5. oktobar 2025.1 god. comment_368108 Na pravi način iskoristio minutažu. Direktan je i svaka njegova lopta u šesnaesterac ili šut prema golu su opasni. Svaka čast 18godišnjaku. Premier liga je zahtjevna. Od svih igrača zahtijeva i ulogu u defanzivi. Razlog zašto nije počeo utakmicu protiv Liverpula je po mom mišljenju upravo to. Jučer je pokazao šampionski gen, pun samopouzdanja i znanja. Bravo. Prijavi
5. oktobar 2025.1 god. comment_368122 Mislim da je ideja Maresce bila igra na kontranapade, sa sredinom terena orijentisanom više na defanzivu i sa najbrža dva krila u ekipi koja su bolja za taj stil igre, dok su Gittens i Estevao koji su ušli sa klupe korisniji (u teoriji) kada je odbrana postavljena. Prijavi
5. oktobar 2025.5. okt comment_368128 Par defanzivnih intervencija, da ne kazem ona jedna kojom je orvorio kontru sa gitensom, vrhunski, momcina se ne stedi Prijavi
7. oktobar 2025.7. okt comment_368143 Njegov prezimenjak je došao sa velikim očekivanjima, na kraju eto, imali smo dosta uspeha i sa njim, samo što on lično nije verovatno ispao na kraju kako su ga najavljivali. Ostaće upamćen po neumorno trčanju, i ponudom driblinga komada 1. Ovaj mali je došo pravo kod nas i to je velika razlika, kao Oskar onomad. samo da ga pre svega povrede zaobidju, da ima sreće da mu se poklope kockice, pa da vidimo koliko stvarno može Prijavi
7. oktobar 2025.7. okt comment_368144 46 minutes ago, chiba said: Njegov prezimenjak je došao sa velikim očekivanjima, na kraju eto, imali smo dosta uspeha i sa njim, samo što on lično nije verovatno ispao na kraju kako su ga najavljivali. Ostaće upamćen po neumorno trčanju, i ponudom driblinga komada 1. Ovaj mali je došo pravo kod nas i to je velika razlika, kao Oskar onomad. samo da ga pre svega povrede zaobidju, da ima sreće da mu se poklope kockice, pa da vidimo koliko stvarno može Ima vise dribblinga od prezimenjaka vec sad 😁 Prijavi
10. oktobar 2025.10. okt comment_368180 Veci uticaj ima u klubu i u reprezentaciji(za svoje godine) od Vinija, Rodriga i mnogih drugih. Bice veliki igrac, nadam se kod nas. Prijavi
7. novembar 2025.7. nov comment_368755 Igra mali iznad ocekivanja, barem mojih. U top 3 igraca nam je a juce dosao iz Brazila. Nemam ja problem sa tim sto je nekad mozda i malo sebican ponekad, na poziciji na kojoj igra je to u opisu posla. Ne mozemo ocekivati neke zrele odluke od tinejdzera, ali ovo za sada sto isporucuje je i vise nego dovoljno. Samo nek nastavi. Inace je posle Yamala najvredniji tinejdzer i barem jednak potencijal. Prijavi
7. novembar 2025.7. nov comment_368762 Yamal trenutno puno ispred, ali dok se Stevo prilagodi vjerujem da može da ga stigne. Ipak Yamal iza sebe ima 3 godine na nivou La Lige, Lige Prvaka, Europskog prvenstva Prijavi
7. novembar 2025.7. nov comment_368764 Ma ne može on ovdje napredovati puno i doći do izražaja poput Yamala. Prijavi
9. novembar 2025.9. nov comment_368788 Mislim da kapiram Maresku sto Estevao ne pocinje vise meceva u PL. Mali je game changer i njegov uticaj se odmah oseti na terenu. Ako on krene od starta i ne uspe nista da napravi Mareska nema kog da ubaci da nesto konkretno napravi 😁 Prijavi
15. novembar 2025.15. nov comment_368835 Pa stoka nabedjena. Mi igramo za Real kme, kme, kme... Bice Estevao veci igrac od obojice. Prijavi
20. novembar 2025.20. nov comment_368849 Odličan bio na reprezentativnoj pauzi. Ako je u Brazilu sa 18 godina prva postava onda treba bit i kod nas. U obje utakmice bio najbolji igrač. Prijavi
20. novembar 2025.20. nov comment_368850 dal vi primećujete šta se nama dešava, Gusto igra za Francusku posle kod nas rotacija, Dzejms igra za Englesku, posle kod nas klupa, Estevao prva postava, kod nas ulazi zadnjih 20 minuta, jedino Enzo iz ne znam kog razloga ne ide za Argentinu Kaisedo i Kukurelja su standardni i tamo i ovamo, ali ova trojica baš razlika, a rekao bih da više od pola tih utakmica, više su trebali nama nego njima protiv nekog tamo Senegala, ili neke andore Prijavi
21. novembar 2025.21. nov comment_368852 Dakle mi čuvamo igrače da mogu sijati u reprezentativnim dresovima. Maresca je na platnoj listi barem 3 reprezentacije. Prijavi
21. novembar 2025.21. nov comment_368857 Gusto je kod nas rotacija jer nije dovoljno dobar za prvih 11, ne zato što ga odmaramo. U reprezentaciji je rezerva i nije mu neka minutaža. Igrao je protiv Azerbejdžana jer je sve bilo riješeno za prvo mjesto. Oba puta protiv Ukrajine i Islanda je igrao Kounde. Prijavi
21. novembar 2025.21. nov comment_368859 12 hours ago, chiba said: dal vi primećujete šta se nama dešava, Gusto igra za Francusku posle kod nas rotacija, Dzejms igra za Englesku, posle kod nas klupa, Estevao prva postava, kod nas ulazi zadnjih 20 minuta, jedino Enzo iz ne znam kog razloga ne ide za Argentinu Kaisedo i Kukurelja su standardni i tamo i ovamo, ali ova trojica baš razlika, a rekao bih da više od pola tih utakmica, više su trebali nama nego njima protiv nekog tamo Senegala, ili neke andore Enzo je ovaj put odbio poziv Argentine zbog ‘povrede’ tj ima neku nakupinu tecnosti u koljenu od hronicnog umora. Nije nista ozbiljno i odlucio je odmoriti into sanirati. Prijavi
25. novembar 2025.25. nov comment_368953 Kida od samopuzdanja, definitivno mora startati, nije ovo igrac za ulazak sa klupe. Prijavi
25. novembar 2025.25. nov comment_368960 Bravo mali, kakva igracina. Sekunda mu je dovoljna da pokaže magiju. Prijavi
25. novembar 2025.25. nov comment_368961 Fali ovoga kod nasih igraca. Ne treba previse pametovati ispred gola, nego odmah pucati. Neto je bio u jos boljoj prilici u prvom poluvremenu pa je opet poslao loptu preko Sjeverni London. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.