Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Branislav Ivanović (2008-2017, 373 nastupa)

78 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      43%
      14
    • Ne
      56%
      18

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Kupio čovek sezonsku kartu da iz prvog lica sa terena posmatra protivničke akcije. Ozbiljno razmišljam da ne gledam utakmicu ako i protiv Evertona počne.

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 154,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Rekao je da je njegova krivica što mu je na terenu igrač koji je loš od prve do devedesete minute,. i da taj igrač nije nikako bio u utakmici. 
A to je Bane, lik kao da nije sav svoj ovu sezonu. 

• Autor

Kakav Zouma, pohvalio njega i Cahilla da su odigrali odličnu utakmicu.

Prije će biti da je Fabregasa nakudio, ako bih birao ko je najgori u ove 4 tekme između njega i Baneta ipak bih njega izabrao, kakva ojebina od igrača igrao 20 kola prošle sezone i od tad mrtav igrač, nema ga ni na mapi.

Zasto bi pomislio na Zoumu ispred ove dvojice, mada ni Zouma nije imao dobar dan. Nidje ga u 16 da pocisti one neke slabunjave ubacaje i povratne lopte...

Znao sam da je nesto u tom fazonu izjavio da se ne zna ko je u pitanju.Strah me smao da nije kojim slucajem pomislio na Zoumu.

E ovo me ne bi čudilo. Zato što je to - Mou.

Auuuu pa tu sansu sam zaboravio totalno. Znaci propuh u odbrani. A ona kad je Bolasie promasio cist zicer, cekaj ko je ono lose reagova. Jebote opet Bane

Kad malo bolje skontam i preletim po tekmi, dobro smo i prosli

Uz dužno poštovanje prema Ivanoviću i svemu što je uradio za Chelsea, ali ovako se ne igra za Chelsea.

Ja ne znam je li Murinjo glup ili je slijep pa je poslije onakve prošle utakmice ponovo ubacio Ivanovića da igra od prve.

Katastrofa.

Mnogo gotivim Baneta, bas, bas, jedan od omiljenih igraca.. ali stvarno je vreme da ohladi malo glavu.. 2,3 utakmice na klupi, pa da se vidi sta dalje, da li moze da bude onaj stari ili je njegovo vreme proslo. 

Mozemo pricati sta zelimo, mnogo je zaduzio ovaj klub, zasluzuje da dobije opet sansu, ne da ga se odbaci, ali kada odmori koju utakmicu. 

Evo grena je bas iskreno opisao situaciju sa Banetom.Lik je toliko zaduzio klub i to mu se nece nikad zaboraviti.Ali kad ne ide ne ide.A njemu stvarno u zadnje vrijeme ne ide.Totalno je fizicki splahnuo.Danas nekoliko puta kada je Bolasie imao loptu,stoji i ceka sta ce uraditi.Ne usudjuje se da ga napadne vec ceka da ovaj prvi ucini neki pokret,trzaj ili slicno...naravno automatski kasni kada ovaj ucini taj korak.Treba ga staviti na klupu malo,pokusati sa Azpijem desno,pa nije Baba retardiran pa da toliko rizikujemo sa njim na lijevom beku,uostalom zasot su ga i dovodili:

https://twitter.com/CFC_Vine/status/637759732514578436

Nikad nisam video ovoliku količinu kurcobolje kod jednog igrača kad u 90+ njegova ekipa gubi.

Nije Bane ni najmanje kriv. Kriv je onaj koji mu je dao C - vrpcu i koji ga vec cetvrtu tekmu zaredom stavlja u prvih 11. Zbog tog lika koji nije djelovao na vrijeme imamo samo 4 boda

Prodati ga na kraju sezone. On je bek koji pod Joseom igra toliko ofanzivno a iz igre ne doprinosi apsolutno nicim. Ni centarsut, dupli pasovi, prodori - nista.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.