Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

#41 Estêvão Willian

Istaknuti odgovori

• Odgovori 182
  • Pregledi 8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Na pravi način iskoristio minutažu. Direktan je i svaka njegova lopta u šesnaesterac ili šut prema golu su opasni. Svaka čast 18godišnjaku. Premier liga je zahtjevna. Od svih igrača zahtijeva i ulogu u defanzivi. Razlog zašto nije počeo utakmicu protiv Liverpula je po mom mišljenju upravo to. Jučer je pokazao šampionski gen, pun samopouzdanja i znanja. Bravo.

Njegov prezimenjak je došao sa velikim očekivanjima, na kraju eto, imali smo dosta uspeha i sa njim, samo što on lično nije verovatno ispao na kraju kako su ga najavljivali. Ostaće upamćen po neumorno trčanju, i ponudom driblinga komada 1.

Ovaj mali je došo pravo kod nas i to je velika razlika, kao Oskar onomad.

samo da ga pre svega povrede zaobidju, da ima sreće da mu se poklope kockice, pa da vidimo koliko stvarno može

46 minutes ago, chiba said:

Njegov prezimenjak je došao sa velikim očekivanjima, na kraju eto, imali smo dosta uspeha i sa njim, samo što on lično nije verovatno ispao na kraju kako su ga najavljivali. Ostaće upamćen po neumorno trčanju, i ponudom driblinga komada 1.

Ovaj mali je došo pravo kod nas i to je velika razlika, kao Oskar onomad.

samo da ga pre svega povrede zaobidju, da ima sreće da mu se poklope kockice, pa da vidimo koliko stvarno može

Ima vise dribblinga od prezimenjaka vec sad 😁

• 4 sedmice kasnije...

Igra mali iznad ocekivanja, barem mojih. U top 3 igraca nam je a juce dosao iz Brazila. Nemam ja problem sa tim sto je nekad mozda i malo sebican ponekad, na poziciji na kojoj igra je to u opisu posla. Ne mozemo ocekivati neke zrele odluke od tinejdzera, ali ovo za sada sto isporucuje je i vise nego dovoljno. Samo nek nastavi. 

Inace je posle Yamala najvredniji tinejdzer i barem jednak potencijal.

Mislim da kapiram Maresku sto Estevao ne pocinje vise meceva u PL. Mali je game changer i njegov uticaj se odmah oseti na terenu. Ako on krene od starta i ne uspe nista da napravi Mareska nema kog da ubaci da nesto konkretno napravi 😁

dal vi primećujete šta se nama dešava, Gusto igra za Francusku posle kod nas rotacija, Dzejms igra za Englesku, posle kod nas klupa, Estevao prva postava, kod nas ulazi zadnjih 20 minuta, jedino Enzo iz ne znam kog razloga ne ide za Argentinu

Kaisedo i Kukurelja su standardni i tamo i ovamo, ali ova trojica baš razlika, a rekao bih da više od pola tih utakmica, više su trebali nama nego njima protiv nekog tamo Senegala, ili neke andore

Gusto je kod nas rotacija jer nije dovoljno dobar za prvih 11, ne zato što ga odmaramo. U reprezentaciji je rezerva i nije mu neka minutaža. Igrao je protiv Azerbejdžana jer je sve bilo riješeno za prvo mjesto. Oba puta protiv Ukrajine i Islanda je igrao Kounde.

12 hours ago, chiba said:

dal vi primećujete šta se nama dešava, Gusto igra za Francusku posle kod nas rotacija, Dzejms igra za Englesku, posle kod nas klupa, Estevao prva postava, kod nas ulazi zadnjih 20 minuta, jedino Enzo iz ne znam kog razloga ne ide za Argentinu

Kaisedo i Kukurelja su standardni i tamo i ovamo, ali ova trojica baš razlika, a rekao bih da više od pola tih utakmica, više su trebali nama nego njima protiv nekog tamo Senegala, ili neke andore

Enzo je ovaj put odbio poziv Argentine zbog ‘povrede’ tj ima neku nakupinu tecnosti u koljenu od hronicnog umora. Nije  nista ozbiljno i odlucio je odmoriti into sanirati.

Fali ovoga kod nasih igraca. Ne treba previse pametovati ispred gola, nego odmah pucati. Neto je bio u jos boljoj prilici u prvom poluvremenu pa je opet poslao loptu preko Sjeverni London. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.