Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Branislav Ivanović (2008-2017, 373 nastupa)

78 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      43%
      14
    • Ne
      56%
      18

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 153,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

• 1 mjesec kasnije...

Bilo mi je žao Wernera u toj situaciji.

Odma sam znao da će mu hamco jebati mater a diablo hljeb :D

Ali Werner je sve dobro odradio, napao Baneta da brzinu, što je i logično. Međutim, mislim da niko nije očekivao da Bane sa 37 kuka stigne do njega malo ga zakači i naravno raznese u duelu. Banetu konstitucija klasičnog prosječnog srbende, ruka mu ko moja samo što je 90 posto mast :D

• 10 mjeseci kasnije...
  • reLo mijenja naslov u Branislav Ivanović (2008-2017, 373 nastupa)
  • 7 mjeseci kasnije...
35 minutes ago, Whisper said:

Legenda je legenda. That's the tweet.

kako bi bilo dobro jednu večer sjesti tu s njim i samo gledati okolo i pričati uz pivo, dva, četiri, pet

KRALJINA, nikada se neće zaboraviti ni on ni njegova krvava kopačka

ja i dan danas ne znam, kako je on uopšte završio u Čelziju, čija je želja bio, dal trenera, dal su sa skauti predložili

sećam se kao nešto kroz maglu da nije odma igrao kad je doveden, da se posle nekog vremena ustalio i postao redovan

to je bio onaj period kad je klub mogo da dovede skoro pa svakog igrača i tad smo imali one transfere tipa Esien, Drogba, Maluda (lupam), zato mi se ovaj ne uklapa u tu priču, niti mislim da je bio neko zvučno ime tada (možda grešim)

• 3 mjeseca kasnije...

Slučajno naletjeh na ovaj video, vjerojatno je već netko i postavio al boli me briga, morao sam. Baš mi zaigralo srce čim sam se počeo prisjećati svega vezanog uz njega. Kakva mrcina, borac i klasa u skladu sa svojim mogućnostima. Baš je puno, baš baš puno donio ovom klubu. Svaka mu čast! Zna li itko detaljnije gdje je sada, čime se bavi, i ako ima koji video gdje priča na srpskom da postavi haha.

PS. zamisli uz njega Srbija još imala zvijeri Kolarova i Vidića...hjebote, ajde prođi ako smiješ

e da nam je sad jedan ovakav, da podjeli dlanove po svlačioni, da vidiš što bi grizli, ne treba ti ni trener ni uprava da bi grizao

Danas mu je rodjendan!!! Sretan rodjendan Bane

pisalo se u toku dana da će navodno dobiti neku funkciju u FSS, da ne davim sad u sve detalje, ovih dana je to kod nas bilo u pozadini neka aktuelna tema ....lično, alergičan sam na dešavanja u domaćem fudbalu

inače, nismo se nešto usrećili sa tim igračima, iako su svi oni ostavili veliki trag u svojim klubovima na ovaj ili onaj način

Ali ljudi kako se onda nadate boljitku u reprezentativnom nogometu, ako se nadate? Pa nema kruha bez ovakvih kao Bane...bar za sada vjerujem u njega i uvijek cu dok me ne razocara, to je ljudina

20 minutes ago, drogba 11 said:

Ali ljudi kako se onda nadate boljitku u reprezentativnom nogometu, ako se nadate? Pa nema kruha bez ovakvih kao Bane...bar za sada vjerujem u njega i uvijek cu dok me ne razocara, to je ljudina

Ukratko cu da te uputim u desavanja. 

Nemanja Vidic se kandidovao za predsednika Saveza. 

Terzic, direktor Crvene Zvezde, osvedoceni mafijas ne moze da smisli Vidica jer ako on dobije izbore ovaj nece vise moci da vedri i oblaci u srpskom fudbalu. Zbog toga su Terza i njegovi matorog Dzajica naterali da se kandiduje, jer oni vec imaju svoje kombinnacije razradjene svuda, tako da se nista ne bi menjalo. 

Baneta su tu uvukli zarad publiciteta, da pokazu kako i oni imaju veliku fudbalsku legendu u svojim redovima. 

Nikakvih tu namera nema da se pomogne nasem fudbalu, samo da se odrzi trenutno stanje. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.