25. novembar 2025.25. nov Popularna objava comment_368966 Golcina. Golmanu kroz usi lopta prodje. Ali ono sto me vise raduje je fizicka sprema i sposobnost da se zagradi, cinjenica da se ne da tako lako izgurati i odremplati. To je cesto problem kad novih igraca u Engleskoj, a kod njega se vidi da radi na tome i sve je bolji. Talent s loptom neosporan, sad samo treba uciti kako da bude maksimalno efikasan. Prijavi
26. novembar 2025.26. nov comment_368976 Izgleda da su nasi navijaci pevali Yamalu You are just shit Estevao 😂 Proper shithousery 😁 Prijavi
26. novembar 2025.26. nov comment_368981 2 hours ago, Whisper said: Izgleda da su nasi navijaci pevali Yamalu You are just shit Estevao 😂 Proper shithousery 😁 Prvi put kad je imao loš šut pravo u Sancheza, lopta jedva stigla do gola na dodavanje Ferrana Torresa. Poslije Estevaovog gola se nisu gasili. Inače u 80% slučajeva ne mogu skontati šta skandiraju, ali sam ovo baš upratio. Prijavi
26. novembar 2025.26. nov comment_369005 Ovakav gol je i dao nama u dresu Palmeirasa na klupskom prvenstvu. Prijavi
4. decembar 2025.4. dec Popularna objava comment_369245 Stigle su ga te dječije bolesti protiv Leedsa. Onaj karton i faul su plod nezrelosti i ničeg drugog. Samo da se popriča s njim kako treba nakon utakmice i neće biti problema. Prijavi
13. decembar 2025.13. dec comment_369439 Je li njega trener prekrižio ili očekuje da napravi neko čudo za 10 minuta, kada svi ostali igrači stanu i samo čekaju da sudija svira kraj?! Prijavi
14. decembar 2025.14. dec comment_369446 Uništiće ga zato što je Neto nezamenljiv kod Maresce, a neće Neta da probaci na drugo mesto iako druga strana nije ništa posebno. Garnaćo ušao u prvu postavu ni kriv ni dužan, a nikakav igrač po meni, Gittens ništa posebno nije uradio. Mora se napraviti mesta za Estevaa inače će dečko propasti, a to bi bila ogromna šteta. Prijavi
14. decembar 2025.14. dec comment_369449 Gittens je najgore pojacanje, nije ni cudo da ga niko nije htio igrac sjedio na klupi u Dortmundu. Prijavi
14. decembar 2025.14. dec comment_369450 Nešto se dešava sigurno, opet dolazimo do Leedsa, tada je izvađen na poluvremenu i "sklonjen je sa mape". Na utakmici prije Leedsa, to jest protiv Arsenala čak je Neto igrao lijevo da bi Estavao igrao desno. Tako da mislim da nije situacija "ili Neto ili Estavao" pa da iskljucivo zbog Neta Estavao ne igra. Misljenja sam da ima nešto drugo tu, nadam se da ce što prije Estavao opet dobijati zasluzene minute, zbog mira u kući. Prijavi
14. decembar 2025.14. dec Popularna objava comment_369451 3 minutes ago, Zemo said: Gittens je najgore pojacanje, nije ni cudo da ga niko nije htio igrac sjedio na klupi u Dortmundu. Ne pricaj napamet. Nit si pratio, nit znas. Decko je prosle sezone imao minutazu na 32 od 34 utakmice Bundeslige, u kupu i Ligi Sampiona. Prvu polusezonu je sam donio Dortmundu nekoliko pobjeda. Ukupno skupio preko 3500 minuta u Bundesligi te 1000 minuta u Ligi Sampiona sa nepunih 21 godinu. Godinu prije toga igrao zavrsnicu ukljucujuci finale Lige Sampiona, tu je nekoliko puta ulazio s klupe. Ima vise seniorskog iskustva na top nivou nego 70% nase ekipe. Sad hoce li se uklopiti u nas tim i ostvariti uspjeh, to je drugi par carapa. Ali Gittens nije igrac kao Mudrik i Madueke koji su iz smijesnih liga dolazili u Celzi. Prijavi
