21. august 2025.1 god. comment_366666 Ovaj momak ima ono nešto u igraču, nešto posebno, prodoran, energičan, neuhvatljiv, pozitivno sam iznenađen prvim minutama. Mogao je i zabiti gol Palaceu da ima taj šut koji je bolji od Hazardovog kao što diablo kaže (a nema) Prijavi
22. august 2025.1 god. comment_366717 A koja steta za onu priliku, vec druga koju masi. Da ga hoce vise zabiti. Odlicno pojacanje ce ovo biti Prijavi
22. august 2025.1 god. comment_366720 Nije steta vec je drkao loptu previse umjesto da sutne kad je trebalo. Covjek mu dao savrsen pas, citavu odbranu izbacio a ovaj mali se sprda. Morao je to zavrsiti. Inace je dobar bio, ipak tek drugi mec za 18-godisnjaka koji se tek treba priviknuti na engleski fudbal. Samo naprijed, igrom slucaja je poceo mec i koristi svoju sansu. Prijavi
22. august 2025.1 god. comment_366723 Ma prepao se da ne ofula, i uradio ono što mu najbolje ide, vuče loptu i protivnika u jedan kraj i šuta u drugi. Nažalost mnogi igrači danas se boje da zabrljaju i onda samo stagniraju. Prijavi
22. august 2025.1 god. comment_366730 Fino je odigrao za jednog klinca, bas ima potencijala samo da nastavi da grize Prijavi
22. august 2025.1 god. comment_366731 Kad skontas da je u ekipu dosao prije koliko ? Mjesec dana ? Tek se sastavio sa engleskim fudbalom i odmah ima ovakav doprinos, ja sam veoma zadovoljan Prijavi
23. august 2025.1 god. comment_366734 Drago mi je sto odmah dobija priliku, ako bude uporan i imal toliko Talenta koliko je hvaljen, nema sta da ga zaustavi onda. Cesto smo dovodili mlade talente pa se zakucaju na klupu i cekaju drugo poluvrijeme kupa da dobiju koju minutu. Prijavi
2. septembar 2025.1 god. comment_367241 On 9/1/2025 at 11:33 AM, hamco said: Sad zamisli da je Luke Shawcross bio tu. Sad bi bio thumbs up selfie iz bolnicke posteljine. Prijavi
3. septembar 2025.1 god. comment_367255 15 hours ago, Spaha said: Sad zamisli da je Luke Shawcross bio tu. Sad bi bio thumbs up selfie iz bolnicke posteljine. Misliš Ryan Shawcross Prijavi
5. septembar 2025.1 god. comment_367282 NIje mi iritantan kao Nejmar svojevremeno Za njegovo dobro, nadam se da će se Palmer što pre vratiti na teren, mislim da će njemu mnogo više odgovarati u ovom momentu da ne bude baš u epicentru, kako ga ne bi secirali za svaki pas Prijavi
5. septembar 2025.1 god. comment_367284 Cini li se jos nekom da malac ima po potez viska u svakom driblingu ? Prijavi
5. septembar 2025.1 god. comment_367286 Ne, zapravo suprotno, ako želi da bude najbolji, onda treba imati muda kao Palmer sada kad ih zalomi, ili Azar onomad, ako će uopšte opravdati pisanja pošto se najavljuje kao igrač koji će pomeriti granice.. jel ako ćemo samo dobiti novog Vilijana onda ništa .... Kad neko ne zna, onda je potez viška, a kad zna onda je magija Prijavi
5. septembar 2025.1 god. comment_367287 A meni opet djeluje da je previse brz i da zuri u smislu da sto prije da prodje protivnika, da proba sutnuti... malo da smiri i bice jos bolji. On je vec sad bolji od vecine krilnih igraca citave lige kada je igra 1 na 1 u pitanju, kamoli nasih krilnih igraca iz ekipe. Tek treba da se razvije, fizicki da ojaca pri cemu ce i prvi korak, duel igra i ubrzanje biti jos bolji nego sad. Mali je zlata vrijedan i Maresca ga mora forsirati maksimalno, nikakve price da ga zastiti, privikavanja i ta sranja ne piju vode, odmah u vatru i sto vise minuta. Prijavi
5. septembar 2025.1 god. comment_367288 Da ne pepa toliko ne bi bio zanimljiv, samo neka ostane dobar u glavu ti potezi viska ce se smanjiti sa iskustvom, sto se njega tiče ja sam prezadovoljan Prijavi
19. septembar 2025.1 god. comment_367612 Bolje se snalazi "slabijom" nogom nego Neto definitivno. Spreman je decko, ali mora da dobije priliku u kontinuitetu. Prijavi
19. septembar 2025.1 god. comment_367614 Dobro, mali je talenat, ne osporavam, ali sta bih ja trebao konkretno vidjeti na ovom videu sto drugi fudbaler ne moze da napravi? Prijavi
19. septembar 2025.1 god. comment_367615 2 minutes ago, Spaha said: Dobro, mali je talenat, ne osporavam, ali sta bih ja trebao konkretno vidjeti na ovom videu sto drugi fudbaler ne moze da napravi? De se bolje snalazi slabijom nogom nego Neto, te da moze bez problema igrati i levo krilo a da pritom bude ucinkovitiji recimo ? Prijavi
4. oktobar 2025.1 god. Popularna objava comment_368073 Da sam birao koji igrac ce dati gol za pobjedu izabrao bi njega. Legendica u najstajanju Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.