Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

#41 Estêvão Willian

Istaknuti odgovori

• Odgovori 182
  • Pregledi 8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

• Popularna objava

Izabran je za najboljeg igrača lige, brazilske lige koja je sigurno top 10 na svijetu. Kolo prije kraja je bio na gol i asistenciju da postane najbolji u obje kategorije, a Palmeiras je bio sa teoretskim šansama da osvoje ligu. Izgubili su zadnje kolo bez datog gola, ali i bez tih nagrada mu je sezona bila impresivna.

• 2 sedmice kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...

Primarno igra na Maduekeovom mjestu. Ne treba u početku previše očekivati, treba biti svjestan da će imati tek 18 godina na početku sljedeće sezone i da mu je ovo prvi izlet izvan Brazila. Period prilagodbe će biti težak i ne treba ga odmah gurati u vatru. Za početak neki kupovi i ulasci sa klupe kada je sve riješeno. Za njega bi idealno bilo da je došao sad da osjeti malo Konferencijsku ligu, ali pravila su takva da prije 18. rođendana ne može doći.

4 hours ago, Whisper said:

@Adi 

Osecam dozu sarkazma 😄

Vrlo malo

2 hours ago, reLo said:

City, United, Arsenal - svi izbacuju 17 i 18-ogodišnjake u prvi tim. Samo su se kod nas svi kalili na posudbama do 25. godine. 

Nije isto 18-ogodišnjak iz Engleske u engleskom klubu u engleskoj ligi i igrač iz Brazila u engleskoj ligi. Jedna od grešaka koju je klub radio u prošlosti je ta što dovede skupo plaćenog talenta, bez puno treninga ga baci u vatru, ovaj se ne proslavi na startu i bude klupiran i sve se neslavno završi. Pozitivno je što će ovaj doći 1. jula i provesti 2 mjeseca sa ekipom prije početka sezone.

• 2 sedmice kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...
  • Popularna objava

Neka te raduje, ali uz dužno poštovanje, Azar je prolazio kao vruć nož kroz puter kroz odbrane premiershipa

Po mom mišljenju čak ni ovaj Salah sad iako ima brojke nije bio na toliko visokom nivou u pojedinim momentima, takva dominacija se retko vidja, iskreno partije prokletog Suareza kolko god mi "odvratan" bio su mi bile na višem nivou, samo što sad, odnosno od dolaska Klopa Liverpul timski igra bolje

nego da se vratimo na ovog Viliana, na svakom klipu izlgeda top, ja stvarno ne znam dal on stvarno igra baš tako svaku utakmicu ali baš izgleda kao vrh talenat

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.