužno, ako ne nauči kada bude okružen ljudima koji pričaju engleski onda nikada neće

i neće mu pomoći ako se uhvati samo sa ljudima koji ne pričaju engleski, ili bilo koji drugi domaći jezik u datoj državi, što se dešava i sa našim narodom u inostranstvu

Fali jedan igrač u napadu da ima faktor X, takvi igrači čine razliku, ali su i jedan u hiljadu

• 5 sedmica kasnije...
1 hour ago, chiba said:

šta li rade oni administratori na zvaničnoj stranici, pa ovaj još uvek nema ni profil....

Sigurno nesto znaju sto mi ne znamo.

• chiba mijenja naslov u #41 Estêvão Willian

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.