25. januar25. jan comment_370479 Starter obavezno a na drugo krilo neko po zasluzi, ne znam sto se forsira Neto kad je to igrac za ulazak sa klupe. Prijavi
26. januar26. jan Popularna objava comment_370511 Ovaj da je u Barsi, sad bi svaki treći klinac tražio da se slika sa njim Prijavi
26. januar26. jan comment_370513 5 hours ago, chiba said: Ovaj da je u Barsi, sad bi svaki treći klinac tražio da se slika sa njim Da je u Barci ne bi se nikad desilo da nestane sa mape na mjesec dana. Prijavi
27. januar27. jan comment_370530 Kakav igrac i kakav gol. Ovaj gol bi 9 od 10 igraca iz citave lige vjerovano usralo, ovoliko dugo trcati (cca 60m) i imati igraca na ledjima, ne dozvoliti da te gurne, omete, imati kontrolu lopte na svaki dodir dovoljno dobru, jer ovo je bio puni sprint i nije ni sekunde lako voditi ovu loptu bez da je gurnes prejako u for ili da ti ne ostane nazad i da te igrac stigne.. sve je uradio briljantno i na kraju sve to krunisao golom. Ovaj put nije poenta da kritikujem Neta, Garnacha, Gittensa vec da pohvalim Estevaoa, jer mislim da ni jedno drugo krilo u ligi da trci 60m sa loptom i da ima igraca na ledjima uspio bi da sjebe ovu priliku, skoro pa 100% sam siguran u to. Prijavi
2. februar2. feb comment_370772 Vjerovatno se neko bori za život čim se nije pojavilo ništa u javnosti. Šta god da je samo da prođe dobro i da se što prije vrati najvažnijoj sporednoj stvari. Prijavi
7. februar7. feb comment_370854 Nekakav Rayan, 19 godina došao ove zime iz Brazila u Premierligu, tačnije u Bournemouth i već starta utakmice dok je Estevao, čudo od djeteta kakav se rađa u 20 godina pod nekakvom zaštitom i NE IGRA. Prijavi
13. februar13. feb comment_370979 Ovaj uz Garnacha najlosiji pojedinac na terenu. Miljenik je foruma i svi imaju razumjevanja za njega ali ovakve prilike se moraju koristiti. Kakav pas Sarra Prijavi
27. februar27. feb comment_371163 Rece danas trener da je Estevao out na nesto duzi period. Nikako da decko uveze neki niz konstantnosti, stalno je unutra pa vani. A sad nam je bas potreban kad se lomi sezona. Prijavi
28. februar28. feb comment_371168 stvarno više sramota sa tim povredama, jebem ti više život, pa nama je svakog vikenda neko povredjen, znači to nisu povrede na terenu Prijavi
21. mart21. mar Popularna objava comment_371832 Za 15 minuta pokazao da je 2 klase iznad ovog tima. Malo smo se sjebali - ne treba kukati ako prodamo Enza, treba zbog Estevaa da kukamo. Prijavi
5. april5. apr comment_372007 Jučer igrač utakmice a već sljedeću utakmicu protiv Manchester Cityja, očekujem ga na klupi!!! 🤮 Prijavi
22. april22. apr comment_372212 Evo hamstringa i propušta Svjetsko. 😕 https://www.reddit.com/r/chelseafc/s/T1zk71rXJ3 Prijavi
22. april22. apr comment_372221 1 hour ago, Adi said: Mislim da poslije ove vijesti više nijedan neće potrčati Pretrgali su se i dosad. Prijavi
22. april22. apr Popularna objava comment_372238 Jest mi zao zbog ove vijesti o propustanju (vjerovatno) svjetskog ovog momka. Steta steta, mislim da bi bio startni krilni napadac Brazila i da bi mu ovo svjetsko bas puno znacilo za nastavak karijere. Prijavi
22. april22. apr comment_372239 Mislim da je fotosop slika, ali sto se tice povrede, evo sta kaze GPT. Kod njega je nivo 4. U medicini i sportu, povrede mišića (npr. zadnja loža – hamstring) se dijele po težini: 🔹 Grade 1 blago istegnuće mali bol brzo se vraćaš (par dana – 2 sedmice) 🔹 Grade 2 djelimično pucanje mišića jači bol, otežano hodanje nekoliko sedmica oporavka 🔴 Grade 3 skoro potpuno pucanje mišića ozbiljna povreda mjeseci oporavka 🚨 Grade 4 (ovo je “extreme” slučaj) 👉 znači: kompletno pucanje mišića ili tetive često i odvajanje od kosti (avulsion u nekim slučajevima) potrebna operacija ili dug oporavak Vrijeme oporavka 🔴 Bez operacije (rijetko kod grade 4) ~ 3 do 5 mjeseci ako je “teška ruptura” ali bez odvajanja tetive 🔴 Sa operacijom (češće kod grade 4) ~ 4 do 9+ mjeseci povratak u punu formu može i duže (do 12 mjeseci u nekim slučajevima) Prijavi
22. april22. apr comment_372240 Oporavit će se taman dok se neki novi Potter ne uhoda za otkaz. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.