20. decembar 2024.1 god. comment_361062 Dobrodosao, neka suta iz daljine i kreira, ja zadovoljan. Prijavi
21. decembar 2024.1 god. Popularna objava comment_361094 Izabran je za najboljeg igrača lige, brazilske lige koja je sigurno top 10 na svijetu. Kolo prije kraja je bio na gol i asistenciju da postane najbolji u obje kategorije, a Palmeiras je bio sa teoretskim šansama da osvoje ligu. Izgubili su zadnje kolo bez datog gola, ali i bez tih nagrada mu je sezona bila impresivna. Prijavi
31. decembar 2024.1 god. comment_361367 Da se mene pita ostao bi i sljedecz godinu na posudbi, mlad je jos, lahko ga nasi mogu usrat Prijavi
31. decembar 2024.1 god. comment_361368 Svakako kad izvisimo za top 4 ide on u City za 40 miliona. Prijavi
5. februar 2025.1 god. comment_362509 Po statistici malac je odlicno poceo sezoni a vrednost mu sada 52 milki Prijavi
5. februar 2025.1 god. comment_362518 2 gola na prvo mecu nazad, jedva cekam da ga vidim i da li moze to u europi replicirati. Prijavi
8. februar 2025.1 god. comment_362566 Fulio je taj penal sto je izborio, ali raduju ovi driblinzi, nadam se da mu nece zabraniti da luduje ovako. Prijavi
8. februar 2025.1 god. comment_362567 19 minutes ago, diablo_bih said: Fulio je taj penal sto je izborio, ali raduju ovi driblinzi, nadam se da mu nece zabraniti da luduje ovako. Palmer nece fulati 😄 Prijavi
8. februar 2025.1 god. comment_362569 Koja je njemu zapravo primarna pozicija i sta uopste ocekivati od njega, jer stvarno ga nisam ni jednom gledao, znam samo da smo ga kupili i da ga svi hvale.. Prijavi
8. februar 2025.1 god. comment_362570 Primarno igra na Maduekeovom mjestu. Ne treba u početku previše očekivati, treba biti svjestan da će imati tek 18 godina na početku sljedeće sezone i da mu je ovo prvi izlet izvan Brazila. Period prilagodbe će biti težak i ne treba ga odmah gurati u vatru. Za početak neki kupovi i ulasci sa klupe kada je sve riješeno. Za njega bi idealno bilo da je došao sad da osjeti malo Konferencijsku ligu, ali pravila su takva da prije 18. rođendana ne može doći. Prijavi
8. februar 2025.1 god. comment_362573 City, United, Arsenal - svi izbacuju 17 i 18-ogodišnjake u prvi tim. Samo su se kod nas svi kalili na posudbama do 25. godine. Sad je druga priča ali to je druga krajnost opet. Ne znamo naći balans. Prijavi
8. februar 2025.1 god. comment_362574 4 hours ago, Whisper said: @Adi Osecam dozu sarkazma 😄 Vrlo malo 2 hours ago, reLo said: City, United, Arsenal - svi izbacuju 17 i 18-ogodišnjake u prvi tim. Samo su se kod nas svi kalili na posudbama do 25. godine. Nije isto 18-ogodišnjak iz Engleske u engleskom klubu u engleskoj ligi i igrač iz Brazila u engleskoj ligi. Jedna od grešaka koju je klub radio u prošlosti je ta što dovede skupo plaćenog talenta, bez puno treninga ga baci u vatru, ovaj se ne proslavi na startu i bude klupiran i sve se neslavno završi. Pozitivno je što će ovaj doći 1. jula i provesti 2 mjeseca sa ekipom prije početka sezone. Prijavi
21. februar 2025.1 god. comment_362807 U jebote pa ovaj kad primi loptu kod aut linije krece prema golu, sta ce nam ovaj, ne uklapa se uopste u nase nacine igre, morat ce ga Madueke i ekipa malo nasavjetovat da ne pravi ovakve ludosti, sta treba neko da rikne.. Prijavi
21. februar 2025.1 god. comment_362808 Ovaj će kod Maresce igrati invertovanog beka. Bit će Cucurellina zamjena. Prijavi
21. februar 2025.1 god. comment_362810 Ovaj ce igrati ovako prve dvije utakmice i onda ce traziti pozajmicu u Milan. Prijavi
2. mart 2025.1 god. comment_362989 Mene ovaj mali bas raduje, kao Eden Hazard, ali sa boljim sutem. Samo je sramota sto ce doci i trenirat ce ga jebeni Enzo Maresca. Prijavi
2. mart 2025.1 god. Popularna objava comment_362990 Neka te raduje, ali uz dužno poštovanje, Azar je prolazio kao vruć nož kroz puter kroz odbrane premiershipa Po mom mišljenju čak ni ovaj Salah sad iako ima brojke nije bio na toliko visokom nivou u pojedinim momentima, takva dominacija se retko vidja, iskreno partije prokletog Suareza kolko god mi "odvratan" bio su mi bile na višem nivou, samo što sad, odnosno od dolaska Klopa Liverpul timski igra bolje nego da se vratimo na ovog Viliana, na svakom klipu izlgeda top, ja stvarno ne znam dal on stvarno igra baš tako svaku utakmicu ali baš izgleda kao vrh talenat Prijavi
2. mart 2025.1 god. comment_362992 Mene po nacinu na koji se krece i dribla mene vise podseca na Salaha. Na Edena me ne podseca niko, niti ce. On je bio jedinstven primerak. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.