14. decembar 2025.14. dec Popularna objava comment_369458 onda treba postaviti a ja uvek volim laka, logična pitanja kako i zašto Govnaćo (pritom nemam ništa protiv dečka) posle onakve epizode u Junajtedu gde je praktično otpisan dodje kod nas i vrlo brzo maltene dobije mesto startera, trpe se njegove greške, naravno ima i dobrih poteza dok Gitens ima totalno drugačiji tretman, a Estevao je tek enigma, ali ja se i ne trudim više Maresku da razumem jedino ako on na treningu vidi nešto što mi ne vidimo, ali po izjavama je kontradiktoran jel je sam izjavio za Govnaća da mu treba vremena da nadje fizičku formu, dok mu Neto igra i polumrtav, vuče se na terenu, nekad izlgeda kao da nema svežine jedan dribling da napravi a on nije igrač poteza kao Palmer, kod Neta pre svega brzina ima glavnu prednost ne znam, to samo Mareska zna kako i zašto im tako rasporedjuje minute, GItens je čak bio prijavljen za svetski kup za Dortmund, Govnaćo je bio maltene odstranjen iz ekipe Prijavi
16. decembar 2025.16. dec comment_369478 On 12/14/2025 at 10:48 AM, Wisey said: Ne pricaj napamet. Nit si pratio, nit znas. Decko je prosle sezone imao minutazu na 32 od 34 utakmice Bundeslige, u kupu i Ligi Sampiona. Prvu polusezonu je sam donio Dortmundu nekoliko pobjeda. Ukupno skupio preko 3500 minuta u Bundesligi te 1000 minuta u Ligi Sampiona sa nepunih 21 godinu. Godinu prije toga igrao zavrsnicu ukljucujuci finale Lige Sampiona, tu je nekoliko puta ulazio s klupe. Ima vise seniorskog iskustva na top nivou nego 70% nase ekipe. Sad hoce li se uklopiti u nas tim i ostvariti uspjeh, to je drugi par carapa. Ali Gittens nije igrac kao Mudrik i Madueke koji su iz smijesnih liga dolazili u Celzi. Pa ako je igro u te 32 utakmice ocekujemo nesto da vidimo od toga u Chelseau. Nije da nije imao prilike. Prijavi
17. decembar 2025.17. dec comment_369489 Obično kod nas "small problem" znači mjesec dana OUT. Prijavi
27. decembar 2025.27. dec comment_369629 Žalosno je što ovaj igrač ulazi u igru samo kad treba već duboko usrano utakmicu da popravlja i to da popravlja na pogrešnoj poziciji. Još je žalosnije što će nakon ovih 20tak minuta na pogrešnoj poziciji biti na klupi već nekoliko narednih utakmica. Ovaj dječak je u prvoj postavi u reprezentaciji Brazila a kod nas jedva dobije 10 minuta. Ancelottiju ne pada na pamet da nekoga drugog stavi i mali mu za to vrati dobrim utakmicama. Prijavi
27. decembar 2025.27. dec comment_369640 Ovdje se vidi koliko je ovo još uvijek nazadan klub po pitanju nekih stvari, da je onakav meč protiv Barce odigrao za njih, oni bi do sada već napravili čitav brend od njega, a ovdje kod nas ja sam zaboravio da tip uopće postoji. Prijavi
30. decembar 2025.30. dec comment_369727 Logicno da ima issues, jer decko nema ritma nikako, jednu igra pa ga nema 4. Misici trpe. Trener ne osjeti momenat kad ga treba vaditi jer pada fizicki, pusta ga dok ne umre na terenu. Inace fantastican je bio, posrao se celavom po glavi sto ga je klupirao. Prijavi
15. januar15. jan Popularna objava comment_370177 Ovaj bi meni igrao iz sedmice u sedmicu, naravno uz povremeni odmor. Momak ce biti samo takva igracina. Prijavi
25. januar25. jan Popularna objava comment_370476 Alal vera sine! 2 je sprinta imao preko citavog terena. Jednom je gol dao, drugi put odlicno sutirao. Pored toga kombinacije sa suigracima, uvijek gleda naprijed i pokusava konkretno. Igrac utakmice. Drago mi je da je jednu ovakvu partiju pruzio, znali smo da moze. Sad treba samo nastaviti, konstantnije i jace. Trener nek ga ne dira iz prvog sastava. Prijavi
25. januar25. jan comment_370477 bojim se samo da ga ne ukalupe, treba nastaviti igrati svoju igru, dribling i direktna igra a ne da vraća svaku loptu, to mi je najveći strah. mali igra svaka mu čast. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.